معرفی مستند
-
سلام
قصد داریم در این تاپیک فیلم های "مستندی" که به نظر خودمان ارزش تماشا کردن دارند رو به همدیگر معرفی کنم .منظور از فيلم مستند تمام روشهاي ضبط هرجنبه از واقعيت روي نوار خام است.چه از طريق فيلمبرداري واقعي و يا از طريق بازسازي قابل توجيه و صميمانه؛ به قصد تاثيرگذاردن روي منطق يا عاطفه تماشاگر براي برانگيزاندن احساسات او. و گسترش دانش انساني و تفاهم به خاطر عرضه واقعي مسائل و ارائه راه حلهاي اين مسائل در زمينههاي مختلف از جمله اقتصاد؛ فرهنگ و روابط انساني.
پل روتا(منبع)شما هم دعوتید : )
البته ممنون میشم اگه ضمن همکاری در تکمیل تاپیک ، چندنکته رو مدنظر داشته باشید . لطفا :
هر مستندی رو که معرفی میکنید ، توضیحی راجع به اون درج کنید .
هدف ما از تماشای مستند، بیشتر آگاهیست تا سرگرمی. مستندهای سرگرم کننده خوب هم داریم. خودِ من هم طرفدار بعضی از اونها هستم. اما حواسمون به وقت و توان فکری ای که تماشای مستند از دوستانمون میگیره هم باشه(:
کنکوری های عزیز در جریان باشند که این تاپیک و این فیلم های مستند تا ابد همینجا قرار دارند . تابستان آینده تشریف میارید وبخشی از اوقات فراغتتون رو به تماشای فیلمهایی که ارزش دیدن دارند ، اختصاص میدید.
خواهشمندم حتی الامکان با دانلود قانونی فیلم ها از سایت های معتبر، حقوق صاحبان اثر رو ضایع نفرمایید . ( حداقل وظیفه ی ما نسبت به یک اثر هزینه بر فرهنگی )
جهت حفظ نظم و دسترسی راحت تر به پست های معرفی مستند ، تا حد ممکن نقل قول نکنید و در مورد پست ها اظهارنظر نفرمایید . چناچه بحثی بود در اینجا یا pv مطرح کنید .
سپاس از علاقمندان به ژانر مستند
#در_جستجوی_حقیقت
-
معرفی مستند راه قریب :
مستند برتر جشنواره فیلم سلامت و فیلم عمار
تهیه کننده و کارگردان: علیرضا کاظمیان
خلاصه فیلم
داستان ماشینی شدن تدریجی دانشجوی پزشکی طی گذر سالها در بیمارستان. دانشجویانی که به آرزوی دکتر قریب شدن وارد پزشکی میشوند ولی به مرور این آرزو برایشان غریب و غریبتر میشود.تصاویر فیلم
اگه دوست دارید واقع بینانه با رشته ی پزشکی آشنا بشید ، تماشای این مستند رو از دست ندید !
لینک دانلود قانونی -
معرفی مستند عبور از محال
کارگردان: سید احسان اصغرزاده
خلاصه فیلم
مستند "عبور از محال" گزارشی آشکار از خدعه و نیرنگ و ظلم ظالمان عالم و استقامت و پیشرفت مردم ایران در مقابل تحریم ها در صحنه بین الملل است. در این مستند به بررسی تحریم های بین المللی علیه ایران و نتایج آن، نتایج حاصل از مذاکرات هسته ای، قدرت نظامی ایران و پرداخته می شود.
تصاویر فیلم
به قول یک پیج در آپارات : این مستند رو ببینید و به ایرانی بودن خودتون افتخار کنید
-
معرفی مستند خارج از دید
کارگردان: مهدی نقویان
خلاصه فیلم
مستند "خارج از دید" روایتی از آنچه در سال ۸۸، خارج از دید مردم اتفاق افتاد.
تصاویر فیلم
@Ata1214 navayedell
اگر صرفا به دلیل وابستگی به جناحی خاص، محکوم به وارون جلوه دادن حقایق نمیشود، تماشا بفرمایید : ) -
معرفی مستند مرثیه ای برای یک رویا
کارگردان: صدرا علی بک
خلاصه فیلم
مستند مرثیه ای برای یک رؤیا که توسط گروه دانش آموزی "فرهنگی هنری روشنا" و با حمایت "سفیر فیلم" ساخته شده است، حاصل تلاش یک ساله و ساعت ها مصاحبه با ده ها تن از دغدغه مندان تعلیم و تربیت کشور است که به موضوع نقد نظام آموزشی کشور و برخورد آن با نمونه های موفق آموزشی، با تأکید بر سرگذشت مدارس استعدادهای درخشان و اتفاقات ناگوار چند سال اخیرِ "سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان" می پردازد.
تصاویر فیلم
#برای_سمپاد #برای_دغدغه_مندان_سمپاد
-
معرفی مستند راه قریب :
مستند برتر جشنواره فیلم سلامت و فیلم عمار
تهیه کننده و کارگردان: علیرضا کاظمیان
خلاصه فیلم
داستان ماشینی شدن تدریجی دانشجوی پزشکی طی گذر سالها در بیمارستان. دانشجویانی که به آرزوی دکتر قریب شدن وارد پزشکی میشوند ولی به مرور این آرزو برایشان غریب و غریبتر میشود.تصاویر فیلم
اگه دوست دارید واقع بینانه با رشته ی پزشکی آشنا بشید ، تماشای این مستند رو از دست ندید !
لینک دانلود قانونی -
یه کنکوری این مستند برای سال 94 هست درست زمانی که قانون اصلاح حقوق پزشکان اومد. اون زمان پزشکای ما میرفتن خارج ولی این اواخر شنیدم طرف از اتریش پاشده اومده ایران میگه درآمد پزشکای اتریش کمه از ایران:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
marylb در معرفی مستند گفته است:
یه کنکوری این مستند برای سال 94 هست درست زمانی که قانون اصلاح حقوق پزشکان اومد. اون زمان پزشکای ما میرفتن خارج ولی این اواخر شنیدم طرف از اتریش پاشده اومده ایران میگه درآمد پزشکای اتریش کمه از ایران:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
مستند در مورد کم بودن درآمدشون نیست اصلا ( البته تا قبل اتمام رزیدنتی چرا )
در مورد مسائلی هست که یک دانشجوی پزشکی باهاش مواجه میشه
با برترین های کنکورهای سنوات قبل هم مصاحبه شده
دانشجویان علوم پزشکی تهران و هیئت علمیش
قضاوت خودتون رو به بعد تماشای مستند موکول کنید
توضیح بیشتری نمیدم تا نظر خودم روی مستند سایه نندازه
قضاوت و تصمیم گیری با خودتونه اما لطفا حتما این مستند رو تماشا کنید
در تصمیم گیری شخصی من که بسیار موثر بود
لطفا اگه قصد ادامه دادن بحث رو دارید بفرمایید تودلی، اونجا در خدمتم -
marylb در معرفی مستند گفته است:
مستند در مورد کم بودن درآمدشون نیست اصلا ( البته تا قبل اتمام رزیدنتی چرا )
در مورد مسائلی هست که یک دانشجوی پزشکی باهاش مواجه میشه
با برترین های کنکورهای سنوات قبل هم مصاحبه شده
دانشجویان علوم پزشکی تهران و هیئت علمیش
قضاوت خودتون رو به بعد تماشای مستند موکول کنید
توضیح بیشتری نمیدم تا نظر خودم روی مستند سایه نندازه
قضاوت و تصمیم گیری با خودتونه اما لطفا حتما این مستند رو تماشا کنید
در تصمیم گیری شخصی من که بسیار موثر بود
لطفا اگه قصد ادامه دادن بحث رو دارید بفرمایید تودلی، اونجا در خدمتم