7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
سازگاری
-
Fateme Samaei میتونی تغییرش بدی خب واسه ی دختر خوشکل نیس خشن بنظر میاد
-
@khanoomi اتفاقا برای من مناسبه چون من برخلاف ۹۹٪ دخترا، بچگیم با بازی کامپیوتری گذشته
-
@khanoomi البته در حال حاضر هم زندگیم داره با بازی کامپیوتری میگذره در کنارش به کنکوری بودنم ادامه میدم
-
Fateme Samaei خودمم همین جوری بودم این بازیه بود چنتا منطقه داشت انتخاب میکردی بعدش تفنگ اینام داشتی یادمه هر روز از مدرسه میومدم تا 6 ظهر اینو بازی میکردم ولی خب واسه ی پروف تو مجازی دوس ندارم ولی چون نوستالیژته باهاش حال میکنی
-
Fateme Samaei در سازگاری گفته است:
@khanoomi البته در حال حاضر هم زندگیم داره با بازی کامپیوتری میگذره در کنارش به کنکوری بودنم ادامه میدم
منم همینطور
هیچوقت نمیشه از این صنعت دست کشید
میتونم فیلم و سریال نبینم ولی نمیتونم در بدترین شرایطم بازی نکنم -
Fateme Samaei در سازگاری گفته است:
من نه دیگ خیلی ساله بازی نکردم فعلن کنکور در صدره
-
@khanoomi دقیقا منم همین بود وضعیتم ۸ ساعت در روز چسسسسبیده بودم به کامپیوتر بعدم قسمت سوم بازی اومد و بعدم قسمت چهارم و در نهایت من عینکی شدم دیگه خودت ببین چقدر بهش ارادت دارم
-
@khanoomi اون که ۱۰۰ درصد
-
Fateme Samaei من کامپیوتر داداشم بود اون موقع دوس نداشت بهش دست بزنم ببین چ استرسیم میکشیدم ک نبینه و اینا هر وقت از خونه میرف بیرون یا مدرسه بود من سنگر گرفته بودم اتاقش
-
@khanoomi عهههه آره اصلا اعتیاد آور بود بازیش بدجور