؟؟؟
-
@Comrade_Bayat ببین برای 5 رقمی اوکیه حتی فرزام همه حالت هارو پایین در اورده همون 18 شده
این عدد 5 رقمی که ما میخوایم از این 8 رقم که دارای 4 جفت رقم تکراری هستن انتخاب کنیم 2 حالت براش پیش میاد
تو این عدد 5 رقمی یا 1 جفت تکراری داریم یا 2 جفت تکراری ینی باید این دو حالت بررسی بشه
برای حالت اول 1 جفت تکراری انتخاب میکنیم بعدش از بقیه ارقام غیر تکراری برمیداریم و در کسر یه 2 میذاریم که جایگشت اون جفت تکراری رو از بین ببره
برای حالت دوم 2 جفت تکراری انتخاب میکنیم بعدش فقط 1 رقم می مونه که از بقیه ارقام غیر تکراری باید برداشته بشه و در کسر هم چون 2 جفت تکراری داشتیم 2x2 میذاریم که جایگشتاشون از بین بره -
@Comrade_Bayat ببین برای 5 رقمی اوکیه حتی فرزام همه حالت هارو پایین در اورده همون 18 شده
این عدد 5 رقمی که ما میخوایم از این 8 رقم که دارای 4 جفت رقم تکراری هستن انتخاب کنیم 2 حالت براش پیش میاد
تو این عدد 5 رقمی یا 1 جفت تکراری داریم یا 2 جفت تکراری ینی باید این دو حالت بررسی بشه
برای حالت اول 1 جفت تکراری انتخاب میکنیم بعدش از بقیه ارقام غیر تکراری برمیداریم و در کسر یه 2 میذاریم که جایگشت اون جفت تکراری رو از بین ببره
برای حالت دوم 2 جفت تکراری انتخاب میکنیم بعدش فقط 1 رقم می مونه که از بقیه ارقام غیر تکراری باید برداشته بشه و در کسر هم چون 2 جفت تکراری داشتیم 2x2 میذاریم که جایگشتاشون از بین برهآدمک اعداد فرزام که عجیبه، برو ببین، همشون اولشون سه هست، نمیدونم دقیقا چی رو حساب کرده.
خب اره یا یه جفت تکراری داریم یا دو جفت، ولی بحث اینه باید بررسی بشه کدومش تکراریه؟! یعنی یه بار دو جفت یک تکراری داریم، یه بار دو جفت دو، یک بار دو جفت سه، یک بار دو جفت چهار.
برای حالت دو جفت تکراری هم باید ببینیم کدوم دو جفت تکرار شدن؟ یک و دو؟ یک و سه؟ یک و چهار؟ دو و سه؟ دو و چهار؟ سه و چهار؟ تازه باید ببینیم وقتی این دو جفت تکرار شدن، از اون دو جفت دیگه، از کدوم یکی باقی مونده؟ دو جفت یک و دو و یدونه سه؟ دو جفت یک و دو و یدونه چهار؟ و... . سرهم دوازده حالت فقط برای همین دو جفت داریم و چهار حالت برای یک جفت. هر جور من حساب میکنم 18 در نمیاد. -
-
من 7920 بدست اوردم!! 8 رقمی رو
-
11 22 33 44
11223
11224
11332
11334
11442
11443
22113
22114
22334
22443
22441
22113
22114
33112
33114
33224
33441
33442
44112
44113
44223
44221
44331
44332
و ده ها عدد دیگه، فقط یه سری عدد نوشتم تا بگم قطعا بیشتر از 18 تاست.
آدمک -
آدمک اخه مثلا برای جایگاه اول هشت تا عدد داری ولی چهار تا انتخاب میتونی کنی!یجوریه یا 1 یا 2 یا 3یا 4 کلا چهار عدد میتونه بشینه
-
ببین، راه من اینه، ارقام ما اینان: 11 22 33 44
و میخوایم پنج رقمی بزنیم، خب فرمول خاصی درباره جایگشت با ارقام تکراری نداریم، پس باید سه رقم حذف کنیم تا بعد از اون فرمول استفاده کنیم:
خب اینجا برای حذف سه رقم چند تا حالت داریم:
اول اینکه یه جفت رو کامل حذف کنیم و از یه جفت دیگه یکی کم کنیم. برای حذف یک جفت چهار انتخاب داریم و برای حذف یه عضو دیگه سه انتخاب. سر هم دوازده تا.
در این حالت دو جفت میمونه با یه رقم، طبق فرمول میشه پنج فاکتور یل تقسیم بر دو فاکتر یل ضرب در دو فاکتور یل، یعنی 120 تقسیم بر 4 یعنی 30، حالا 30 رو در دوازده باید ضرب کنیم. میشه 360.برای حالت دوم داریم که از سه جفت یه عضو کم کنیم، یعنی چهار انتخاب دایرم(انتخاب سه از چهار)، بعدش هم که توی این حالت یه جفت باقی میمونه و سه تا عدد مستقل، پس طبق فرمول میشه پنج فاکتور یل تقسیم بر 2 فاکتور یل، یعنی 60، باید در چهار ضرب بشه میشه 240.
240 + 360 میشه 600.
آدمک -
آدمک اخه مثلا برای جایگاه اول هشت تا عدد داری ولی چهار تا انتخاب میتونی کنی!یجوریه یا 1 یا 2 یا 3یا 4 کلا چهار عدد میتونه بشینه
@O-P-S @O-P-S اره دیگه 4 تا میشه
ببین من اومدم گفتم اقا اول ی جفت تکراری انتخاب میکنم، یا 11 یا 22 یا 33 یا 44 پس مینویسم انتخاب 1 از 4
بعد گفتم خب 3 رقم دیگه هم میخوام که از 6 تای باقی مونده برمیدارم پس میشه انتخاب 3 از 6
بعدشم جایگشت این 5 رقم بر روی 2برای حالت بعدی 2 جفت به همون صورت بالا انتخاب میکنم
اول 1 جفت از 4 جفت بعدش 1 جفت از 3 جفت بعدشم ی رقم می مونه از 4 رقم باقی مونده انتخابش میکنم بعدشم جایگشت 5 فاکتوریل بر روی 2x2نمیدونم چقد میتونه منطقی باشه
-
آدمک اولی همون حالته که یه جفت باقی میمونه و سه تا عدد مستقل؟ خب اولش که یکی از چهار جفت رو انتخاب کردی. بحث اینه بعدش چرا سه از هفت رفتی؟ وقتی انتخاب باید رفت که همه چیز مستقله، مثلا این ترتیب رو ببین:
1 1 2 2 3 3 4
خب اینجا سه از هفت که میری ممکنه 1 1 2(اولی) بیاد، 1 1 و 2(دومی) بیاد، و تو تمام این حالات رو در نظر گرفتی، با این که توی جایگشت فرقی نداره 2 اولی باشه، یا 2 دومی. -
@O-P-S @O-P-S اره دیگه 4 تا میشه
ببین من اومدم گفتم اقا اول ی جفت تکراری انتخاب میکنم، یا 11 یا 22 یا 33 یا 44 پس مینویسم انتخاب 1 از 4
بعد گفتم خب 3 رقم دیگه هم میخوام که از 6 تای باقی مونده برمیدارم پس میشه انتخاب 3 از 6
بعدشم جایگشت این 5 رقم بر روی 2برای حالت بعدی 2 جفت به همون صورت بالا انتخاب میکنم
اول 1 جفت از 4 جفت بعدش 1 جفت از 3 جفت بعدشم ی رقم می مونه از 4 رقم باقی مونده انتخابش میکنم بعدشم جایگشت 5 فاکتوریل بر روی 2x2نمیدونم چقد میتونه منطقی باشه
آدمک اخه حرف توهم درست میشه یجورایی
-
آدمک اولی همون حالته که یه جفت باقی میمونه و سه تا عدد مستقل؟ خب اولش که یکی از چهار جفت رو انتخاب کردی. بحث اینه بعدش چرا سه از هفت رفتی؟ وقتی انتخاب باید رفت که همه چیز مستقله، مثلا این ترتیب رو ببین:
1 1 2 2 3 3 4
خب اینجا سه از هفت که میری ممکنه 1 1 2(اولی) بیاد، 1 1 و 2(دومی) بیاد، و تو تمام این حالات رو در نظر گرفتی، با این که توی جایگشت فرقی نداره 2 اولی باشه، یا 2 دومی.