دبیر خوب هندسه پایه
-
مآهور
😂😂دوست داشتن ملاک نیس .این درسا هیچی حالیشون نیس😂 خب همون از ریاضیو به جاش یه چی دیگه بخون. من الان قلمچیو هندسه بالا میزنم حالا فکر نکنید وضعم خرابه😂 ولی کنکوررر کجااا ازمون کجااا
اره بهترین کار همینه .موفق باشی -
سلام. بچه ها برای هندسه پایه تجربی "بهترین" تدریسو کدوم دبیر داره؟ جوری که هم مفهومی باشه هم خوب مطلبو انتقال بده.
اقای ملاک پور که رفت برای هندسه پایه اقای علایی نسبو اورد و من یکی که هیچی نفهمیدم از درسش.
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1403 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
مآهور در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
اقای ملاک پور که رفت برای هندسه پایه اقای علایی نسبو اورد و من یکی که هیچی نفهمیدم از درسش.
واقعا این کارو کرده؟
یه دبیر معمولی هم باید خجالت بکشه از این کار...چه برسه به ایشون
خب ببین یه راه اینه که هندسه پایه رو از دبیرایی که هندسه رشتۀ ریاضی رو درست درس میدن (نه مثل علایی) یاد بگیری. مثلا کبریایی. من این روش رو توصیه نمیکنم چون واقعا به هزینه اش نمیصرفه که شما بیای یه دورۀ جامع هندسۀ کنکور ریاضی بخری و فقط بیای بخش هایی از دو فصل اون رو مطالعه کنی(بماند که حالا این روش یکیو میخواد بیاد تشخیص بده کدوم قسمتای یه فصل برا تجربیه کدوم فقط برا ریاضی)
روش بعدی اینه که به جای ملاک پور بری سراغ یه معلم که ادا در نیاورده و این قسمت رو خوب توضیح داده. معلمایی که تو ریاضی من قبول دارم کرمی و عباسپور هستن.طرح درسشون رو پیدا کن از تلگرام(نتونستی بگو بفرستمت) و بشین اون ترسیم های هندسی و تالس و تشابه اینا رو یاد بگیر از هر کدوم که دوست داری -
واقعا این کارو کرده؟
خب ببین یه راه اینه که هندسه پایه رو از دبیرایی که هندسه رشتۀ ریاضی رو درست درس میدن (نه مثل علایی) یاد بگیری. مثلا کبریایی. من این روش رو توصیه نمیکنم چون واقعا به هزینه اش نمیصرفه که شما بیای یه دورۀ جامع هندسۀ کنکور ریاضی بخری و فقط بیای بخش هایی از دو فصل اون رو مطالعه کنی(بماند که حالا این روش یکیو میخواد بیاد تشخیص بده کدوم قسمتای یه فصل برا تجربیه کدوم فقط برا ریاضی)
روش بعدی اینه که به جای ملاک پور بری سراغ یه معلم که ادا در نیاورده و این قسمت رو خوب توضیح داده. معلمایی که تو ریاضی من قبول دارم کرمی و عباسپور هستن.طرح درسشون رو پیدا کن از تلگرام(نتونستی بگو بفرستمت) و بشین اون ترسیم های هندسی و تالس و تشابه اینا رو یاد بگیر از هر کدوم که دوست داریSaudade 19 0 من رو ملاک پور غیرت دارما.. 🗡️
اسماشونو شنیدم.. یه نگاهی میندازم. ممنون
-
واقعا این کارو کرده؟
روش بعدی اینه که به جای ملاک پور بری سراغ یه معلم که ادا در نیاورده و این قسمت رو خوب توضیح داده. معلمایی که تو ریاضی من قبول دارم کرمی و عباسپور هستن.طرح درسشون رو پیدا کن از تلگرام(نتونستی بگو بفرستمت) و بشین اون ترسیم های هندسی و تالس و تشابه اینا رو یاد بگیر از هر کدوم که دوست داریSaudade 19 0 ممد بنظرم ملاکپور انقد روراست هس که میدونه نمیتونه هندسه رو به خوبی ریاضی درس بده واسه همین تدریس نمیکنه
دبیرایی هم که گفتی بعید میدونم اونطور که باید و همه دنبالشن بتونن هندسه رو تدریس کنن، چیزی که کاربر @Ay گف بنظرم درسته
همه چی برمیگرده به خلاقیت و واقعا ی چیزایی ذاتیه -
راستی خیلیم منظورم یه دوره ای که فقط هندسه باشه نبودا.. فقط یه دبیری که تجربی باشه و خوب درس بده هندسمونو
-
Saudade 19 0 من رو ملاک پور غیرت دارما.. 🗡️
معلم خوب بالاخره جایگاه کمی نداره برا آدم ولی سر آیندت غیرتی باشی بهتره🤧
-
مآهور
خب الان مثلا بگیم فلان دبیر موسسه که ریاضی تجربی خوب درس میده . چطور میخوای بری نگاه کنی ؟😐😂یعنی میخوای دوره رو بخری؟ -
Saudade 19 0 ممد بنظرم ملاکپور انقد روراست هس که میدونه نمیتونه هندسه رو به خوبی ریاضی درس بده واسه همین تدریس نمیکنه
دبیرایی هم که گفتی بعید میدونم اونطور که باید و همه دنبالشن بتونن هندسه رو تدریس کنن، چیزی که کاربر @Ay گف بنظرم درسته
همه چی برمیگرده به خلاقیت و واقعا ی چیزایی ذاتیهآدمک در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
Saudade 19 0 ممد بنظرم ملاکپور انقد روراست هس که میدونه نمیتونه هندسه رو به خوبی ریاضی درس بده واسه همین تدریس نمیکنه
همه چی برمیگرده به خلاقیت و واقعا ی چیزایی ذاتیهقطعا هندسه فقط با تدریس دیدن نمیشه و خودتم باید مسئله حل کنی
من خودم تدریس هندسۀ تجربیا رو ندیدم از این معلمایی که گفتم ولی چون بقیه بخش های ریاضی رو که مشترک تجربی ریاضی هست خوب گفتن فکر نمیکنم تو این دو فصل هم مشکلی داشته باشن -
درسته که امسال ادم خوبی بودم و خریدم کلاسامو ولی دیگه نه اونقدر که واسه یه مبحث کوچیک کلاس بخرم😂
-
-
معلم خوب بالاخره جایگاه کمی نداره برا آدم ولی سر آیندت غیرتی باشی بهتره🤧
Saudade 19 0 من و ملاک پور، شما و همه😂😂
-
آدمک در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
همه چی برمیگرده به خلاقیت و واقعا ی چیزایی ذاتیهقطعا هندسه فقط با تدریس دیدن نمیشه و خودتم باید مسئله حل کنی
من خودم تدریس هندسۀ تجربیا رو ندیدم از این معلمایی که گفتم ولی چون بقیه بخش های ریاضی رو که مشترک تجربی ریاضی هست خوب گفتن فکر نمیکنم تو این دو فصل هم مشکلی داشته باشنSaudade 19 0 در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
ولی چون بقیه بخش های ریاضی رو که مشترک تجربی ریاضی هست خوب گفتن فکر نمیکنم تو این دو فصل هم مشکلی داشته باشن
صد در صدی نمیتونم بگم ولی ب احتمال 90 درصد تدریسا تو این مبحث فرقی نداره
خودمم اگه لازم شه حالا کرمی رو میبینم میام میگم چجوریاس -
بالاخره ما که پول ندادیم بهش که ما رو بپیچونه...هرچیه بین خودتون
باز خوبه برای تابع و مثلثات نگفته آریان بیاد درس بده🤧😂 -
مآهور
من فقط خواستم مشتقو زودتر بخونم از تلگرام ببینم پیدا نکردم . نمیدونم بقیه چطوری پیدا میکنن 😐😂@Ay در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
مآهور
من فقط خواستم مشتقو زودتر بخونم از تلگرام ببینم پیدا نکردم . نمیدونم بقیه چطوری پیدا میکنن 😐😂از کی میخوای
-
@Ay در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
مآهور
من فقط خواستم مشتقو زودتر بخونم از تلگرام ببینم پیدا نکردم . نمیدونم بقیه چطوری پیدا میکنن 😐😂از کی میخوای
Saudade 19 0
هر دبیری شد خیلی فرق نمیکنه با همشون ارتباط میگیرم . تو داری؟(رشتم ریاضیه) -
Saudade 19 0
هر دبیری شد خیلی فرق نمیکنه با همشون ارتباط میگیرم . تو داری؟(رشتم ریاضیه)@Ay در دبیر خوب هندسه پایه گفته است:
Saudade 19 0
هر دبیری شد خیلی فرق نمیکنه با همشون ارتباط میگیرم . تو داری؟(رشتم ریاضیه)بیا تو چت