بازی با کنکور ..
-
تلاش کن و صبور باش
مطمن باش پیروزی از آن توست
.....
هر روز میتونید یک گام به رویاتون نزدیک بشین
پس بسم الله شروع کنید برای رسیدن
به رویاتون گام های محکمی بردارید تا دیر نشد و برای رسیدن به رویاتون بجنگید .....
به امید موفقیت همه ی کسایی که تلاش میکنن
یاعلی -
️
️همه چی از خودت شروع میشه.
هر چیزی که تو باور کنی میشه واقعیت زندگیت.
هر چیزی که تو قبولش کنی وارد
زندگیت میشه.
اینو مطمئن باش تا ذهنتو ثروتمند
نکنی ، هر چقدر هم تلاش فیزیکی
انجام بدی آخرش اون اتفاق خوبه
تو زندگیت نمیفته.
️شروع کن از همین لحظه.
قدر لحظه هاتو بدون.
روی ذهنت کار کن.
اول درون خودتو بساز.
تا دنیای بیرونت ساخته بشه.
تو هیچ چیزی کم نداری.
فقط شروع کن. -
سلام امروز دیدم نسبت به کنکور و همه ی کسانی که رتبه برتر هستن 180 درجه تغییرکرد البته این تغییرو باید زمانی در خودم میدیدم که پشت کنکوری شدم و با درصدای افتضاحی که من زده بودم تا همین دیروزمقصر این رتبمو خودم میدونستم ولی امروز به این پی بردم که من برای کنکور 96 تمام سعی و تلاشمو کردم و از امروز به بعد خیلی از دبیرهای دبیرستانم رو با این که خیلی بهشون احترام میزارم رو مقصر میدانم شاید من در این رتبه 30 درصد مقصر باشم ولی 70 درصد بقیه برمیگرده به دبیرها
دلیل این حرفام اینه که من تمام این 12 سال رو که مدرسه میرفتم شاگرد ممتاز بودم همیشه اسمم به عنوان دانش اموز ممتاز مطرح بود ولی نمیدونستم این ممتاز بودن من در یک شهر کوچک با منطقه 3 اصلا با متوسط بودن یک دانش اموز منطقه 1 در کلان شهری مثل تهران قابل مقایسه نیست زمانی من به این نتیجه رسیدم که فیلمای اموزشی الارو دیدم
ما منطقه سه ایی ها بیشتر مورد توجه موسسات کنکور هستیم چون اونا میدونن که ما سطح اوزشمون اونقد پایینه که برای اوردن رتبه ی 10000 هم باید از جونمون مایه بزاریم وبرای راضی نگه داشتن خانواده حاضریم هر پولی رو بپردازیم تا شاید به یه رتبه ی قابل تحمل برسیم
و من امروز از این موضوع خیلی ناراحتم چرا من نباید اون امکاناتی رو که یک دانش اموز در کلان شهر داره رو داشته باشم؟
چرا دانش اموزان در شهر من باید برای رسیدن به پزشکی 3سال یا 4 سال پشت کنکوری باشن؟
وخیلی چراهای دیگه
با این حال من هنوز ناامید نیستم میجنگم برای رسیدن به یه رتبه ی برتر همون طور که 12 سال مدرسه همه منو به اسم یه دانش اموز برتر میدونستن و اینو بدونید که من اگر در یه مدرسه ی عالی با معلمان باسوادتر بودم هیچوقت پشت کنکوری نمیشدم
.
.
.
.
اخییییش خدا خیرت بده که این تاپیکو زدی یکم خودمو خالی کردم البته این تمام اون حرفایی نیست که تو دلمه:disappointed_but_relieved_face: -
سلام امروز دیدم نسبت به کنکور و همه ی کسانی که رتبه برتر هستن 180 درجه تغییرکرد البته این تغییرو باید زمانی در خودم میدیدم که پشت کنکوری شدم و با درصدای افتضاحی که من زده بودم تا همین دیروزمقصر این رتبمو خودم میدونستم ولی امروز به این پی بردم که من برای کنکور 96 تمام سعی و تلاشمو کردم و از امروز به بعد خیلی از دبیرهای دبیرستانم رو با این که خیلی بهشون احترام میزارم رو مقصر میدانم شاید من در این رتبه 30 درصد مقصر باشم ولی 70 درصد بقیه برمیگرده به دبیرها
دلیل این حرفام اینه که من تمام این 12 سال رو که مدرسه میرفتم شاگرد ممتاز بودم همیشه اسمم به عنوان دانش اموز ممتاز مطرح بود ولی نمیدونستم این ممتاز بودن من در یک شهر کوچک با منطقه 3 اصلا با متوسط بودن یک دانش اموز منطقه 1 در کلان شهری مثل تهران قابل مقایسه نیست زمانی من به این نتیجه رسیدم که فیلمای اموزشی الارو دیدم
ما منطقه سه ایی ها بیشتر مورد توجه موسسات کنکور هستیم چون اونا میدونن که ما سطح اوزشمون اونقد پایینه که برای اوردن رتبه ی 10000 هم باید از جونمون مایه بزاریم وبرای راضی نگه داشتن خانواده حاضریم هر پولی رو بپردازیم تا شاید به یه رتبه ی قابل تحمل برسیم
و من امروز از این موضوع خیلی ناراحتم چرا من نباید اون امکاناتی رو که یک دانش اموز در کلان شهر داره رو داشته باشم؟
چرا دانش اموزان در شهر من باید برای رسیدن به پزشکی 3سال یا 4 سال پشت کنکوری باشن؟
وخیلی چراهای دیگه
با این حال من هنوز ناامید نیستم میجنگم برای رسیدن به یه رتبه ی برتر همون طور که 12 سال مدرسه همه منو به اسم یه دانش اموز برتر میدونستن و اینو بدونید که من اگر در یه مدرسه ی عالی با معلمان باسوادتر بودم هیچوقت پشت کنکوری نمیشدم
.
.
.
.
اخییییش خدا خیرت بده که این تاپیکو زدی یکم خودمو خالی کردم البته این تمام اون حرفایی نیست که تو دلمه:disappointed_but_relieved_face:@m-bahrami1378 در بازی با کنکور .. گفته است:
اخییییش خدا خیرت بده که این تاپیکو زدی یکم خودمو خالی کردم البته این تمام اون حرفایی نیست که تو دلمه:disappointed_but_relieved_face:
سلام ممنون مرسی.
ان شا الله با تلاش و پشتکار خودت به بهترین نتیجیه ی ممکن برسی درست اینایی که شما گفتی ولی خب هیچی بالاتر از اراده ی خود انسان نیست شما با اراده و پشتکار قویتون میتونین به رتبه ی و رشته ی دلخواهتون برسین منم منطقه 3 هستم و با همین شرایط اموزشی و تمام حرفای شمار رو قبول دارم ولی خب وقتی شرایطمون اینجوری هست خودمون هم نباید بدترش کنیم نباید نا امید بشیم نترس شما تلاشت رو بکن خدا تلاش بنده اش رو اگه به صلاحش باشه بی جواب نمیزاره ...
به امید موفقیت تمام کسایی که تلاش میکنن برا رسیدن به هدفشون -
کنکور رو برای خودمون بزرگش نکنیم.
قبل از اینکه بخوایم بازم حرفای انگیزی نخ نما رو بخونیم و بخوایم به خودمون انگیزه بدیم،یکم بازبینی کنیم اهدافمون رو.
چرا توی این رشته ای؟ چرا میخوای دکتر،مهندس،وکیل و معلم بشی؟
فقط صرفا برای کلاس اجتماعی و درآمد؟ یا اینکه واقعا قلبت برای این هدف میتپه؟
اگر واقعا عشقش رو داری،پس وقتت رو هدر نمیدی. درگیر حاشیه ها نمیشی. آزمون و مشاوره و کدوم کتاب اموزشی و دی وی دی،میره توی حاشیه.
بچه ها باور کنید 70 درصد مطالب کتاب ها مثل هم هست.فقط طبقه بندیشون فرق داره.پس الکی دور خودمون کتاب های مختلف انبار نکنیم.کنکور فقط برای من یک سکوی پرش هست.کنکور بجای اینکه غول باشه برای من یار هست. همه انرژیم رو میذارم و رتبه تک رقمی منحصرا زبان میشم
-
کنکور رو برای خودمون بزرگش نکنیم.
قبل از اینکه بخوایم بازم حرفای انگیزی نخ نما رو بخونیم و بخوایم به خودمون انگیزه بدیم،یکم بازبینی کنیم اهدافمون رو.
چرا توی این رشته ای؟ چرا میخوای دکتر،مهندس،وکیل و معلم بشی؟
فقط صرفا برای کلاس اجتماعی و درآمد؟ یا اینکه واقعا قلبت برای این هدف میتپه؟
اگر واقعا عشقش رو داری،پس وقتت رو هدر نمیدی. درگیر حاشیه ها نمیشی. آزمون و مشاوره و کدوم کتاب اموزشی و دی وی دی،میره توی حاشیه.
بچه ها باور کنید 70 درصد مطالب کتاب ها مثل هم هست.فقط طبقه بندیشون فرق داره.پس الکی دور خودمون کتاب های مختلف انبار نکنیم.کنکور فقط برای من یک سکوی پرش هست.کنکور بجای اینکه غول باشه برای من یار هست. همه انرژیم رو میذارم و رتبه تک رقمی منحصرا زبان میشم
pegaah موفق باشین