محاسبات شیمی
-
@kosar-ab
یه سری نکات ساده رو یاد بگیر خیلی بکارت میاد من تا جایی میتونم اسمشون میگم آموزش تکنیک و یادگیریش با خودت .. بعد که تکنیک هارو یادگرفتی سعی کن با محسابات زیاد اجراشون کنی تا ملکه ذهن بشن ..
یسری کسر ها رو اعشارشون حفظ باش: مثلا بدون ۱/۶ تقریبا ۰٫۱۶ ... و کسر های دیگ مثل ۱/۳ ... ۱/۷ ... ۱/۸ ... ۱/۹ ... ۱/۱۱ ... ۱/۱۶ ( تقریبا ۰٫۰۶ )
تقسیم در عددی خاص و ضرب در عددی خاصیا وایس از جزوه عکس بدم ادامش نگم دیگ ک طولانی میشه 🥲
_ Reza _ اره دقیقن یسری ضرب و تقسیمارو باید حفظ کنی
-
تقریب روش خوبیه
محاسبه کردن از روی یکانا هم بعضی وقتا جوابه (اگه گزینه ها یکاناش متفاوت بود)
اینم خیلی خوبه که بیای صورت و مخرجو در یه عدد ضرب کنی تا عددا رند تر بشه
بعد اینکه کسری بنویسی اعشارارو (اگه کسری در میاد.)
و صد البته تمرین خیلی زیاد -
https://forum.alaatv.com/post/2521970
@kosar-ab ایناها ببین مثلن اینجا یه احمق بودم ک میخواست بدون تست زیاد سرعتش بره بالا خاک تو سر🦥
-
سلام
برای اینکه محاسباتم تو شیمی خیلی قوی شه چیو پیشنهاد میدین؟؟
محاسباتی که مثلا از استوکیومتریه و کلییی اعشار داره که باید باهم ساده شن… شما چیکار کردین محاسباتتون قوی شد؟؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401@kosar-ab
سلام
من خودم دوستم بهم یازدهم گفت برو یه استادی هست تو اپارات اونو ببین . واقعنم خوب بود اصن یه چیزای خفنی میگفتا البته من فقط یادمه خفن بود همین
اسمشو یادم رفته بوداز اون موقع که تاپیکو زدی دارم فکر میکنم الان یادم اومد
محاسبات شیمی اسکندری موسسه فهم اموز. همین محاسبات شیمی اسکندریو سرچ کنی میاره
البته که فقط ویدیو ببینی چیزی وقت تلف کردن نیس باید هر چی گفتو به مرور استفاده کنی تو تستا و گرنه مثل من حتی اسم دبیرم یادت نمیمونه چه برسه چیزایی که گفته -
@kosar-ab ایناها ببین مثلن اینجا یه احمق بودم ک میخواست بدون تست زیاد سرعتش بره بالا خاک تو سر🦥
-
Blue28 فکر کنم تقریبا هممون (مخصوصا ما پشت کنکوریا) سال دوازدهم و قبل ترش دنبال این بودیم تا ره صد ساله رو یه شبه بریم:) و الان به حال اون روزامون میخندیم
مآهور دقیقن همینه
خل و چل بودیم
-
ثابت نشده بود بهمون ک باید جون کند
-
@kosar-ab
سلام
من خودم دوستم بهم یازدهم گفت برو یه استادی هست تو اپارات اونو ببین . واقعنم خوب بود اصن یه چیزای خفنی میگفتا البته من فقط یادمه خفن بود همین
اسمشو یادم رفته بوداز اون موقع که تاپیکو زدی دارم فکر میکنم الان یادم اومد
محاسبات شیمی اسکندری موسسه فهم اموز. همین محاسبات شیمی اسکندریو سرچ کنی میاره
البته که فقط ویدیو ببینی چیزی وقت تلف کردن نیس باید هر چی گفتو به مرور استفاده کنی تو تستا و گرنه مثل من حتی اسم دبیرم یادت نمیمونه چه برسه چیزایی که گفته -
@Ay اسکندری همونیه که خوشتیپه و موهاشو میبنده؟ همش شوخی میکنه و اینا؟
بنظرم اون فیلما برای یه کلاس دهمی بهتره تا کنکوری.. جدی میگم.. هم زیاده فیلماش هم حال و فضاش خیلی فکر نکنم بدرد یه کنکوری تو این موقع سال بخورهمآهور
فک نکنم -
@Ay اسکندری همونیه که خوشتیپه و موهاشو میبنده؟ همش شوخی میکنه و اینا؟
بنظرم اون فیلما برای یه کلاس دهمی بهتره تا کنکوری.. جدی میگم.. هم زیاده فیلماش هم حال و فضاش خیلی فکر نکنم بدرد یه کنکوری تو این موقع سال بخورهمآهور در محاسبات شیمی گفته است:
اسکندری همونیه که خوشتیپه و موهاشو میبنده؟ همش شوخی میکنه و اینا؟
یادم نمیاد من اسمشم الان به زور یادم اومده .بزار سرچ کنم
این ویدیویی که من میگم کلا یکی دو قسمت بود .فقط یه سری تکنیک کاربردی میگفت تا حالا ازش ویدیویی ندیدم ببینم چطوریه -
مآهور اینجا بهتره
-
من نکته و تست استاد مرادی برای پارسال باهاشون داشتم و ایشون کار می کنم
کلان نظرشون روی اینه که
..
کوچولو کوچلو سادهههه کننن.
نمی خوام به عدد بزرگ ساده کنییی
کسایی که باهاشون کلاس داشتند صدای استاد پلی میشه براشون
باحوصله قشنگ خودشم به 2 مثلان خرد خرد ساده می کرد خیلیم آنچنان زمان نمی گیره و به جواب می رسید.
یک جاهایم که گزینه ها اط هم فاصله داشته باشند می شه تقریب زد. عدد ها رو یکمی خرد ها شو جا به جا کرد. -