جمع بندی دو و سوم فیزیک
-
دوستان کسی اطلاعی داره در مورد این جمع بندی یه توضیحی بده لطفا
جمعبندی #فیزیک ۲ و ۳ در ۲۰ ساعت
توسط آقای #طلوعی
-
-
توسط آقای #طلوعی
@mohadeseh-m-m
سلام.37 جلسه تدریس هست که فیزیک 2و3روکامل میگه وخوبه بخصوص اون قسمت هایی که توویدیوهای صفرتاصد نیست اینجا آورده شده بخصوص دمای تعادل و... -
توسط آقای #طلوعی
@mohadeseh-m-m خیلی خوبه من گرفتمش پیشنهاد میکنم حتما بگیری الکتریسیته جاری و دمای تعادل رو خیلی خوب گفته.
-
@mohadeseh-m-m خیلی خوبه من گرفتمش پیشنهاد میکنم حتما بگیری الکتریسیته جاری و دمای تعادل رو خیلی خوب گفته.
behniasasa
آره انصافا خوب میگه منم گرفتم -
behniasasa
آره انصافا خوب میگه منم گرفتمsattaralipour جزوه نداره؟؟
-
@mohadeseh-m-m
سلام.37 جلسه تدریس هست که فیزیک 2و3روکامل میگه وخوبه بخصوص اون قسمت هایی که توویدیوهای صفرتاصد نیست اینجا آورده شده بخصوص دمای تعادل و...sattaralipour من اگه هیچ فیزیک رو نخونده باشم از این فیلمها درصد خوبی میزنم؟؟؟
-
sattaralipour من اگه هیچ فیزیک رو نخونده باشم از این فیلمها درصد خوبی میزنم؟؟؟
@mohadeseh-m-m ببین بستگی به خودت داره خود استاد طلوعی و امینی هم میگن صرفا با فیلم دیدن نیست باید وقتی درس رو ک بهت میگه یه دور مرور کنی بعد بری فقط تست بزنی قطعا اگه این کارو کنی بالای 60 میزنی چه توی سال دوم و سوم چه توی مبحث دینامیک.
-
sattaralipour جزوه نداره؟؟
@mohadeseh-m-m جزوه نه خودت باید بنویسی.
-
@mohadeseh-m-m ببین بستگی به خودت داره خود استاد طلوعی و امینی هم میگن صرفا با فیلم دیدن نیست باید وقتی درس رو ک بهت میگه یه دور مرور کنی بعد بری فقط تست بزنی قطعا اگه این کارو کنی بالای 60 میزنی چه توی سال دوم و سوم چه توی مبحث دینامیک.
behniasasa مرسی از توضیحاتت
-
sattaralipour جزوه نداره؟؟
@mohadeseh-m-m
بنظرم تنها حرکت مثبت در دیدن فیلمها نوشتن جزوه اس که میتونه دریادگیری هم موثر باشه.حتما بنویس جزوه هارو -
@mohadeseh-m-m
بنظرم تنها حرکت مثبت در دیدن فیلمها نوشتن جزوه اس که میتونه دریادگیری هم موثر باشه.حتما بنویس جزوه هاروsattaralipour اره بدون ننوشتن خب چیزی یادم نمیمونه واسه دوره کردن
-
sattaralipour اره بدون ننوشتن خب چیزی یادم نمیمونه واسه دوره کردن
@mohadeseh-m-m
دقت کردین من بعد دیدن فیلما دارم یواش یواش بعضی تست هارو با نگاه ج میدم عجیب اما واقعیه -
@mohadeseh-m-m
دقت کردین من بعد دیدن فیلما دارم یواش یواش بعضی تست هارو با نگاه ج میدم عجیب اما واقعیهsattaralipour وای شما نابغه این خخخخ
-
sattaralipour وای شما نابغه این خخخخ
@mohadeseh-m-m
بحث نابغه بودن نیست من لیسانس برق قدرت دارم یکمی فیزیکوریاضی بلدم -
sattaralipour
behniasasa
شماکه این ویدیو هارو تهیه کردید ویدیو های صفر تا صد از نظر مباحث خیلی تفاوت دارن با اینا؟؟ -
sattaralipour
behniasasa
شماکه این ویدیو هارو تهیه کردید ویدیو های صفر تا صد از نظر مباحث خیلی تفاوت دارن با اینا؟؟RAHIL_28
نه بحث همونه فرقی ندارن فقط بعضی مباحث وجود داره وه تو صفرتاصدتدریس نشده -
@mohadeseh-m-m
بحث نابغه بودن نیست من لیسانس برق قدرت دارم یکمی فیزیکوریاضی بلدمsattaralipour از نظر من نابغه اید من یه سوالم نمیتونم پاسخ بدم
-
sattaralipour
behniasasa
شماکه این ویدیو هارو تهیه کردید ویدیو های صفر تا صد از نظر مباحث خیلی تفاوت دارن با اینا؟؟RAHIL_28 سلام . مثلا القا 2 جلسه هستش توی این فیلما 3 جلسه مغناطیس 5 جلسه و الکتریسیته جاری هم بهتر گفتن. که توی صفر تاصد 2 جلسه بود.
-
RAHIL_28 سلام . مثلا القا 2 جلسه هستش توی این فیلما 3 جلسه مغناطیس 5 جلسه و الکتریسیته جاری هم بهتر گفتن. که توی صفر تاصد 2 جلسه بود.
behniasasa من امروز خریدم فیلمها رو ولی هنوز دان نکردم