زیست
-
به ازای تولید NADH دو پروتون مصرف و یک پروتون تولید میشود
تولید شده کمتر از مصرف شده است
پس پروتون های میتوکندری در کل کم میشه
کاهش تعداد پروتون »»» کاهش phامیدوارم بازم سوتی نداده باشم :)
-
به ازای تولید NADH دو پروتون مصرف و یک پروتون تولید میشود
تولید شده کمتر از مصرف شده است
پس پروتون های میتوکندری در کل کم میشه
کاهش تعداد پروتون »»» کاهش phامیدوارم بازم سوتی نداده باشم :)
-
@N-Sz
خب در ازای اون H+ مثبتی که تولید کرد، دوتا H+ خرج کرده که.... 😐😐 -
اصلا من نمیفهمم چرا توی واکنش تولید NADH اون H+ اضافی رو بنویسه.
همون که تو واکنش دهنده بوده، دست نخورده نوشته توی فراورده... :/// -
Reza-H اره
من تو نردبام و قلمچیای گذشته دیده بودم که میگفتن (با توجه به شکل کتاب راجب اکسایش پیرووات) پروتون تولید نمیشه برعکس گلیکولیز

ولی وقتی بری بیشتر بخوانید ص67 رو ببینی از شکلش متوجه میشی کاهش +NAD همیشه با افزایش پروتون محیط همراهه ینی هم در گلیکولیز هم در اکسایش پیرووات و هم در کربس
نکته بعدی اینه که تو هیچ کدوم از این واکنش ها پروتون مصرف شده متعلق به محیط نیس و از مولکوله اکسایش یافته گرفته شده (ینی پروتون محیط کم نشده که pH بره بالا)
اگر رو چیزایی که گفتم اتفاق نظر دارید برم همشو تو کتابم نکته کنم
-
عه باز سوتی دادم که 🙂🔪
🫠🤐 -
Reza-H اره
من تو نردبام و قلمچیای گذشته دیده بودم که میگفتن (با توجه به شکل کتاب راجب اکسایش پیرووات) پروتون تولید نمیشه برعکس گلیکولیز

ولی وقتی بری بیشتر بخوانید ص67 رو ببینی از شکلش متوجه میشی کاهش +NAD همیشه با افزایش پروتون محیط همراهه ینی هم در گلیکولیز هم در اکسایش پیرووات و هم در کربس
نکته بعدی اینه که تو هیچ کدوم از این واکنش ها پروتون مصرف شده متعلق به محیط نیس و از مولکوله اکسایش یافته گرفته شده (ینی پروتون محیط کم نشده که pH بره بالا)
-
Reza-H اره

-
Reza-H اره

-
آدمک برای نکته اول
از کجا تشخیص بدم که طراح از متن کتاب رفته سوال درآورده یا از بیشتر بدانید؟😢
برای نکته دوم منظورتون اینه که ملا تو اکسایش پیرووات ph تغییری نمیکنه درست؟@N-Sz در زیست گفته است:
از کجا تشخیص بدم که طراح از متن کتاب رفته سوال درآورده یا از بیشتر بدانید؟
اگر میدونستم اوضاع زیستم اینجوری نبود (علم غیب میخواد)
شاید طراح کنکور امسال بیشتر بدانید رو در نظر نگرف و فقط به شکل کتاب استنباط کرد@N-Sz در زیست گفته است:
برای نکته دوم منظورتون اینه که ملا تو اکسایش پیرووات ph تغییری نمیکنه درست؟
نه دارم میگم هروقت تولید NADH داشته باشیم pH محیط میاد پایین، در اکسایش پیرووات هم داره این اتفاق میوفته
-
چرا باید بیشتر بدانیم رو در نظر بگیریم؟
به نظرم طراح قلم چی خواسته خیلی سختش کنه که این رو گفته.
وگرنه کنکور بعید میدونم بده از این نکته سوال -
من این رو نفهمیدم. یه بار دیگه میگی؟
رضا من تو چندین و چند تست دیده بودم که اعتقادشون بر این بود فقط در گلیکولیز پروتون حاصل میشه
به استنباط از این شکلای کتاب که فقط تو گلیکولیز پروتون رو نوشته و در اکسایش پیرووات و کربس خبری ازش نیس

ولی این تستی که اینجا داره بحث میشه بیشتر بدانید رو در نظر گرفته و بیخیال شکلای متن شده و گفته هرجا NADH تولید شه H+ هم تولید میشه
-
من این رو نفهمیدم. یه بار دیگه میگی؟
رضا من تو چندین و چند تست دیده بودم که اعتقادشون بر این بود فقط در گلیکولیز پروتون حاصل میشه
به استنباط از این شکلای کتاب که فقط تو گلیکولیز پروتون رو نوشته و در اکسایش پیرووات و کربس خبری ازش نیس

ولی این تستی که اینجا داره بحث میشه بیشتر بدانید رو در نظر گرفته و بیخیال شکلای متن شده و گفته هرجا NADH تولید شه H+ هم تولید میشه
-
Reza-H چاکرم
خلاصه ک نمیدونم بالاخره بیشتر بدانید رو در نظر بگیریم یا شکل کتاب...
منطقیش اینه بیخیال این تست شیم و شکل کتاب (هرچند غیرعلمی) رو در نظر بگیریم