جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد
-
marylb در جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد گفته است:
reza213 تایم اسکن کردنو در نظر نمیگیریا
اینم یه حرفیه! من برم. منتظر جزوات بعدیتم داداش. فدایی فردو بنویس دیگه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: . راستی به سوال دوستمونم جواب بده : @romisa1234
-
@romisa1234 نمیخوام قول بدم ولی اگه تونستم جزوه با پاسخ بعد نوشتنم رو میزارم. چون اسکن کردنش ازم وقت میگیره. توی تاپیکم این توضیح رو دادم جواب نوشتن منحصربفرده مثل امضا هر کی باید خودش بنویسه. حالا اگه خدا خواستو جزوه با جواب رو گذاشتم خودتون به این نتیجه میرسین
-
reza213 تایم اسکن کردنو در نظر نمیگیریا
اینم یه حرفیه! من برم. منتظر جزوات بعدیتم داداش. فدایی فردو بنویس دیگه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: . راستی به سوال دوستمونم جواب بده : @romisa1234
-
@romisa1234 نمیخوام قول بدم ولی اگه تونستم جزوه با پاسخ بعد نوشتنم رو میزارم. چون اسکن کردنش ازم وقت میگیره. توی تاپیکم این توضیح رو دادم جواب نوشتن منحصربفرده مثل امضا هر کی باید خودش بنویسه. حالا اگه خدا خواستو جزوه با جواب رو گذاشتم خودتون به این نتیجه میرسین
من که از خیرش گذشتم
به نظرم بدون پاسخ برای اکثر دانش آموزا بهتره و ما نباید فقط به خودمون فک کنیم.
همون روند قبلیو ادامه بدید
ممنون به خاطر جزواتتون -
من که از خیرش گذشتم
به نظرم بدون پاسخ برای اکثر دانش آموزا بهتره و ما نباید فقط به خودمون فک کنیم.
همون روند قبلیو ادامه بدید
ممنون به خاطر جزواتتون -
reza213 آقای فدایی فرد فکر نمیکنم بتونه برسونه کاملش کنه به همین خاطر آقای طلوعی رو انتخاب کردم. البته این نظر منه شایدم بتونه برسونه.
-
scott در جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد گفته است:
اقای فدایی فرد دیگه تدریس نمی کنن ؟؟
چند وقته فیلم جدید توی قسمتشون نیست !. -
reza213 سلام شما فدایی فرد رو دیدین؟؟ من تا حالا فیزیک نخوندم بنظرتون ازش استفاده کنم خوبه؟؟