فصل۵ ۱۲
-
مرحله آخر تولید ATP نمیشه؟
میشه این تست رو بررسی کنید
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهم@N-Sz
-
هویججج درخت حرا کلش در آب نیست
قسمتیش در آبه و تخمیر انجام میده و قسمتیش در هوا که هوازی انجام میده -
Reza-H اشتباهی تست بالایی رو نمیگی ؟؟
تست درخت حرا رو داریم در موردش حرف میزنیم اون فقط تخمیر مد نظر هستparsa_tabaei
آره. همین حرا رو میگم -
-
@N-Sz
خواهش می کنم -
سلام
تو زنجیره انتقال الکترون از این پنج تا کدوماشون پروتئینی هستن؟ او کوچولوها جنسشون چیه؟
@تجربیا -
@N-Sz اولا منظور سوال از فضاهایی، هم غشای درونی میتونه باشه هم بیرونی میتوکندری
این پروتئینای زنجیره انتقال الکترون فقط تو غشای درونی حضور دارن
ثانیا همه پروتئین های غشا که جزو زنجیره نیستن -
@N-Sz عه من حواسم نبود گزینه 1 رو رد کردم ک ( کامنت قبلی من بی دقتی بود کلا بذاریدش کنار اینو ببینید)
بذارید کلا این سوالو قشنگ یبار دیگه توضیح بدم
صورت سوال میگه: پروتئین هایی که در میتوکندری فعالیت میکنن ولی در سیتوپلاسم سلول ساخته شدن میتونن در فضاهایی از میتوکندری حضور پیدا کنن. خب گفته کدوم گزینه نادرستهاولا لازمه بگم این پروتئینا از اونجایی که کتاب اشاره نکرده، امکان حضور در هر دو فضای درونی و بیرونی میتوکندری (همچنین غشاها) رو دارن
1: در همه آنها (فضای بیرونی و درونی) ورود پروتون از طریق منافذ موجود در بعضی پروتئین ها وجود دارد | خب بله درسته پروتون به فضای بیرونی توسط پمپ ها و به فضای درونی توسط انزیم ATP ساز وارد میشه
2: فقط در فضای درونی NAD+ و FAD+ رو داریم | پس درسته
3: درسته | فقط در فضای درونی دنای حلقوی داریم
4: غلطه | اونی که مستقیما از FADH2 الکترون میگیره درسته که با فضای درونی و بیرونی ارتباط نداره ولی با غشا ارتباط داره
-
@N-Sz عه من حواسم نبود گزینه 1 رو رد کردم ک ( کامنت قبلی من بی دقتی بود کلا بذاریدش کنار اینو ببینید)
بذارید کلا این سوالو قشنگ یبار دیگه توضیح بدم
صورت سوال میگه: پروتئین هایی که در میتوکندری فعالیت میکنن ولی در سیتوپلاسم سلول ساخته شدن میتونن در فضاهایی از میتوکندری حضور پیدا کنن. خب گفته کدوم گزینه نادرستهاولا لازمه بگم این پروتئینا از اونجایی که کتاب اشاره نکرده، امکان حضور در هر دو فضای درونی و بیرونی میتوکندری (همچنین غشاها) رو دارن
1: در همه آنها (فضای بیرونی و درونی) ورود پروتون از طریق منافذ موجود در بعضی پروتئین ها وجود دارد | خب بله درسته پروتون به فضای بیرونی توسط پمپ ها و به فضای درونی توسط انزیم ATP ساز وارد میشه
2: فقط در فضای درونی NAD+ و FAD+ رو داریم | پس درسته
3: درسته | فقط در فضای درونی دنای حلقوی داریم
4: غلطه | اونی که مستقیما از FADH2 الکترون میگیره درسته که با فضای درونی و بیرونی ارتباط نداره ولی با غشا ارتباط داره
-
آدمک گزینه ۴ درسته چون آخرش گفته غیرممکن
خودش گزینه دو رو غلط گرفته
ولی منظورشو از مولکول دو نوکلئوتیدی و دارای بار مثبت متوجه نمیشم
میشه بقیه هم نظر بدن
Reza-H
هویججج
parsa_tabaei
Sama_neh -
میشه بقیه هم نظر بدن
Reza-H
هویججج
parsa_tabaei
Sama_neh@N-Sz
NAD+ : نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید
FAD+ :فلاوین آدنین دی نوکلئوتیدD نشانۀ دی نوکلئوتید (یعنی دو تا نوکلئوتید)
-
میشه بقیه هم نظر بدن
Reza-H
هویججج
parsa_tabaei
Sama_neh -
@N-Sz البته بگم این گفته فضا
بین لایه های فسفولیپیدی رو یجورایی نمیشه فضا(به اون معنا که طراحا در نظر دارن) در نظر گرف پس 4 هم گزاره درستیهالان من نتیجه گرفتم همه گزاره ها درستن که
پس گزاره غلط کدومه ؟