سازگاری
-
@khanoomi البته در حال حاضر هم زندگیم داره با بازی کامپیوتری میگذره در کنارش به کنکوری بودنم ادامه میدم
Fateme Samaei در سازگاری گفته است:
@khanoomi البته در حال حاضر هم زندگیم داره با بازی کامپیوتری میگذره در کنارش به کنکوری بودنم ادامه میدم
منم همینطور
هیچوقت نمیشه از این صنعت دست کشید
میتونم فیلم و سریال نبینم ولی نمیتونم در بدترین شرایطم بازی نکنم -
-
Fateme Samaei خودمم همین جوری بودم این بازیه بود چنتا منطقه داشت انتخاب میکردی بعدش تفنگ اینام داشتی یادمه هر روز از مدرسه میومدم تا 6 ظهر اینو بازی میکردم
ولی خب واسه ی پروف تو مجازی دوس ندارم ولی چون نوستالیژته باهاش حال میکنی
@khanoomi دقیقا منم همین بود وضعیتم ۸ ساعت در روز چسسسسبیده بودم به کامپیوتر
بعدم قسمت سوم بازی اومد و بعدم قسمت چهارم و در نهایت من عینکی شدم
دیگه خودت ببین چقدر بهش ارادت دارم
-
منم همینطور
هیچوقت نمیشه از این صنعت دست کشید
میتونم فیلم و سریال نبینم ولی نمیتونم در بدترین شرایطم بازی نکنمآدمک دقیقا، برای من آرامبخشه
-
من نه دیگ خیلی ساله بازی نکردم فعلن کنکور در صدره
@khanoomi اون که ۱۰۰ درصد
-
@khanoomi دقیقا منم همین بود وضعیتم ۸ ساعت در روز چسسسسبیده بودم به کامپیوتر
بعدم قسمت سوم بازی اومد و بعدم قسمت چهارم و در نهایت من عینکی شدم
دیگه خودت ببین چقدر بهش ارادت دارم
Fateme Samaei من کامپیوتر داداشم بود اون موقع دوس نداشت بهش دست بزنم ببین چ استرسیم میکشیدم ک نبینه و اینا هر وقت از خونه میرف بیرون یا مدرسه بود من سنگر گرفته بودم اتاقش
-
Fateme Samaei من کامپیوتر داداشم بود اون موقع دوس نداشت بهش دست بزنم ببین چ استرسیم میکشیدم ک نبینه و اینا هر وقت از خونه میرف بیرون یا مدرسه بود من سنگر گرفته بودم اتاقش
@khanoomi عهههه
آره اصلا اعتیاد آور بود بازیش بدجور