هرکی یه گزاره۳

-
آدمک
راس میگی
من یه باگ دادم تو سوال
این بود که به حالت خودت پروستات و بیضه توجه نکردم
منظورم کیسه منی و بیضه بود که خارج پروستاته وگرنه اوکیه
گزینه دوم هم توضیحش بگم که پروستات شبیههستش که اون قسمت فرورفته اش با اون قسمت که میزراه سرچشمه اش هستش همراستاس
-
آدمک
راس میگی
من یه باگ دادم تو سوال
این بود که به حالت خودت پروستات و بیضه توجه نکردم
منظورم کیسه منی و بیضه بود که خارج پروستاته وگرنه اوکیه
گزینه دوم هم توضیحش بگم که پروستات شبیههستش که اون قسمت فرورفته اش با اون قسمت که میزراه سرچشمه اش هستش همراستاس
-
تست فوق العاده زیبا
گزاره الف تغییر کرده
که بود در پایداری غشای هسته نقش دارد که به خاطر اسکلت سلول بود و از این تست حذف شده -
@f-nalist عه من تو مورد ج فک میکردم نوشته دارای پیوند پپتیدیه وگرنه اونم درست میگرفتم
ولی شانسی درست زدم
حقیقتش فک میکردم سانتریولشم از دست میده سر همین الف رو حذف کردم -
فعالیت ترشحی نوعی یاخته در بیضه ها باعث بروز صفات ثانویه جنسی در مردان می شود. گزاره زیر درست است یا نادرست؟
برای نوعی هورمون جنسی ترشح شده از یاخته های بخش پیشین هیپوفیز گیرنده دارند.
-
فعالیت ترشحی نوعی یاخته در بیضه ها باعث بروز صفات ثانویه جنسی در مردان می شود. گزاره زیر درست است یا نادرست؟
برای نوعی هورمون جنسی ترشح شده از یاخته های بخش پیشین هیپوفیز گیرنده دارند.
@f-nalist اگه منظورش همین یاخته مورد توصیف سواله(نه بیضه) پس منظورش یاخته های بینابینی هس
هیپوفیز پرولاکتین رو ترشح میکنه که میدونیم تو فعالیت جنسی مردان تاثیر داره ولی خب کتاب نگفته پرولاکتین رو بینابینی تاثیر میذاره یا سرتولی
من خودم احتمال میدم سرتولی باشه... -
@f-nalist اگه منظورش همین یاخته مورد توصیف سواله(نه بیضه) پس منظورش یاخته های بینابینی هس
هیپوفیز پرولاکتین رو ترشح میکنه که میدونیم تو فعالیت جنسی مردان تاثیر داره ولی خب کتاب نگفته پرولاکتین رو بینابینی تاثیر میذاره یا سرتولی
من خودم احتمال میدم سرتولی باشه...