7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تنفس یاخته ای
-
پرستو بابایی
نمیدونم، شاید همینطور باشه -
@0ba6b829431d66 در تنفس یاخته ای گفته است:
۴ رو رد میکنم چون مستقیما به زنجیره انتقال اشاره کرده که آنزیم atp ساز جزو زنجیره نیست
هیچ ربطی نداره
بحث کردیم راجبش پایین تر -
Sama_neh سلام خانم سمانه
این فکری که دارید میکنید حساسیت به خرج دادن و دقیق فکر کردن نیست به نظرم
البته جسارت نباشه
منم اون زمانی که تازه شروع کرده بودم به جای اینکه اصل مطلب رو دنبال کنم میرفتم دنبال جزئیاتی که نه درست بودن نه هم به کارم میومدن زیاد و دنبال نکات خیلی ریز میگشتم ولی الان روششو پیدا کردم و مثلاً از ۱۰ تا تست ۹ تاشو درست جواب میدم
به خاطر همین خواستم بگم توی ویس تا خیلی خودتون رو درگیری نکنین
-
آدمک چرا؟ زیر پست سمانه ویس گذاشتم لطفا اونو گوش کن؟
هیچ دلیل منطقی نداره به نظرم -
Sama_neh خب خانم سمانه شما میگی که یون هیدروژن نگفته،خب حرف شما درست ولی اتم و گاز هیدروژن هم نگفته که بخوایم اشتباه بگیریم بلکه گفته گفته (هیدروژن ) یعنی میتونه یون هیدروژن باشه اتم یا گاز
و گزینه از این لحاظ هم درسته -
@0ba6b829431d66 اولا از قلمچی قدیسه نسازید
ثانیا من 3 روزه دارم از بچه ها خواهش میکنم یه سند واسه حرفاشون بیارن
خوده شما هم نتونستی بیاری اگر هنوز فکر میکنی حرفت درسته از متن کتاب عکس بدید
ثالثا کسی نگف قلمچی کاااملا غلطه گفتیم تستای غلط تو هر ازمونی پیدا میشه
رابعا هیچ جای کتاب نگفته اخرین مرحله تنفس هوازی فقط مربوط به زنجیره انتقال الکترونه، بلکه هم زنجیره انتقال الکترون و هم ساخته شدن اکسایشی ATP مرحله اخر تنفس هوازی رو تشکیل میدن (دلیل : ATP های ساخته شده توسط انزیم جزو فراورده های تنفس هوازی هستن، درست مثل ساخته شدن نوری ATP که در فتوسنتز رخ میده و از این ATP هم در چرخه کالوین استفاده میشه)
اگر غیر از اینه پس ساخته شدن اکسایشی ATP جزو چه فرایندیه
سعی نکنید هر غلطی رو توجیه کنید هر تستی وحی منزل نیست -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آدمک on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
آدمک
منم جدا موافقم با شما ،ولی فعلا فقط پذیرفتم که گوشه ذهنم باشه -
آدمک در تنفس یاخته ای گفته است:
دلیل : ATP های ساخته شده توسط انزیم جزو فراورده های تنفس هوازی هستن، درست مثل ساخته شدن نوری ATP که در فتوسنتز رخ میده و از این ATP هم در چرخه کالوین استفاده میشه)
دلیل دوم: این دو اتفاق کاملا در هم تنیده هستن از اینور زنجیره انتقال الکترون باعث افزایش شیب غلظت پروتون میشه از همون طرف ضمن این قضیه ATP خارج از زنجیره ساخته میشه
من دوتا دلیل اوردم که هم چرخه انتقال الکترون و هم ساخته شدن ATP باهم مرحله اخر تنفس هوازی رو تشکیل میدن...
-
@0ba6b829431d66 سلام
درمورد سوالای قلم چی وقتی گفته میشه یه سوالی مشکل داره دلیل علمی و منطقی اورده میشه و گاها دبیرا هم تایید میکنن
و این ممکنه که یه طرحی از دید اشتباهی به یه موضوعی نگاه کنه و سوالی که طرح میکنه اشکال داشته باشه اصلا عجیب و غیر ممکن نیست
حتی توی کنکور هم ممکنه همچین چیزی اتفاقی بیفته..
پس نمیتونیم بگیم که سوالای فلان موسسه بی عیب هستن حداقل ممکنه یه اشتباه ریز توشون دید...
من خودم قلم چی شرکت کردم و نمیگم که بده
اما این به این معنی نیست که هرچی میگه حتما و قطعا درستهمیگید مرحله اخر تنفس یاخته ای فقط به زنجیره انتقال الکترون گفته میشه، اون وقت یعنی آنزیم ATP ساز جدا از تنفس یاخته ایه ؟؟
اصلا این منطقیه بنظرتون؟
این حرفتون رو شکل ۹ کتاب رد میکنه . توی اون حلاصه از تنفس یاخته ای نشان داده شده که واضح آنزیم ATP ساز رو اونجا میبینیم در نتیجه جز مراحل تنفس یاخته است
و از اونجایی که آخرین اتفاق تنفس یاخته ای همین تولید انرژی توست این انزیم هست پس میتونیم بگیم که توی اخرین مرحله هست
به هم این توجه کنید که بیشترین انرژی حاصل از تنفس یاخته ای مربوط به زنجیره انتقال الکترون و فعالیت انزیم ATP ساز است«در زنجیره انتقال الکترون.. »؟ تست اصلا همچین چیزی نگفته
-
@0ba6b829431d66
هیدروژن به تنهایی یعنی همون گاز هیدروژن که خنثی هست!
لطفا به کتابتون یه نگاهی بندازید
کتاب هیچ وقت از هیدروژن به تنهایی استفاده نکرده
یا گفته یون هیدروژن یا هم پروتون که هر دوتاش یکیه -
Sama_neh در تنفس یاخته ای گفته است:
به هم این توجه کنید که بیشترین انرژی حاصل از تنفس یاخته ای مربوط به زنجیره انتقال الکترون و فعالیت انزیم ATP ساز است
احسنت
اکثریت ATP هایی که طی تنفس یاخته ای ساخته میشن محصول این انزیم هستن
با چه منطقی یه طراح احمق میگه این انزیم کارکردش در تنفس یاخته ای جایی نداره خدا میدونه
باید همچین طراحی رو از وسط دو نیم کرد -
Sama_neh در تنفس یاخته ای گفته است:
@0ba6b829431d66
هیدروژن به تنهایی یعنی همون گاز هیدروژن که خنثی هست!
لطفا به کتابتون یه نگاهی بندازید
کتاب هیچ وقت از هیدروژن به تنهایی استفاده نکرده
یا گفته یون هیدروژن یا هم پروتون که هر دوتاش یکیهحتی خوده قلمچی هم تو تستای همین امسالش
هر گزینه ای که واقعا دام توش نداشته رو با اوردن کلمه "پروتون یا یون هیدروژن" تکمیل کرده
یه نمونه بچه ها پست کرده بودن که تو این تاپیکم بهش اشاره شد -
حالا چون یه طراح احمقی به اسم امیرمحمد رمضانی علوی که من حضور ذهن ندارم اسمشو تا حالا شنیده باشم میاد همچین نظری میده وحی منزل نیست
شاید باورتون نشه و بگید دیوانگیه
ولی این حتی میتونه یه سیاست کثیف باشه که تو یه سری تستا نکته غلط یاد بدن