آرایش چی میشه؟
-
سلام. بنظرتون آرایه مردم صاحب قلم با توجه به اینکه صاحب قلم کنایه از نویسندس میتونه مجاز از افراد آگاه باشه؟
در دفتر زمانه فتد نامش از قلم / هر ملتی که مردم صاحب قلم نداشت
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
اره مگه جز اینه ؟؟من تو امتحان همینو نوشتم البته نوشتم افراد اگاه و روشنفکر
-
سلام. بنظرتون آرایه مردم صاحب قلم با توجه به اینکه صاحب قلم کنایه از نویسندس میتونه مجاز از افراد آگاه باشه؟
در دفتر زمانه فتد نامش از قلم / هر ملتی که مردم صاحب قلم نداشت
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
مآهور
سلام. بیشتر کلمهٔ روشنفکر براش درستتره.
ولی خب ممکنه نمره رو بدن بهت. -
مآهور
سلام. بیشتر کلمهٔ روشنفکر براش درستتره.
ولی خب ممکنه نمره رو بدن بهت. -
@mr-vinyzo نه اخه منظورم اینه ک خود ارایه کل عبارت مردم صاحب قلم مجاز محسوب میشه یا ن.. چون میدونم منظور افراد اگا و روشن فکره
مآهور در آرایش چی میشه؟ گفته است:
@mr-vinyzo نه اخه منظورم اینه ک خود ارایه کل عبارت مردم صاحب قلم مجاز محسوب میشه یا ن.. چون میدونم منظور افراد اگا و روشن فکره
مآهور در آرایش چی میشه؟ گفته است:
اری
-
@danial-hosseiny برای صاحب قلم میگی؟ من یجورایی میدونم منظورش چیه ولی رو اسم ارایه کل عبارتش مونده بودم
مآهور
چون بیشتر از یه کلمهس، بهش نمیگیم مجاز. کنایه میدونیمش
اما در حد دبیرستان مجاز گرفتنش هم غلط نیست. -
م مآهور marked this topic as a question on
-
م مآهور has marked this topic as solved on
-
مآهور
خواهش میکنم ♥ -
@0farzam0 نه من صاحب قلم رو نگفتم. صاحب قلمو که گفتم کنایه از نویسنده. سوالم ارایه مردم صاحب قلم بود
-
@0farzam0 نه میدونی طرز فکر من چی بود. من گفتم اگ مثلا صاحب قلم منظور نویسنده باشه، مردم صاحب قبم ینی کسایی که نویسندن. پس احتمالا مردم نویسنده مجاز از ادمای اندیشمند و صاحب فکرن.
ولش کن یکم پیچوندمش:face_with_tears_of_joy:
-
@0farzam0 نه میدونی طرز فکر من چی بود. من گفتم اگ مثلا صاحب قلم منظور نویسنده باشه، مردم صاحب قبم ینی کسایی که نویسندن. پس احتمالا مردم نویسنده مجاز از ادمای اندیشمند و صاحب فکرن.
ولش کن یکم پیچوندمش:face_with_tears_of_joy:
مآهور
درواقع داری الکی سختش میکنی.
مردم همون مردمه...
هر ملتی که مردم روشنفکر نداشت، نامش از دفتر زمانه پاک شد.
مردم صاحب قلم، کنایه از مردم روشنفکره. -
مآهور
درواقع داری الکی سختش میکنی.
مردم همون مردمه...
هر ملتی که مردم روشنفکر نداشت، نامش از دفتر زمانه پاک شد.
مردم صاحب قلم، کنایه از مردم روشنفکره. -
مآهور
حالا اینطوری که خودت به خودت میگی هم نه. بیشتر همون «داری الکی سختش میکنی» خودم 😂 -
مآهور
حالا اینطوری که خودت به خودت میگی هم نه. بیشتر همون «داری الکی سختش میکنی» خودم 😂