هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@_Narges
آها خب باشه
سوووو گود لوک -
@Ay
🫵 -
به لحاظ روانشناسی چطوری انگیزهمون رو بیشتر کنیم؟
-
از خودت بپرس:هر وقت نااامید شدی از خودت بپرس برای چی و به چه هدفی داری ادامه میدی؟ چرا داری درس میخونی؟ چرا داری کار میکنی و..
-
تمرکز روی امروز:تموم تمرکزت رو فقط برای امروز باشه! نذار فکر آینده مضطربت کنه،چون آینده چیزی جز همین روزات نیست
-
اهدافت رو خرد کن:اهدافت رو خیلی بزرگ و سخت ننویس،خردشون کن،بین بلند مدت و کوتاه مدت،این باعث میشه که ذهن آمادگی پذیرشش رو داشته باشه و از پسش بر بیاد
-
-
خدایا شکرت که اینستا ندارم
این کراش اونه
اون کراشه اون
اون کات کرده
اون رل زده
خو که چی الان؟ -
هپی هپی هپی
️
-
اگر من با خودم صحبت می کنم، به این معنی است که من مشکل دارم؟
نه!
وقتی فردی با خود صحبت می کند، شروع به تفکر می کند، تجربیات و انگیزه خود را بهتر درک می کند.
این خیلی خوب است.
امروزه مردم کمتر با خود صحبت می کنند و دائماً تحت تأثیر برخی اطلاعات و سروصدای بیرونی قرار می گیرند: پادکست ها، سریال های تلویزیونی، شبکه های اجتماعی.بسیاری از مردم از تنها ماندن با افکار خود می ترسند
و سعی می کنند با کمک این صدای بیرونی از آنها فرار کنند. این فقط می تواند یک مشکل باشد.پس چرا گیر میدن به من؟!!!!
یا به تو Sachli
-
- راستش واسه من اینکه میگن «این نیز بگذرد» آرامشبخش نیست چون نگرانی من بابت نگذشتنش نبوده؛نگرانیم از اینه که وقتی گذشت،از من چی باقی مونده
-
mahdii
سلام -
- ولی من هر وقت بریدم،خسته شدم،کم آوردم و فکر کردم دیگه هیچوقت قرار نیست درست شه این جمله ی کتاب کیمیاگر که به ديوار اتاقم زده بودم عجیب دلگرمم کرد:
آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت..
- ولی من هر وقت بریدم،خسته شدم،کم آوردم و فکر کردم دیگه هیچوقت قرار نیست درست شه این جمله ی کتاب کیمیاگر که به ديوار اتاقم زده بودم عجیب دلگرمم کرد: