گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
مآهور 22 آذر:
7 و ربع + 91 تست@maiikhanoomi بعد اینکه کلاسم تموم شد یه تاپیک جدا میزنم منشنتون میکنم و بهتون جواب میدم. اینجا نمیگم چون یکم اسپمش زیاد شد:)
مگه جنسیت ادم they باشه چه اشکالی دارهشوخی کردم دخترم.
مآهور مرسی گلم
-
مآهور 22 آذر:
7 و ربع + 91 تست@maiikhanoomi بعد اینکه کلاسم تموم شد یه تاپیک جدا میزنم منشنتون میکنم و بهتون جواب میدم. اینجا نمیگم چون یکم اسپمش زیاد شد:)
-
@mr-vinyzo نه he نه she.. من they هستم
(معمولا تو سایتای معتبر خارجی سه تا جنسیت وجود داره. he she they)یکوچولو هم اسپم زیاد شد..:)
-
سلام
23 اذر
2/20min
19t -
مآهور 22 آذر:
-
این چند روز مث خر میرضم
مثل خر گلوم درد میکنه
مثل خر تب دارم
مثل خر بدنم درد داره
مثل خر سردرد دارم
دیکه خلاصه تف نخوندمMoochi در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
این چند روز مث خر میرضم
مثل خر گلوم درد میکنه
مثل خر تب دارم
مثل خر بدنم درد داره
مثل خر سردرد دارم
دیکه خلاصه تف نخوندمخوب میشی ایشلا استراحت کن ک زودتر خوب شی بری سر درست با حال بد بخونی هیچ ک یاد نمیگری خودتم اذیت میشی
-
این چند روز مث خر میرضم
مثل خر گلوم درد میکنه
مثل خر تب دارم
مثل خر بدنم درد داره
مثل خر سردرد دارم
دیکه خلاصه تف نخوندم -
سلام بچه ها
من اینجا فعالیت نمیکنم ولی اسپم خیلی زیاد شده واقعا ، یکی وارد میشه اصا فکنمیکنه تاپیک گزارش مطالعه اس...
اگه میخواین حرف بزنین تودلی جای قشنگتری نیس؟!
موفق باشید همگیAinoor در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
سلام بچه ها
من اینجا فعالیت نمیکنم ولی اسپم خیلی زیاد شده واقعا ، یکی وارد میشه اصا فکنمیکنه تاپیک گزارش مطالعه اس...
اگه میخواین حرف بزنین تودلی جای قشنگتری نیس؟!
موفق باشید همگیموافقم
-
سلام
24 اذر
45mi
T0 -
jahad_121 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
سلام
24 اذر
45mi
T0سلام ببخشید میپرسم شما کنکوری هستین؟ اگ اره چرا تایماتون اینجوریه البته اگ دوس داشتین جواب بدین
-
مآهور 24 آذر:
7 و ربع + 150 تست@maiikhanoomi @mr-vinyzo میشه لطفا تو این تاپیک اسپم ندین..:) این تاپیک قشنگیش به اینه که فقط ساعتای مطالعت باشه و بتونی راحت تر خودتو با روزای قبل خودت مقایسه کنی و الان بین این همه پیام اسپم این کار خیلی سخت میشه.. اگه سوالی دارین میتونین برین پیوی شخص مد نظرتون اعتبارتون برای اینکار کافیه و یا اینکه یه تاپیک بزنین و اونجا بپرسین.. هیچکدومتون حتی اینجا گزارشم نمیفرستین که عذرتون جایز باشه :)))
@ناظم ممکنه یکم اسپما پاک شن؟ ممنون
-
۲۵ آذر
۴ ساعت و ۱۰ دقیقه
۱۶ تست -
25 آذر
13h
115t -
مآهور 24 آذر:
7 و ربع + 150 تست@maiikhanoomi @mr-vinyzo میشه لطفا تو این تاپیک اسپم ندین..:) این تاپیک قشنگیش به اینه که فقط ساعتای مطالعت باشه و بتونی راحت تر خودتو با روزای قبل خودت مقایسه کنی و الان بین این همه پیام اسپم این کار خیلی سخت میشه.. اگه سوالی دارین میتونین برین پیوی شخص مد نظرتون اعتبارتون برای اینکار کافیه و یا اینکه یه تاپیک بزنین و اونجا بپرسین.. هیچکدومتون حتی اینجا گزارشم نمیفرستین که عذرتون جایز باشه :)))
@ناظم ممکنه یکم اسپما پاک شن؟ ممنون