فیزیک خیلییییی ضعیفم
-
سلام دوستان
فیزیک خیلی ضعیفم نمیدونم چیکار کنم وقتی هم نمونده میخوامفیزیکو تو کنکور متوسط بزنم رو الکتریسیته ساکن گیر کردم هم فیلمای استاد
کارزانیان رو دیدم هم استاد طلوعی اما یه بخشی رو متوجه میشم یه بخش رو نه زیادم تست زدم بازم مشکل دارم لطفا کمک کنین
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم
@همیار
@dr-sobhan
@Dr-Bernosi -
سلام دوستان
فیزیک خیلی ضعیفم نمیدونم چیکار کنم وقتی هم نمونده میخوامفیزیکو تو کنکور متوسط بزنم رو الکتریسیته ساکن گیر کردم هم فیلمای استاد
کارزانیان رو دیدم هم استاد طلوعی اما یه بخشی رو متوجه میشم یه بخش رو نه زیادم تست زدم بازم مشکل دارم لطفا کمک کنین
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم
@همیار
@dr-sobhan
@Dr-BernosiAli 1 فیلم اقای رفیعی رو ببین
-
خودت بشین از گاج جامع بخون/فقططططط باید بخونی/به غیر از این چیز دیگه ای نیست/از این شاهحه ب اون شاخه هم نپر
-
خودت بشین از گاج جامع بخون/فقططططط باید بخونی/به غیر از این چیز دیگه ای نیست/از این شاهحه ب اون شاخه هم نپر
donya bivafa در فیزیک خیلییییی ضعیفم گفته است:
میگن خیلی ضعیف فکر نکنم بتونن صرفا با درسنامه پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشن
-
donya bivafa در فیزیک خیلییییی ضعیفم گفته است:
میگن خیلی ضعیف فکر نکنم بتونن صرفا با درسنامه پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشن
بخوان میتونن/فقط باید بخونن و بییشتر وقت بزارن
-
سلام دوستان
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم
@همیار
@dr-sobhan
@Dr-BernosiAli 1
سلام
کتاب درسی و با گاج باهم جلو ببر
انواع تست و زیاد کار کن
فیلم فایده نداره تو ساکن چون بیشتر درک کردنیه و هندسی
من یادمه سر این بارا ک مثلا چهارتا بار تو مربع یا لوزی بود و این چیزا خیلی اشکال داشتم ونمیفهمیدم 4بار خوندم اون سوالو و کشیدمو برگه چک نویس عوض کردم تا فهمیدمش -
سلام دوستان
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم
@همیار
@dr-sobhan
@Dr-BernosiAli 1 در فیزیک خیلییییی ضعیفم گفته است:
سلام دوستان
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم
@همیار
@dr-sobhan
@Dr-Bernosiسلام آقا علی!
الکتریسیته ساکن یکی از بخشهای خیلی ساده ی فیزیکه ...بهتره زیاد درگیرش نشین. به جاش بیشتر تست کار کنین تا مسلط شین:))
آقا سبحان برا یه مدت رفتن ولی قبلا منم پرسیدم همین جوابو دادن. -
سلام
%(#1853a1)[اول اینکه نگید ضعیفم بهتره بگید مشکل دارم تو این بخش هنوز حل نشده بارمنفی داره جملتون این خوب نیس اگر بگید ضعیفم ضعیف میمونید،بهتره بگید مشکل دارم و حلش میکنم (کلام رو اول مثبت بگیم) ]
%(#2255b3)[دوم اینکه به درصد متوسط قانع نباشید توقع خودتونو بالا ببرید هنوزم وقت هست و میتونید به درصد خیلی بالا برسید]
%(#2255b3)[سوم اینکه اگر بقیه مباحث فیزیک رو مطالعه کردید و فقط ساکن مونده و مشکل دارید مشخصه راهی جز تمرین زیاد نیست و جواب میده شما فیلمای اقای کازرانیان رو پیشنهاد میدم مجدد ببینید اما نه سریع ...]
%(#d60d82)[اگر بقیه مباحث فیزیک رو نخوندید و هنوز مونده به نظرم اول تسلطتون روی بقیه مبحث ها بالا ببرید ]
اگر وقت اضافه اومد برگردید ساکن بخونید اگر هم وقت نشد که حذف کنید
خداروشکر فیزیک مثل ریاضیات نیس که اگر یه بخشیو بلد نباشید تو بقیش به مشکل بربخورید