افزایش درصد تو زیست و فیزیک
-
@khanoomi دقیقا تو تودلیم گفتم ترسم از زدن این تاپیک اینه که کسی بگه مغرور شدم به خودم
من مغرور نشدم من میترسم از اینکه به ارزوم بعد یه سال نرسم و تمام عمرم حسرتشو بخورم
مآهور خودت بسپار بخدا میرسی ایشالا ولی من باید چی بگم بعد 3 سال هنوز دارم براش میجنگم
-
مآهور خودت بسپار بخدا میرسی ایشالا ولی من باید چی بگم بعد 3 سال هنوز دارم براش میجنگم
@khanoomi میشه بگی کدومییی😐
-
@khanoomi یعنی کنکوری ۴۰۱ ای؟
خیلی اسمت اشناس -
@kosar-ab من تا دلت بخاد میخامش برا همین موندم براش 3 سال ولی از سختیاشم بدجور میترسم ولی حاضرم تحمل کنم
-
مآهور سلام
الان نسبت به خیلیا جلوترید ، متوقف نشید و ادامه بدید
متاسفانه من چون درصد هام پایین تر از شماست نمیتونم راهکار بدم برای افزایش درصد🥲
موفق باشید -
@kosar-ab دندون پزشکی بیشتر طرفدار نداره؟ من خودم راستش شاید مسخره باشه برات ولی کلا با دهن حال نمیکنم برای همین دندون پزشکی دوس ندارم:face_with_tears_of_joy:
-
@kosar-ab اهم(-:
-
@kosar-ab من تا دلت بخاد میخامش برا همین موندم براش 3 سال ولی از سختیاشم بدجور میترسم ولی حاضرم تحمل کنم
@khanoomi هدفت دندونه؟
-
@kosar-ab اهم(-:
@khanoomi منم🫂
-
@kosar-ab دندون پزشکی بیشتر طرفدار نداره؟ من خودم راستش شاید مسخره باشه برات ولی کلا با دهن حال نمیکنم برای همین دندون پزشکی دوس ندارم:face_with_tears_of_joy:
مآهور منم اصن دوس ندارم صب تا شب سرم تو دهن مردم باشه قلبو دوس دارم
-
@kosar-ab پزشکی و در نهایت تخصص قلب
-
@kosar-ab پزشکی و در نهایت تخصص قلب
@khanoomi انشالله❤️
-
@kosar-ab ایشلا ک خدا میخاد برا هر 3 تامون(:
-
ماهور بهت قول میدم اگه این ثبات حفظ شه سه رقمی میاری، اصلا نمیشه و ممکنه نشه تو ذهنت نباشه
-
@kosar-ab ایشلا ک خدا میخاد برا هر 3 تامون(:
@khanoomi ❤️❤️
-
هنور جدی نهایی و شروع نکردم کمو بیش خوندم خیلی استرس دارم واسشون
-
ماهور بهت قول میدم اگه این ثبات حفظ شه سه رقمی میاری، اصلا نمیشه و ممکنه نشه تو ذهنت نباشه
@kosar-ab منم موافقم با حرف کوثر تو همینو تثبیت کنی زیر هزاری بیخودی بد ب دلت راه نده
-
هنور جدی نهایی و شروع نکردم کمو بیش خوندم خیلی استرس دارم واسشون
@khanoomi وضع کنکورت اوکی باشه حله، فقط اگه دانشجو نیستی باید کم کم بیاری تو برنامت، درحد دو ساعت روزی
-