اکانتم:'
-
@نویسنده-کوچولو
۳۰۰ تا لایک برای غیر درسی؟!:|
درسته الان بین ترمه بیکارم ولی دیگه نه اینقدر که:/ -
@نویسنده-کوچولو
خیلی ازت ممنونم ولی نه اگه میتونن اون اکانتمو رو برگردونن خب برش گردونن واقعا چه کاریه-_- -
erfani
سلام
اگر بنا بر این شد که با این اکانت ادامه بدید(اگر مدیر موافقت نکرد یا هر دلیل دیگه ای....) :
_اول با ناظم صحبت کنید(که میخواید با این اکانت ادامه بدید(که بعد ها بدلیل اکانت فیک اخراج نشید))
_برای اعتبار هم سعی کنید تو تاپیک هایی مثل انگیزه یا تاپیک های دیگه فعالیت داشته باشید. تا جایی که بتونیم کمکتون میکنیم که به حداقل اعتبار برای فعالیت تو تاپیک های غیر درسی برسید.
موفق باشید️
-
erfani
سلام
اگر بنا بر این شد که با این اکانت ادامه بدید(اگر مدیر موافقت نکرد یا هر دلیل دیگه ای....) :
_اول با ناظم صحبت کنید(که میخواید با این اکانت ادامه بدید(که بعد ها بدلیل اکانت فیک اخراج نشید))
_برای اعتبار هم سعی کنید تو تاپیک هایی مثل انگیزه یا تاپیک های دیگه فعالیت داشته باشید. تا جایی که بتونیم کمکتون میکنیم که به حداقل اعتبار برای فعالیت تو تاپیک های غیر درسی برسید.
موفق باشید️
-
@نویسنده-کوچولو
هععی
امشب میشینم به الگوریتم رمز گذاریم فک میکنم خدا رو چه دیدی شاید بهش رسیدم:' -
Hhh Hh
هیچی میگم بیانیه طور نوشتین دیگه حذف یه اکانت ادامه دادن با یه اکانت و اینا که مسئله بزرگی نیست -
و اوضاع زمانی دارک تر میشه که من یادم نمیاد برای اکانتم داخل این قسمت اصن رمز جدید تعریف کردم یا نع:||| -
@نویسنده-کوچولو
مشکل اینجاس که هر از چند تا رمزی که امتحان میکنی و اشتباهن
یه چن دقیقه یا نمیدونم ساعاتی دیگه نمیتونی رمز بزنی