هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@lonely_boy آقا ما برا امتحان پیشرفت تحصیلی کلاس هشتم نشستیم سر آزمون بعد بدون هیچ هماهنگی قبلی
من همینجور که جوابا رو روی برگه پاسخنامه میزدم، روز برگه سوالات هم میزدم و برگه سوالات رو آروم میبردم جلو
بغل دستیم طرف چپ نشسته بود اون از رو سوالات نگاه میکرد میداد جلو، اونی که پشت سر من نشسته بود از رو بغل دستیم میدید
پشت سر بغل دستیم یکی دیگه بود از رو دست اونی که پشت من نشسته بود میدید
مث z برعکس بودیم
Z رو تو آینه بگیری چجوری میشه؟ما هم همونجوری بودیم
بعد من و بغل دستیمو اون کسی که پشت سرم مینشست رفتیم مرحله سوم@ABR_DJ
من پارسال با چهارتا از صمیمی ترین رفیقام تقلب کردم سر امتحان زمین شناسی
بعد یکی دیگه ااز بچه های کلاس پیش ما نشسته بود
تا امتحان شروع شد من زیر کاپشنم کتاب در اوردم دادم دست رفیقم سریع بخون بنویسیمبعد اون پسره از بچه های کلاسمون استرس گرفته بود میگفت نههههههه چیکار میکنید
بنده خدا مرد و زنده شد ما هم داشتیم تقلب میکردیم . اون امتحانو ما 6 تا تو کل یازدهم بالاترین نمره رو گرفتیم بین بچه هااااا. اون 4 تا رفیقم دیگه امسال رفتن مدرسه دیگه من تک موندم
-
@lonely_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
کی میری دانشگاه ؟؟؟هفته سوم بهمنه فکر کنم
حال میکنیا نه کنکور نه دانشگاه
به خدا از به جایی به بعد حس میکنی داری میترکی از بیکاری
-
@ABR_DJ
من پارسال با چهارتا از صمیمی ترین رفیقام تقلب کردم سر امتحان زمین شناسی
بعد یکی دیگه ااز بچه های کلاس پیش ما نشسته بود
تا امتحان شروع شد من زیر کاپشنم کتاب در اوردم دادم دست رفیقم سریع بخون بنویسیمبعد اون پسره از بچه های کلاسمون استرس گرفته بود میگفت نههههههه چیکار میکنید
بنده خدا مرد و زنده شد ما هم داشتیم تقلب میکردیم . اون امتحانو ما 6 تا تو کل یازدهم بالاترین نمره رو گرفتیم بین بچه هااااا. اون 4 تا رفیقم دیگه امسال رفتن مدرسه دیگه من تک موندم
-
@lonely_boy
هر دو مرحله اول امتحان پیشرفت تحصیلی جلوی معلم هایی بود که ادعا میکردن هیشکی نمیتونه سر کلاسشون تقلب کنه؛دبیر ریاضی و دبیر فارسی -
@lonely_boy
نه ببین اون درگیریی که میخوای رو ایجاد نمیکنه دیگه
انگار که عادت کرده باشی به سیستم زجر کشیدن بعد یهو قطع میشه -
این پست پاک شده!
-
@خـــانومـ-لـوبیا در کافــه میـــم♡ گفته است:
برنده ی حقیقی در بحث آدمیست
که می تواند با تنها یک جمله بحث را تمام کند،اما چیزی جلودارش می شود:
شخصیتش!+++...