دبیر خوب هندسه پایه
-
سلام. بچه ها برای هندسه پایه تجربی "بهترین" تدریسو کدوم دبیر داره؟ جوری که هم مفهومی باشه هم خوب مطلبو انتقال بده.
اقای ملاک پور که رفت برای هندسه پایه اقای علایی نسبو اورد و من یکی که هیچی نفهمیدم از درسش.
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1403 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
-
سلام. بچه ها برای هندسه پایه تجربی "بهترین" تدریسو کدوم دبیر داره؟ جوری که هم مفهومی باشه هم خوب مطلبو انتقال بده.
اقای ملاک پور که رفت برای هندسه پایه اقای علایی نسبو اورد و من یکی که هیچی نفهمیدم از درسش.
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1403 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
مآهور سلام
حتی اون قسمت هندسه شما که جای اسون هندسه ی ماست هم ما بچه های ریاضی کلاس نکته و تست میریم و هزارتا حرکت میزنیم , اخر باهامون راه نمیاد .
فکر نکنم واسه تجربی کلاس یا دوره خاصی فقط برا هندسه باشه و گرنه ریاضی بودی میگفتم برو مثلا کلاسینو استاد صحت کارو ببین
ولی استاد ثابتی و کبریایی برا رشته ریاضی تو الا تدریس داشتن برو بگرد درساشو پیدا کن ببین چیزی میفهمی و ارتباط میگیری . -
مآهور سلام
حتی اون قسمت هندسه شما که جای اسون هندسه ی ماست هم ما بچه های ریاضی کلاس نکته و تست میریم و هزارتا حرکت میزنیم , اخر باهامون راه نمیاد .
فکر نکنم واسه تجربی کلاس یا دوره خاصی فقط برا هندسه باشه و گرنه ریاضی بودی میگفتم برو مثلا کلاسینو استاد صحت کارو ببین
ولی استاد ثابتی و کبریایی برا رشته ریاضی تو الا تدریس داشتن برو بگرد درساشو پیدا کن ببین چیزی میفهمی و ارتباط میگیری .@Ay در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
اخر باهامون راه نمیاد
دمت گرم که اعتراف میکنی
بعضی دانش اموزای ریاضی میگن بابا این ک چیزی نیس هندسه مارو ندیدی
بنظرم تو این مبحث بهترین کار خودخوانیه... -
-
@Ay در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
اخر باهامون راه نمیاد
دمت گرم که اعتراف میکنی
@Ay در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
اخر باهامون راه نمیاد
دمت گرم که اعتراف میکنی
مآهور
ولی من برا هندسه نکته و تست استاد صحت کارو الان شرکت میکنم تازه شروع کرده
هنوز به پایه نرسیده میخوای هر وقت رسید بهت بگم بیای تو پنل نگا کنی ؟ شاید فهمیدی -
@Ay اخه میترسم ناخوداگاه تو صحبتاش چیزای اضافه تری بگه که گیج شم.. نمیدونم چیکار کنم این خودخوان خوندنم ایده بدی نیست هرچند ترسناکه
مآهور
چقدر مگه میخواد اضافه بگه .باز خواستی بگو بهم چون ما سه سال این درسو داریم میدونم چه عذابیه😂
ببین هندسه خودخوان خوندن کاری نداره . اصلا هندسه انچنان درسنامه نداره که
مشکلش اینه تو هر چقدرم دبیر بهت درس . درسنامه رو جر بدی
اخرش ختم میشه خلاقیت و ایده حلی که تو ذهن تو میاد یا نه .همین! . تو تست یقه تو میگیرههه
تستاشو میزنی اصلا برات مهم نباشه میتونی یا نه . نتونستی فورا پاسخنامه رو یه ذره نگا کن ببین میتونی ادامشو خودت بری یا نه
نشد کامل تستو نگا کن حلشو
چندبار رو همین مبحث همین طوری برو که اخرش میبینی میتونی تستارو حل کنی
دیدی اخرشم زورتو زدی نمیشه . بیخیال شوووووو وقتتو بزار سر مباحث دیگه اونارو بهتر کن بنظرم
اینم بگمااااا
تو درس هندسه هیچ ازمونی حتی قلمچی اصلا شبیه و در حد کنکور نیس😂من رشتم ریاضیه درس تخصصیمه میگم خودمو شده باشه بکشم هم باید بخونم تو کنکور جواب بدم هندسه و گسسته رو چون ضریب 12
ولی تو تجربی . مبحثش کمه براتون . ضریبش کمتر از شیمی و زیسته و براتون نسبت به مباحث دیگه ریاضی شاید سختتر باشه
دیوونه اید چسبیدید بیخ ریش این درس.حذفش کن اگه رو مخته جاش بشین شیمی بخون
زیست بخون
ریاضی جای دیگشو بخون
بیکارید بخدا😂شیمی و زیستو جاش کار کن میبینی جواب نمیده جبران کنی
ریاضی ها هم شاید حذف کنن ولی به شرطی که شیمیو بالا بزنن چون اکثرا شیمی مشکل دارن اخر سعی میکنن همین هندسه رو بزنن اونم تازه بین 7 8 تا سوالش زور بزنیم 2 3 تا بزنیم بسسسسس که سخته
محاله تو دو سه دیقه ایده و خلاقیت سر جلسه با اون همه استرس برسه به ذهنت که هندسه جواب بدی
تازه من سه ساله دارم اثبات میبینم یه مقدار اشنا ترم . اذیتشا پارسال یازدهم کرده . ناشی بازیامو یازدهم در اوردم
من ریاضی مجبورم بخونم تو که میتونی حذفش کنی
اگهههه دیدی راه نیومد حذف کن بره خودتو اذیت نکن.
ولی تلاشتو کن . حرف من ملاک نباشه برات -
مآهور
چقدر مگه میخواد اضافه بگه .باز خواستی بگو بهم چون ما سه سال این درسو داریم میدونم چه عذابیه😂
ببین هندسه خودخوان خوندن کاری نداره . اصلا هندسه انچنان درسنامه نداره که
مشکلش اینه تو هر چقدرم دبیر بهت درس . درسنامه رو جر بدی
اخرش ختم میشه خلاقیت و ایده حلی که تو ذهن تو میاد یا نه .همین! . تو تست یقه تو میگیرههه
تستاشو میزنی اصلا برات مهم نباشه میتونی یا نه . نتونستی فورا پاسخنامه رو یه ذره نگا کن ببین میتونی ادامشو خودت بری یا نه
نشد کامل تستو نگا کن حلشو
چندبار رو همین مبحث همین طوری برو که اخرش میبینی میتونی تستارو حل کنی
دیدی اخرشم زورتو زدی نمیشه . بیخیال شوووووو وقتتو بزار سر مباحث دیگه اونارو بهتر کن بنظرم
اینم بگمااااا
تو درس هندسه هیچ ازمونی حتی قلمچی اصلا شبیه و در حد کنکور نیس😂من رشتم ریاضیه درس تخصصیمه میگم خودمو شده باشه بکشم هم باید بخونم تو کنکور جواب بدم هندسه و گسسته رو چون ضریب 12
ولی تو تجربی . مبحثش کمه براتون . ضریبش کمتر از شیمی و زیسته و براتون نسبت به مباحث دیگه ریاضی شاید سختتر باشه
دیوونه اید چسبیدید بیخ ریش این درس.حذفش کن اگه رو مخته جاش بشین شیمی بخون
زیست بخون
ریاضی جای دیگشو بخون
بیکارید بخدا😂شیمی و زیستو جاش کار کن میبینی جواب نمیده جبران کنی
ریاضی ها هم شاید حذف کنن ولی به شرطی که شیمیو بالا بزنن چون اکثرا شیمی مشکل دارن اخر سعی میکنن همین هندسه رو بزنن اونم تازه بین 7 8 تا سوالش زور بزنیم 2 3 تا بزنیم بسسسسس که سخته
محاله تو دو سه دیقه ایده و خلاقیت سر جلسه با اون همه استرس برسه به ذهنت که هندسه جواب بدی
تازه من سه ساله دارم اثبات میبینم یه مقدار اشنا ترم . اذیتشا پارسال یازدهم کرده . ناشی بازیامو یازدهم در اوردم
من ریاضی مجبورم بخونم تو که میتونی حذفش کنی
اگهههه دیدی راه نیومد حذف کن بره خودتو اذیت نکن.
ولی تلاشتو کن . حرف من ملاک نباشه برات@Ay ولی من درسای فیزیک و ریاضیو بیشتر از شیمی و زیست دوست دارم..😂
خیلی خیلی دلنشینن.. البته درسایی مثل هندسه و شمارش و احتمال میزنه تو ذوق ادم😂خب. ترکیبی از ایده شما و ادمکو بکار میگیرم. خودخوان میخونم میرم سراغ تست همه رو حل میکنم و پاسخنامه محور.
در اخر اگه نشد که نشد خوبیش اینه که لااقل درسو بلدم ساده بیاد میزنم.
-
@Ay ولی من درسای فیزیک و ریاضیو بیشتر از شیمی و زیست دوست دارم..😂
خیلی خیلی دلنشینن.. البته درسایی مثل هندسه و شمارش و احتمال میزنه تو ذوق ادم😂خب. ترکیبی از ایده شما و ادمکو بکار میگیرم. خودخوان میخونم میرم سراغ تست همه رو حل میکنم و پاسخنامه محور.
در اخر اگه نشد که نشد خوبیش اینه که لااقل درسو بلدم ساده بیاد میزنم.
-
مآهور
😂😂دوست داشتن ملاک نیس .این درسا هیچی حالیشون نیس😂 خب همون از ریاضیو به جاش یه چی دیگه بخون. من الان قلمچیو هندسه بالا میزنم حالا فکر نکنید وضعم خرابه😂 ولی کنکوررر کجااا ازمون کجااا
اره بهترین کار همینه .موفق باشی -
مآهور در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
واقعا این کارو کرده؟
یه دبیر معمولی هم باید خجالت بکشه از این کار...چه برسه به ایشون
خب ببین یه راه اینه که هندسه پایه رو از دبیرایی که هندسه رشتۀ ریاضی رو درست درس میدن (نه مثل علایی) یاد بگیری. مثلا کبریایی. من این روش رو توصیه نمیکنم چون واقعا به هزینه اش نمیصرفه که شما بیای یه دورۀ جامع هندسۀ کنکور ریاضی بخری و فقط بیای بخش هایی از دو فصل اون رو مطالعه کنی(بماند که حالا این روش یکیو میخواد بیاد تشخیص بده کدوم قسمتای یه فصل برا تجربیه کدوم فقط برا ریاضی)
روش بعدی اینه که به جای ملاک پور بری سراغ یه معلم که ادا در نیاورده و این قسمت رو خوب توضیح داده. معلمایی که تو ریاضی من قبول دارم کرمی و عباسپور هستن.طرح درسشون رو پیدا کن از تلگرام(نتونستی بگو بفرستمت) و بشین اون ترسیم های هندسی و تالس و تشابه اینا رو یاد بگیر از هر کدوم که دوست داری -
واقعا این کارو کرده؟
خب ببین یه راه اینه که هندسه پایه رو از دبیرایی که هندسه رشتۀ ریاضی رو درست درس میدن (نه مثل علایی) یاد بگیری. مثلا کبریایی. من این روش رو توصیه نمیکنم چون واقعا به هزینه اش نمیصرفه که شما بیای یه دورۀ جامع هندسۀ کنکور ریاضی بخری و فقط بیای بخش هایی از دو فصل اون رو مطالعه کنی(بماند که حالا این روش یکیو میخواد بیاد تشخیص بده کدوم قسمتای یه فصل برا تجربیه کدوم فقط برا ریاضی)
روش بعدی اینه که به جای ملاک پور بری سراغ یه معلم که ادا در نیاورده و این قسمت رو خوب توضیح داده. معلمایی که تو ریاضی من قبول دارم کرمی و عباسپور هستن.طرح درسشون رو پیدا کن از تلگرام(نتونستی بگو بفرستمت) و بشین اون ترسیم های هندسی و تالس و تشابه اینا رو یاد بگیر از هر کدوم که دوست داریSaudade 19 0 من رو ملاک پور غیرت دارما.. 🗡️
اسماشونو شنیدم.. یه نگاهی میندازم. ممنون
-
واقعا این کارو کرده؟
روش بعدی اینه که به جای ملاک پور بری سراغ یه معلم که ادا در نیاورده و این قسمت رو خوب توضیح داده. معلمایی که تو ریاضی من قبول دارم کرمی و عباسپور هستن.طرح درسشون رو پیدا کن از تلگرام(نتونستی بگو بفرستمت) و بشین اون ترسیم های هندسی و تالس و تشابه اینا رو یاد بگیر از هر کدوم که دوست داریSaudade 19 0 ممد بنظرم ملاکپور انقد روراست هس که میدونه نمیتونه هندسه رو به خوبی ریاضی درس بده واسه همین تدریس نمیکنه
دبیرایی هم که گفتی بعید میدونم اونطور که باید و همه دنبالشن بتونن هندسه رو تدریس کنن، چیزی که کاربر @Ay گف بنظرم درسته
همه چی برمیگرده به خلاقیت و واقعا ی چیزایی ذاتیه -
راستی خیلیم منظورم یه دوره ای که فقط هندسه باشه نبودا.. فقط یه دبیری که تجربی باشه و خوب درس بده هندسمونو
-
Saudade 19 0 من رو ملاک پور غیرت دارما.. 🗡️
Saudade 19 0 من رو ملاک پور غیرت دارما.. 🗡️
معلم خوب بالاخره جایگاه کمی نداره برا آدم ولی سر آیندت غیرتی باشی بهتره🤧
-
مآهور
خب الان مثلا بگیم فلان دبیر موسسه که ریاضی تجربی خوب درس میده . چطور میخوای بری نگاه کنی ؟😐😂یعنی میخوای دوره رو بخری؟