فصل۵ ۱۲
-
@N-Sz اولا منظور سوال از فضاهایی، هم غشای درونی میتونه باشه هم بیرونی میتوکندری
این پروتئینای زنجیره انتقال الکترون فقط تو غشای درونی حضور دارن
ثانیا همه پروتئین های غشا که جزو زنجیره نیستن -
@N-Sz عه من حواسم نبود گزینه 1 رو رد کردم ک ( کامنت قبلی من بی دقتی بود کلا بذاریدش کنار اینو ببینید)
بذارید کلا این سوالو قشنگ یبار دیگه توضیح بدم
صورت سوال میگه: پروتئین هایی که در میتوکندری فعالیت میکنن ولی در سیتوپلاسم سلول ساخته شدن میتونن در فضاهایی از میتوکندری حضور پیدا کنن. خب گفته کدوم گزینه نادرستهاولا لازمه بگم این پروتئینا از اونجایی که کتاب اشاره نکرده، امکان حضور در هر دو فضای درونی و بیرونی میتوکندری (همچنین غشاها) رو دارن
1: در همه آنها (فضای بیرونی و درونی) ورود پروتون از طریق منافذ موجود در بعضی پروتئین ها وجود دارد | خب بله درسته پروتون به فضای بیرونی توسط پمپ ها و به فضای درونی توسط انزیم ATP ساز وارد میشه
2: فقط در فضای درونی NAD+ و FAD+ رو داریم | پس درسته
3: درسته | فقط در فضای درونی دنای حلقوی داریم
4: غلطه | اونی که مستقیما از FADH2 الکترون میگیره درسته که با فضای درونی و بیرونی ارتباط نداره ولی با غشا ارتباط داره
-
@N-Sz عه من حواسم نبود گزینه 1 رو رد کردم ک ( کامنت قبلی من بی دقتی بود کلا بذاریدش کنار اینو ببینید)
صورت سوال میگه: پروتئین هایی که در میتوکندری فعالیت میکنن ولی در سیتوپلاسم سلول ساخته شدن میتونن در فضاهایی از میتوکندری حضور پیدا کنن. خب گفته کدوم گزینه نادرستهاولا لازمه بگم این پروتئینا از اونجایی که کتاب اشاره نکرده، امکان حضور در هر دو فضای درونی و بیرونی میتوکندری (همچنین غشاها) رو دارن
1: در همه آنها (فضای بیرونی و درونی) ورود پروتون از طریق منافذ موجود در بعضی پروتئین ها وجود دارد | خب بله درسته پروتون به فضای بیرونی توسط پمپ ها و به فضای درونی توسط انزیم ATP ساز وارد میشه
4: غلطه | اونی که مستقیما از FADH2 الکترون میگیره درسته که با فضای درونی و بیرونی ارتباط نداره ولی با غشا ارتباط داره
-
آدمک گزینه ۴ درسته چون آخرش گفته غیرممکن
خودش گزینه دو رو غلط گرفته
ولی منظورشو از مولکول دو نوکلئوتیدی و دارای بار مثبت متوجه نمیشم
میشه بقیه هم نظر بدن
Reza-H
هویججج
parsa_tabaei
Sama_neh -
میشه بقیه هم نظر بدن
Reza-H
هویججج
parsa_tabaei
Sama_neh@N-Sz
NAD+ : نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید
FAD+ :فلاوین آدنین دی نوکلئوتیدD نشانۀ دی نوکلئوتید (یعنی دو تا نوکلئوتید)
-
میشه بقیه هم نظر بدن
Reza-H
هویججج
parsa_tabaei
Sama_neh -
@N-Sz البته بگم این گفته فضا
بین لایه های فسفولیپیدی رو یجورایی نمیشه فضا(به اون معنا که طراحا در نظر دارن) در نظر گرف پس 4 هم گزاره درستیهالان من نتیجه گرفتم همه گزاره ها درستن که
پس گزاره غلط کدومه ؟ -
@N-Sz البته بگم این گفته فضا
بین لایه های فسفولیپیدی رو یجورایی نمیشه فضا(به اون معنا که طراحا در نظر دارن) در نظر گرف پس 4 هم گزاره درستیهالان من نتیجه گرفتم همه گزاره ها درستن که
پس گزاره غلط کدومه ؟ -
-
-
-
-
و اما دلیلی که اورده:NAD+ و FAD+هم در فضای داخلی میتوکندری و هم در فضای بین دو غشای میتوکندری قابل مشاهده است:///
حالا من میگم اوکییییییییییییییییییی
اون NADH ای که از سیتوپلاسم وارد میتوکندری شده وقتی تو کربس مصرف بشه و تبدیل بشه به NAD+ برای اینکه کمبود NAD+ سیتوپلاسم سلول جبران شه از فضاهای میتوکندری رد میشه و برمیگرده تو سیتوپلاسم پس تو جفت فضاها قابل مشاهدس و گزاره 2 غلطهولی FAD+ دیگه چییییییییییییی
-
و اما دلیلی که اورده:NAD+ و FAD+هم در فضای داخلی میتوکندری و هم در فضای بین دو غشای میتوکندری قابل مشاهده است:///
حالا من میگم اوکییییییییییییییییییی
اون NADH ای که از سیتوپلاسم وارد میتوکندری شده وقتی تو کربس مصرف بشه و تبدیل بشه به NAD+ برای اینکه کمبود NAD+ سیتوپلاسم سلول جبران شه از فضاهای میتوکندری رد میشه و برمیگرده تو سیتوپلاسم پس تو جفت فضاها قابل مشاهدس و گزاره 2 غلطهولی FAD+ دیگه چییییییییییییی
اون NADH ای که از سیتوپلاسم وارد میتوکندری شده وقتی تو کربس مصرف بشه و تبدیل بشه به NAD+ برای اینکه کمبود NAD+ سیتوپلاسم سلول جبران شه از فضاهای میتوکندری رد میشه و برمیگرده تو سیتوپلاسم پس تو جفت فضاها قابل مشاهدس
انصافا نکته جالبی بود و تست قشنگی بود
بماند که پاسخنامه مثل همیشه غلط و ناقصه -
-
@N-Sz