منبع نهایی برای دهم
-
@_-Zahra-K خب خانومی که داره میگه کلاس بردار همینا رو میخوان بهت یاد بدن دیگه
تازشم
@khanoomi
واسه دوازدهم تو کلاسینو برای نهایی شروع شده ولی واسه پایه نه
واسه پایه من شنیدم بعد عیده
چیزی میدونی؟@_Narges الان میرم واست نگا میکنم رو پنلم
-
@khanoomi
عااا چه جالب مرسییی
از کجا بفهمم چی خوبه برای نهایی؟
اختصاصایا رو چیکار کنم؟این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
@_Narges الان میرم واست نگا میکنم رو پنلم
-
@_Narges اره بیا حتمن خیلیم خوشحال میشم
-
@khanoomi
منم میتونم بیام؟@_-Zahra-K اره عزیزم بیا چرا اجازه میگیرین:face_with_tears_of_joy:
-
@khanoomi
اره واقعا مرسیییی دختر گل❤✨@_-Zahra-K قربونت ایشلا عالی میدیشون ضربه شونو نمیخوری
-
@_-Zahra-K قربونت ایشلا عالی میدیشون ضربه شونو نمیخوری
-
@_-Zahra-K سلام منم شرایط مشابهت رو دارم
میتونی کتابای فرمول 20 گاج رو تهیه کنی برای درسای ادبیات،عربی و دینی رو اگه خودت لازم میدونی
در مورد آمادگی دفاعی و جغرافیات هیچ ایده ای وجود نداره چون هیچ وقت نهایی نبودن پس خط به خط این 2 تا کتابو بلد باش و سعی کن نمونه سوال حل کنی
برای درسای تخصصی هم (محسباتی ها رو حتما تشریحی و اونجوری که نهایی میخواد بلد باش) اگه خوب همه چیو تو تخصصیا بدونی به نظر من نیاز به تهیه کتاب نیست و با حل نمونه سوال زیاد به چیزی که میخوای میتونی برسی
ولی در کل اینو بگم که کتابایی که ازشون تو نهایی امتحان داری رو با دقت زیااااااد بخون
@Zahra-HD -
@_-Zahra-K سلام منم شرایط مشابهت رو دارم
میتونی کتابای فرمول 20 گاج رو تهیه کنی برای درسای ادبیات،عربی و دینی رو اگه خودت لازم میدونی
در مورد آمادگی دفاعی و جغرافیات هیچ ایده ای وجود نداره چون هیچ وقت نهایی نبودن پس خط به خط این 2 تا کتابو بلد باش و سعی کن نمونه سوال حل کنی
برای درسای تخصصی هم (محسباتی ها رو حتما تشریحی و اونجوری که نهایی میخواد بلد باش) اگه خوب همه چیو تو تخصصیا بدونی به نظر من نیاز به تهیه کتاب نیست و با حل نمونه سوال زیاد به چیزی که میخوای میتونی برسی
ولی در کل اینو بگم که کتابایی که ازشون تو نهایی امتحان داری رو با دقت زیااااااد بخون
@Zahra-HD -
بقیه دوستان هم اگه نظری دارن بگن
فارغ-التحصیلان-آلاء