Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. سوال
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
خیلی سخت نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۳ فصل ۵ زیست ۱۱
7
سلام می‌تونید بگید آیا پلاسموسیت لنفوسیت B محسوب می‌شه یا نه؟ می‌دونم که از تمایز یک لنفوسیت B به وجود می‌آد و سعی کردم توی منابع مختلف دنبال جواب سوالم بگردم اما فقط سر درگم‌تر شدم
زیست شناسی
چرا متوجهش نمیشم:///
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
ذرت
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
میشه تو گیاه چند تخمک مشاهده کرد؟
ParniyanFdP
سلام، ممکنه؟ یا مثل تخمدان یکیه؟
زیست شناسی
ژنتیک
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گوارش و جذب مواد
Mery.ShM
۱.مگه یاخته های کناری و اصلی غدد معده در تجزیه فقط پروتئین ها نقش ندارن؟ پس چرا تست نوشته مولکول های زیستی مختلف نفس دارد؟ ۲.در بافت پیوندی سست میزان رشته ها مگه کمه؟ در مقایسه با بافت پیوندی متراکم میزان رشته های کشسان بیشتر از کلاژن هست؟ یا کلی میزان رشته های کشسان زیادی داره؟ @تجربیا
زیست شناسی
دریافت پیام حس وضعیت
wanderingW
سلام پاسخنامه یه تست گفته بود که: « مغز میانی پیام گیرنده های حس وضعیت را دریافت میکند» یعنی فقط مغز میانی این پیام ها رو دریافت میکنه؟ بصل‌النخاع نه؟ تست گفته بصل‌النخاع نمیتونه.درسته؟ @تجربیا @فارغ-التحصیلان-آلاء
زیست شناسی

سوال

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل نشده زیست شناسی
21 دیدگاه‌ها 2 کاربران 72 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • DumbledoreD آفلاین
    DumbledoreD آفلاین
    Dumbledore
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dumbledore انجام شده

با توجه به اینکه یه گیرنده یا خود یاخته است یا بخشی از آن.اگر گیرنده ای رو داشته باشیم که خود یاخته باشه مثلا یاخته ی عصبی تمایز یافته رشته های متصل به اون که قبلا آسه و دارینه ی یاخته ی عصبی بودن آیا باز بهشون آسه یا دارینه می گیم و اگر خیر می تونیم بهشوم بگیم رشته ی عصبی؟

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • DumbledoreD آفلاین
      DumbledoreD آفلاین
      Dumbledore
      تجربی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@تجربیا
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1403
      @دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • DumbledoreD آفلاین
        DumbledoreD آفلاین
        Dumbledore
        تجربی

آدمک Sachli میشه لطفا نظرتون رو بگید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • DumbledoreD Dumbledore

با توجه به اینکه یه گیرنده یا خود یاخته است یا بخشی از آن.اگر گیرنده ای رو داشته باشیم که خود یاخته باشه مثلا یاخته ی عصبی تمایز یافته رشته های متصل به اون که قبلا آسه و دارینه ی یاخته ی عصبی بودن آیا باز بهشون آسه یا دارینه می گیم و اگر خیر می تونیم بهشوم بگیم رشته ی عصبی؟

آدمکآ آفلاین
          آدمکآ آفلاین
          آدمک
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط آدمک انجام شده

@Buddha بله مثلا گیرنده های نور و گیرنده بویایی سلول های عصبی تمایز یافته هستن تا جایی که میدونم جفتشون دارای دندریت و اکسون هستن
          بویایی که خیلی شبیه نورونه
          ولی بینایی خیلییی بنظر میاد بیشتر تمایز یافته شده ولی خب بازم بنظرم هنوز میتونیم بگیم دندریت و اکسون داره
          در کل اینکه بنظرم جفت این گیرنده هارو سلول عصبی دارای دارینه و آسه در نظر بگیرید

DumbledoreD 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • آدمکآ آدمک

@Buddha بله مثلا گیرنده های نور و گیرنده بویایی سلول های عصبی تمایز یافته هستن تا جایی که میدونم جفتشون دارای دندریت و اکسون هستن
            بویایی که خیلی شبیه نورونه
            ولی بینایی خیلییی بنظر میاد بیشتر تمایز یافته شده ولی خب بازم بنظرم هنوز میتونیم بگیم دندریت و اکسون داره
            در کل اینکه بنظرم جفت این گیرنده هارو سلول عصبی دارای دارینه و آسه در نظر بگیرید

DumbledoreD آفلاین
            DumbledoreD آفلاین
            Dumbledore
            تجربی

آدمک یعنی بعد از تمایز هم یاخته ی عصبی در نظر بگیریم؟
            و آیا جایی هست که صریحا در کتاب این رشته ها رو تحت عنوان دارینه و آسه مشخص کرده باشه؟
            و باز از توضیحات شما این طور برداشت کردم که یه یاخته بعد از تمایز هم ویژگی های قبلی خودش رو می تونه حفظ کنه؟
            و باز این معنی رو می ده که آسه یا دارینه مختص یاخته های عصبی نیست درسته؟

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • DumbledoreD Dumbledore

آدمک یعنی بعد از تمایز هم یاخته ی عصبی در نظر بگیریم؟
              و آیا جایی هست که صریحا در کتاب این رشته ها رو تحت عنوان دارینه و آسه مشخص کرده باشه؟
              و باز از توضیحات شما این طور برداشت کردم که یه یاخته بعد از تمایز هم ویژگی های قبلی خودش رو می تونه حفظ کنه؟
              و باز این معنی رو می ده که آسه یا دارینه مختص یاخته های عصبی نیست درسته؟

آدمکآ آفلاین
              آدمکآ آفلاین
              آدمک

@Buddha در سوال گفته است:

آیا جایی هست که صریحا در کتاب این رشته ها رو تحت عنوان دارینه و آسه مشخص کرده باشه؟

نه من که ندیدم

باز از توضیحات شما این طور برداشت کردم که یه یاخته بعد از تمایز هم ویژگی های قبلی خودش رو می تونه حفظ کنه؟

نه اصن یه یاخته ممکنه تو تمایز ی سری ویژگی هاش رو از دست بده(بعضی ژن هارو خاموش کنه) و تخصصی تر بشه
              ولی من فکر میکنم هنوزم اینا دارن وظیفه رشته های عصبی رو انجام میدن و پیام عصبی رد و بدل میکنن پس میتونیم بهشون دارینه و اسه بگیم، حداقل راجب آسه هاشون مطمئنم ولی راجب دارینه حقیقتش مطمئن نیستم

1
              • آدمکآ آدمک

آیا جایی هست که صریحا در کتاب این رشته ها رو تحت عنوان دارینه و آسه مشخص کرده باشه؟

نه من که ندیدم

باز از توضیحات شما این طور برداشت کردم که یه یاخته بعد از تمایز هم ویژگی های قبلی خودش رو می تونه حفظ کنه؟

نه اصن یه یاخته ممکنه تو تمایز ی سری ویژگی هاش رو از دست بده(بعضی ژن هارو خاموش کنه) و تخصصی تر بشه
                ولی من فکر میکنم هنوزم اینا دارن وظیفه رشته های عصبی رو انجام میدن و پیام عصبی رد و بدل میکنن پس میتونیم بهشون دارینه و اسه بگیم، حداقل راجب آسه هاشون مطمئنم ولی راجب دارینه حقیقتش مطمئن نیستم

DumbledoreD آفلاین
                DumbledoreD آفلاین
                Dumbledore
                تجربی

آدمک من از دو تا استاد پرسیدم یکی شون حرف شما رو زدن و یکی دیگه گفتن چون این یاخته ها تمایز یافتن دیگه ویژگی های قبلی رو نخواهند داشت و چون گیرنده ساختار هایی داره که شبیه آسه و دارینه است نمی شه گفت اینا آسه و دارینه هستند.یه ضرب المثل هم زدن و گفتن هر گردی گردو نیست.توی اینترنت سرچ کردم بعضی دارینه و آسه نوشته بودن و بعضی چیزایی دیگه و ولی چون توی کتاب چیزی پیدا نرکدم موندم اگر در تستی امتحانی از واژه دارینه و آسه برای این رشته های استفاده کردن درست بگیرم یا غلط!

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • DumbledoreD Dumbledore

آدمک من از دو تا استاد پرسیدم یکی شون حرف شما رو زدن و یکی دیگه گفتن چون این یاخته ها تمایز یافتن دیگه ویژگی های قبلی رو نخواهند داشت و چون گیرنده ساختار هایی داره که شبیه آسه و دارینه است نمی شه گفت اینا آسه و دارینه هستند.یه ضرب المثل هم زدن و گفتن هر گردی گردو نیست.توی اینترنت سرچ کردم بعضی دارینه و آسه نوشته بودن و بعضی چیزایی دیگه و ولی چون توی کتاب چیزی پیدا نرکدم موندم اگر در تستی امتحانی از واژه دارینه و آسه برای این رشته های استفاده کردن درست بگیرم یا غلط!

آدمکآ آفلاین
                  آدمکآ آفلاین
                  آدمک

@Buddha اره واقعا کتاب اطلاعاتی نداده
                  ولی من تو تستایی که بهشون برخورده بودم نهایت پرسیده بودن ایا اینا یاخته عصبی هستن یا نه (که هستن)
                  هیچ تستی گیر نداده بود که ایا مثلا گیرنده بینایی دندریت یا اکسون داره یا خیر
                  تنها چیزی ک کتاب تو شکل مشخص کرده راجب گیرنده بویایی اینه که رشته ای که پیام رو از جسم یاخته ایش خارج کرده به عنوان رشته عصبی معرفی کرده

DumbledoreD 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • آدمکآ آدمک

ولی من تو تستایی که بهشون برخورده بودم نهایت پرسیده بودن ایا اینا یاخته عصبی هستن یا نه (که هستن)
                    تنها چیزی ک کتاب تو شکل مشخص کرده راجب گیرنده بویایی اینه که رشته ای که پیام رو از جسم یاخته ایش خارج کرده به عنوان رشته عصبی معرفی کرده

DumbledoreD آفلاین
                    DumbledoreD آفلاین
                    Dumbledore
                    تجربی

آدمک پس یعنی یاخته ی عصبی ای که به گیرنده ی بویایی تمایز یافته به طور کامل تمایز پیدا نکرده و(آسه ش تمایز پیدا نکرده) آسه ش همچنان عصبیه!

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • آدمکآ آدمک

DumbledoreD آفلاین
                      DumbledoreD آفلاین
                      Dumbledore
                      تجربی

آدمک یعنی می گید گیرنده ها هم یاخته ی عصبی هستند؟ چون تی کتاب در خصوص یکی از گیرنده ها یادمه نوشته بوده گیرنده های مخروطی و استوانه ای و نیز یاخته های عصبی و گیرنده ها رو از یاخته های عصبی تمییز داداه بود.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • DumbledoreD Dumbledore

آدمک پس یعنی یاخته ی عصبی ای که به گیرنده ی بویایی تمایز یافته به طور کامل تمایز پیدا نکرده و(آسه ش تمایز پیدا نکرده) آسه ش همچنان عصبیه!

آدمکآ آفلاین
                        آدمکآ آفلاین
                        آدمک

بنظرم خیلی دارید ریز میشید، منم به این چیزا فکر کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
                        شک نکنید تو کنکور و امتحان نهایی همچین سوالایی نمیکنن ازتون
                        من با اطمینان میگم تو کتاب تستایی ک زدم هم هیچ گیری به رشته ها ندادن
                        صرفا چیزی که سوال شده سلول عصبی بودن یا نبودن گیرنده هاس که طبق شواهد کتاب گیرنده های بویایی و بینایی سلول های عصبی تمایز یافته و چشایی تعادلی شنوایی سلول های پوششی تمایز یافته هستن

2
                        • آدمکآ آدمک

بنظرم خیلی دارید ریز میشید، منم به این چیزا فکر کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
                          شک نکنید تو کنکور و امتحان نهایی همچین سوالایی نمیکنن ازتون
                          من با اطمینان میگم تو کتاب تستایی ک زدم هم هیچ گیری به رشته ها ندادن
                          صرفا چیزی که سوال شده سلول عصبی بودن یا نبودن گیرنده هاس که طبق شواهد کتاب گیرنده های بویایی و بینایی سلول های عصبی تمایز یافته و چشایی تعادلی شنوایی سلول های پوششی تمایز یافته هستن

DumbledoreD آفلاین
                          DumbledoreD آفلاین
                          Dumbledore
                          تجربی

آدمک نه به خدا چی کار دارم ریز بشم توی تست داده بودن
                          فقط دارینه گیرنده های شیمیایی در موی حسی روی پای مگس قرار دارد.
                          یه چیزیم متوجه نشدم الان گیرنده رو عصبی در نظر می گیرید؟

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • DumbledoreD Dumbledore

آدمک نه به خدا چی کار دارم ریز بشم توی تست داده بودن

آدمکآ آفلاین
                            آدمکآ آفلاین
                            آدمک

خب حدس میزنم این گزاره رو درست گرفته
                            منم بخاطر همین میگم اگر براتون پیش اومد و پرسیدن حتما این رشته هارو دارینه و آسه درنظر بگیرید نترسید

گفتم که بستگی داره راجب چه گیرنده ای حرف میزنیم
                            تو کتاب درسی گیرنده های عصبی و گیرنده های پوششی داریم
                            تنها گیرنده های پوششی معرفی شده گیرنده های چشایی دهان و زبان ، تعادلی و شنوایی گوش هستن

2
                            • آدمکآ آدمک

خب حدس میزنم این گزاره رو درست گرفته
                              منم بخاطر همین میگم اگر براتون پیش اومد و پرسیدن حتما این رشته هارو دارینه و آسه درنظر بگیرید نترسید

گفتم که بستگی داره راجب چه گیرنده ای حرف میزنیم
                              تو کتاب درسی گیرنده های عصبی و گیرنده های پوششی داریم
                              تنها گیرنده های پوششی معرفی شده گیرنده های چشایی دهان و زبان ، تعادلی و شنوایی گوش هستن

DumbledoreD آفلاین
                              DumbledoreD آفلاین
                              Dumbledore
                              تجربی

آدمک ببخشید اینقدر سوالم طولانی شد خسته تون کردم.فقط اگه ممکنه این جمله رو هم توضیح بدین چون من از این جمله این طور برداشت کرده بودم که گیرنده ها بعد از تمایز دیگه یاخته ی عصبی نیستند.چرا گفته نیزاگر گیرنده ها هم یاخته های عصبی هستند.نباید می گفت انواعی از یاخته های عصبی از جمله فلان و بهمان؟
                              Screenshot 2023-12-31 at 16-58-11 Biology 11.indd - 000-160-C111216.pdf.png

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • DumbledoreD Dumbledore

آدمک ببخشید اینقدر سوالم طولانی شد خسته تون کردم.فقط اگه ممکنه این جمله رو هم توضیح بدین چون من از این جمله این طور برداشت کرده بودم که گیرنده ها بعد از تمایز دیگه یاخته ی عصبی نیستند.چرا گفته نیزاگر گیرنده ها هم یاخته های عصبی هستند.نباید می گفت انواعی از یاخته های عصبی از جمله فلان و بهمان؟
                                Screenshot 2023-12-31 at 16-58-11 Biology 11.indd - 000-160-C111216.pdf.png

آدمکآ آفلاین
                                آدمکآ آفلاین
                                آدمک

@Buddha نه خواهش میکنم اختیار دارید
                                حق با شماس بنظر میاد تفاوتی قائل شده ولی بنظرم از قصد نبوده
                                چون هرجور حساب کنید یاخته های مخروطی و استوانه ای پیام عصبی تولید میکنن و هدایت میکنن و انتقال میدن و از طرفی دارای رشته های عصبی مانند هستن
                                خب وقتی میگیم یاخته های عصبی تمایز یافته هستن ینی یاخته عصبی هم هستن بنظرم
                                چون بنظرم نمیشه بخاطر تمایز یه یاخته عصبی به گیرنده ای مثل مخروطی اونو دیگه یاخته عصبی در نظر نگرف
                                خب خوده نورونای عادی هم نسبت به هم تو بدن میتونن خیلی تمایز یافته باشن
                                یکی از ی جا رشته هاش خارج میشه یکی از چنجا یکی یه دندریت داره یکی چند دندریت و و و...
                                نظر نهایی من حداقل اینه که میتونیم به این گیرنده ها حداقل یاخته عصبی تمایز یافته بگیم پس گفتن یاخته عصبی هم اشکالی نداره

1
                                • آدمکآ آدمک

@Buddha نه خواهش میکنم اختیار دارید
                                  حق با شماس بنظر میاد تفاوتی قائل شده ولی بنظرم از قصد نبوده
                                  چون هرجور حساب کنید یاخته های مخروطی و استوانه ای پیام عصبی تولید میکنن و هدایت میکنن و انتقال میدن و از طرفی دارای رشته های عصبی مانند هستن
                                  خب وقتی میگیم یاخته های عصبی تمایز یافته هستن ینی یاخته عصبی هم هستن بنظرم
                                  چون بنظرم نمیشه بخاطر تمایز یه یاخته عصبی به گیرنده ای مثل مخروطی اونو دیگه یاخته عصبی در نظر نگرف
                                  خب خوده نورونای عادی هم نسبت به هم تو بدن میتونن خیلی تمایز یافته باشن
                                  یکی از ی جا رشته هاش خارج میشه یکی از چنجا یکی یه دندریت داره یکی چند دندریت و و و...
                                  نظر نهایی من حداقل اینه که میتونیم به این گیرنده ها حداقل یاخته عصبی تمایز یافته بگیم پس گفتن یاخته عصبی هم اشکالی نداره

DumbledoreD آفلاین
                                  DumbledoreD آفلاین
                                  Dumbledore
                                  تجربی

آدمک با این اوصاف می تونیم بگیم مشابها ماکروفاژ هم چون مونوسیت تمایز یافته است پس میشه گفت مونوسیته؟ درست متوجه شدم؟

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • DumbledoreD Dumbledore

آدمک با این اوصاف می تونیم بگیم مشابها ماکروفاژ هم چون مونوسیت تمایز یافته است پس میشه گفت مونوسیته؟ درست متوجه شدم؟

آدمکآ آفلاین
                                    آدمکآ آفلاین
                                    آدمک

@Buddha نه اون دیگه واقعا مونوسیت نیس
                                    باید ی مرزی بین تمایز ها قائل شد
                                    واقعا اینا ابهامات کتاب درسیه کاریشم نمیشه کرد
                                    طبق تجربه تو تستایی که زدم مونوسیت و ماکروفاژ یکی نیستن
                                    ولی گیرنده های بینایی و بویایی یاخته عصبی هستن

2
                                    • آدمکآ آدمک

@Buddha نه اون دیگه واقعا مونوسیت نیس
                                      باید ی مرزی بین تمایز ها قائل شد
                                      واقعا اینا ابهامات کتاب درسیه کاریشم نمیشه کرد
                                      طبق تجربه تو تستایی که زدم مونوسیت و ماکروفاژ یکی نیستن
                                      ولی گیرنده های بینایی و بویایی یاخته عصبی هستن

DumbledoreD آفلاین
                                      DumbledoreD آفلاین
                                      Dumbledore
                                      تجربی

آدمک خیلی ممنونم از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • DumbledoreD Dumbledore

آدمک خیلی ممنونم از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین

آدمکآ آفلاین
                                        آدمکآ آفلاین
                                        آدمک

@Buddha خواهش میکنم
                                        بازم معذرت اگر بی نتیجه موند
                                        واقعا علم تو کنکور بازیچه هس

2
                                        • آدمکآ آدمک

@Buddha خواهش میکنم
                                          بازم معذرت اگر بی نتیجه موند
                                          واقعا علم تو کنکور بازیچه هس

DumbledoreD آفلاین
                                          DumbledoreD آفلاین
                                          Dumbledore
                                          تجربی

آدمک نه اتفاقا مفید بودو یه نتیجه گیری کلی داشتم از شما ممنونم.

آدمکآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه