منبع نهایی برای دهم
-
@_Narges
مرسیی
خب الان که من نمیدونم باید چه جوری بنویسم نهایی نبوده که پاسخنامه باشه😭 -
@_-Zahra-K کلاس ببینی حواست کامل جمع باشه و فرمول بیستتو کار کنی بهت قول میدم عالی میدی نهایا رو
اون درسایی که نیست بپرس تحقیق کن کدوم از همه بهتره واسه هر درس صرفا متفاوته اینجوری نیس که بری همه رو خیلی سبز بگیری یا ی انتشارات دیگه میتونی برای هر درس از یه منبع بگیری چون بعضی انتشاراتیا هستن فقط ی درسو عالی کردن ی درس دیگشون خوب نیس -
خوشحال میشم تونسته باشم کمکت کنم خیلی دوس دارم کمک اونایی کنم هنوز از غول نهایی خبر ندارن چون بشدت زخمیم ازش
-
@_Narges
اره حتما -
خوشحال میشم تونسته باشم کمکت کنم خیلی دوس دارم کمک اونایی کنم هنوز از غول نهایی خبر ندارن چون بشدت زخمیم ازش
-
@_-Zahra-K خب خانومی که داره میگه کلاس بردار همینا رو میخوان بهت یاد بدن دیگه
تازشم
@khanoomi
واسه دوازدهم تو کلاسینو برای نهایی شروع شده ولی واسه پایه نه
واسه پایه من شنیدم بعد عیده
چیزی میدونی؟@_Narges الان میرم واست نگا میکنم رو پنلم
-
@khanoomi
عااا چه جالب مرسییی
از کجا بفهمم چی خوبه برای نهایی؟
اختصاصایا رو چیکار کنم؟این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
@_Narges الان میرم واست نگا میکنم رو پنلم
-
@_Narges اره بیا حتمن خیلیم خوشحال میشم
-
@khanoomi
منم میتونم بیام؟@_-Zahra-K اره عزیزم بیا چرا اجازه میگیرین:face_with_tears_of_joy:
-
@khanoomi
اره واقعا مرسیییی دختر گل❤✨@_-Zahra-K قربونت ایشلا عالی میدیشون ضربه شونو نمیخوری
-
@_-Zahra-K قربونت ایشلا عالی میدیشون ضربه شونو نمیخوری
-
@_-Zahra-K سلام منم شرایط مشابهت رو دارم
میتونی کتابای فرمول 20 گاج رو تهیه کنی برای درسای ادبیات،عربی و دینی رو اگه خودت لازم میدونی
در مورد آمادگی دفاعی و جغرافیات هیچ ایده ای وجود نداره چون هیچ وقت نهایی نبودن پس خط به خط این 2 تا کتابو بلد باش و سعی کن نمونه سوال حل کنی
برای درسای تخصصی هم (محسباتی ها رو حتما تشریحی و اونجوری که نهایی میخواد بلد باش) اگه خوب همه چیو تو تخصصیا بدونی به نظر من نیاز به تهیه کتاب نیست و با حل نمونه سوال زیاد به چیزی که میخوای میتونی برسی
ولی در کل اینو بگم که کتابایی که ازشون تو نهایی امتحان داری رو با دقت زیااااااد بخون
@Zahra-HD -
@_-Zahra-K سلام منم شرایط مشابهت رو دارم
میتونی کتابای فرمول 20 گاج رو تهیه کنی برای درسای ادبیات،عربی و دینی رو اگه خودت لازم میدونی
در مورد آمادگی دفاعی و جغرافیات هیچ ایده ای وجود نداره چون هیچ وقت نهایی نبودن پس خط به خط این 2 تا کتابو بلد باش و سعی کن نمونه سوال حل کنی
برای درسای تخصصی هم (محسباتی ها رو حتما تشریحی و اونجوری که نهایی میخواد بلد باش) اگه خوب همه چیو تو تخصصیا بدونی به نظر من نیاز به تهیه کتاب نیست و با حل نمونه سوال زیاد به چیزی که میخوای میتونی برسی
ولی در کل اینو بگم که کتابایی که ازشون تو نهایی امتحان داری رو با دقت زیااااااد بخون
@Zahra-HD -
بقیه دوستان هم اگه نظری دارن بگن
فارغ-التحصیلان-آلاء