افزایش درصد تو زیست و فیزیک
-
چرا همه ب پزشکی علاقه دارن؟
-
@kosar-ab تو چی میخای پس؟
-
سلام. بزارین برم سراغ اصل موضوع. این درصدامه:

من دلم میخواد تو درس زیست و فیزیک درصدام پیشرفت کنه چون درسایین که بیشتر از بقیه پایم توش خوبه.
حالا سوالم ینجاست که برای افزایش درصد و تثبیتم بهتره که کلاس نکته و تست شرکت کنم یا فقط تستای بیشتری کار کنم؟ مثلا تو زیست خب خیلی تست کار میکنم ولی بازم همینه برای همین خیلی گیجم که چیکار کنم.
میشه راهنماییم کنین؟بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
@kosar-ab تو چی میخای پس؟
@khanoomi 🦷❤️
-
مآهور اره خب ولی من احساس میکنم ب خودت مغرور شدی الان باید خداروشکر کنی و سعیت این باشه اینا رو تثبیت کنیو اگ شد ارتقا بدی
-
@kosar-ab خب رشته توام بیشتر طرف داره ک:face_with_tears_of_joy:
-
مآهور روزانه؟
-
@kosar-ab خب رشته توام بیشتر طرف داره ک:face_with_tears_of_joy:
@khanoomi بخدا پزشکی بیشتره تقاضاش😂دندون کم میگیرن ولی همه میرن پزشکی
-
@khanoomi دقیقا تو تودلیم گفتم ترسم از زدن این تاپیک اینه که کسی بگه مغرور شدم به خودم
من مغرور نشدم من میترسم از اینکه به ارزوم بعد یه سال نرسم و تمام عمرم حسرتشو بخورم
مآهور خودت بسپار بخدا میرسی ایشالا ولی من باید چی بگم بعد 3 سال هنوز دارم براش میجنگم
-
مآهور خودت بسپار بخدا میرسی ایشالا ولی من باید چی بگم بعد 3 سال هنوز دارم براش میجنگم
@khanoomi میشه بگی کدومییی😐
-
@khanoomi یعنی کنکوری ۴۰۱ ای؟
خیلی اسمت اشناس -
@kosar-ab من تا دلت بخاد میخامش برا همین موندم براش 3 سال ولی از سختیاشم بدجور میترسم ولی حاضرم تحمل کنم
-
مآهور سلام
الان نسبت به خیلیا جلوترید ، متوقف نشید و ادامه بدید
متاسفانه من چون درصد هام پایین تر از شماست نمیتونم راهکار بدم برای افزایش درصد🥲
موفق باشید -
@kosar-ab دندون پزشکی بیشتر طرفدار نداره؟ من خودم راستش شاید مسخره باشه برات ولی کلا با دهن حال نمیکنم برای همین دندون پزشکی دوس ندارم:face_with_tears_of_joy:
-
@kosar-ab اهم(-:
-
@kosar-ab من تا دلت بخاد میخامش برا همین موندم براش 3 سال ولی از سختیاشم بدجور میترسم ولی حاضرم تحمل کنم
@khanoomi هدفت دندونه؟
-
@kosar-ab اهم(-:
@khanoomi منم🫂
-
@kosar-ab دندون پزشکی بیشتر طرفدار نداره؟ من خودم راستش شاید مسخره باشه برات ولی کلا با دهن حال نمیکنم برای همین دندون پزشکی دوس ندارم:face_with_tears_of_joy:
مآهور منم اصن دوس ندارم صب تا شب سرم تو دهن مردم باشه قلبو دوس دارم
-
@kosar-ab پزشکی و در نهایت تخصص قلب