هرکی یه گزاره۳

-
آدمک
اها ممنونم
پاسخنامه هم که تسته بود گذاشتم -
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist عه من تو مورد ج فک میکردم نوشته دارای پیوند پپتیدیه وگرنه اونم درست میگرفتم
ولی شانسی درست زدم
حقیقتش فک میکردم سانتریولشم از دست میده سر همین الف رو حذف کردم -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist اره اون موقع گفتی متوجه شدم
موقع حلش یجوری بنظر میرسید ولی اوکیه -
@f-nalist عه من تو مورد ج فک میکردم نوشته دارای پیوند پپتیدیه وگرنه اونم درست میگرفتم
ولی شانسی درست زدم
حقیقتش فک میکردم سانتریولشم از دست میده سر همین الف رو حذف کردمآدمک
واقعا تست فنی بودش
یعنی خیلی هنر میخواد با سه تا کاندید به یه جواب برسی -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist اره خدایی
-
فعالیت ترشحی نوعی یاخته در بیضه ها باعث بروز صفات ثانویه جنسی در مردان می شود. گزاره زیر درست است یا نادرست؟
برای نوعی هورمون جنسی ترشح شده از یاخته های بخش پیشین هیپوفیز گیرنده دارند.
-
فعالیت ترشحی نوعی یاخته در بیضه ها باعث بروز صفات ثانویه جنسی در مردان می شود. گزاره زیر درست است یا نادرست؟
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط آدمک انجام شده@f-nalist منظورش کدوم یاختس
سوال یخورده نامفهومه -
آدمک
ص 101 -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist اگه منظورش همین یاخته مورد توصیف سواله(نه بیضه) پس منظورش یاخته های بینابینی هس
هیپوفیز پرولاکتین رو ترشح میکنه که میدونیم تو فعالیت جنسی مردان تاثیر داره ولی خب کتاب نگفته پرولاکتین رو بینابینی تاثیر میذاره یا سرتولی
من خودم احتمال میدم سرتولی باشه... -
@f-nalist اگه منظورش همین یاخته مورد توصیف سواله(نه بیضه) پس منظورش یاخته های بینابینی هس
هیپوفیز پرولاکتین رو ترشح میکنه که میدونیم تو فعالیت جنسی مردان تاثیر داره ولی خب کتاب نگفته پرولاکتین رو بینابینی تاثیر میذاره یا سرتولی
من خودم احتمال میدم سرتولی باشه...اصن منظورش پرولاکتین نیس
-
@f-nalist اگه منظورش همین یاخته مورد توصیف سواله(نه بیضه) پس منظورش یاخته های بینابینی هس
من خودم احتمال میدم سرتولی باشه... -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist خب اصن هیپوفیز هورمون جنسی ترشح نمیکنه که
هورمون محرک غدد جنسی ترشح میکنه -
آدمک
موضوعش همین بود
ولی دقت نکرده بود به پرولاکتین -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist اها خب از اول همین قضیه رو گفتم
بعد یخورده ب شک افتادم ک شاید پرولاکتین رو میخواسته بگه که حتی اونم درست نمیشد -
گزاره : تخمیر همانند تنفس هوازی در شرایطی که اکسیژن کافی است انجام می شود .
-
گزاره : تخمیر همانند تنفس هوازی در شرایطی که اکسیژن کافی است انجام می شود .
پرستو بابایی برای گلبول قرمز درسته
-
پرستو بابایی برای گلبول قرمز درسته
_ Reza _
آفرین دقیقا -
گزاره
نوعی رنگیزه جذب کننده نور در کلروپلاست و عاملی در واکوئول نوعی سلول گیاهی که نقشی مشابه کاغذ ph دارد دارای توانایی کاهش سرعت تشکیل ترکیب (هایی) با الکترون های جفت نشده هستند . -
گزاره
نوعی رنگیزه جذب کننده نور در کلروپلاست و عاملی در واکوئول نوعی سلول گیاهی که نقشی مشابه کاغذ ph دارد دارای توانایی کاهش سرعت تشکیل ترکیب (هایی) با الکترون های جفت نشده هستند .