دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست شناسی ترکیبی کنکور - ابوالفضل جعفری (٩٧-١٣٩٦)
-
سلام. بچه ها قسمت ب این سوال چجوری شده؟ من نفهمیدم؟ درست حل کردن استاد؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
دوستان در مورد سوال بالا یکی به من توضیح بده
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء -
@dr-sobhan سلام
برای جواب دادن به سوالات دودمانه ژنتیک باید به چ قسمت ژنتیک مسلط بود؟ -
reza.m1999 در زیست شناسی ابوالفضل جعفری صفر تا صد کنکور(٩٧-١٣٩٦) گفته است:
@dr-sobhan سلام
برای جواب دادن به سوالات دودمانه ژنتیک باید به چ قسمت ژنتیک مسلط بود؟اقا سبحان دیگ نمیاد.... فیلمای اقای جعفری رو دیدین؟؟؟
-
reza.m1999 در زیست شناسی ابوالفضل جعفری صفر تا صد کنکور(٩٧-١٣٩٦) گفته است:
@dr-sobhan سلام
برای جواب دادن به سوالات دودمانه ژنتیک باید به چ قسمت ژنتیک مسلط بود؟به هیچ جا
فقط خود دودمانه و اینکه بیماری ها رو بشناسی که کدوما وابسته به جنس هستند و کدوما اتوزومی مغلوب و غالب همین
دود مانه یه چیز مستل هست
حتی تو کلاس های کنکور هم استاد به صورت مجزا تو یک جلسه میگه و تموم میشه دیگه
سختش نکنید فیلمای اقای پازوکی رو ببینید راه میافتید چطوری باید حل کنید
نکته مهم اینه
زیاد نکته حفظ نکنید فقط مفهوم رو بلد باشید تخته سیاه ژنتیکش اونقدر نکته گفته بود من سرم دو روز گیج میرفت فکر میکردم زلزله میاد خخخ -
negwin در زیست شناسی ابوالفضل جعفری صفر تا صد کنکور(٩٧-١٣٩٦) گفته است:
سلام ی سوال.تو قسمت سوم..جایی ک استاد مسعله اول شارش رو حل میکنه ..موقع بدست اوردن فراوانی الل ها تو مخرج کسر تعداد کل رو165 میذارن.....میخواستم بدونم 165ازکجابدس اومده؟؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @Dr-Bernosi؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@milad91 در زیست شناسی ابوالفضل جعفری صفر تا صد کنکور(٩٧-١٣٩٦) گفته است:
negwin مرسی. تو فیلمای زیست دکتر پوریا رحیمی خیلی تاکید داشت که تو مخرج کسر 2k اون k تعداد جمعیت کله. من اینجوری برداشت کردم که آلل ها دوبرابره جمعیتن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ن باباااااااااا.....