نهایی زبان
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام حقیقتش زبانم خیلی ضعیفه و از امتحان نهاییش به شدتتتت میترسم...
به نظرتون چکار کنم نمرهام بالا بشه؟ خودتون چکار میکنید؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دوازدهم -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دوازدهم@Znbs در نهایی زبان گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دوازدهمسلام
استاد + کتاب کمک درسیدر ضمن حواسمون باشه که که این چیزایی که مینویسن روزی چند تا لغت رو فلان کن و نمیدونم گرامر رو سعی کن جوانبو بسنجی و زبان با لیسنینگ ها و این داستانا که مربوط به بخش اموزشگاهیه به شدت دور باشین و اصلا ربطی به فاز نهایی نداره
بهترین راه معلم کتاب درسی زبان+ یه کتاب کمک درسی بخونید و به حرفای استاد گوش بدین و قطعا از الان هم اگه تازه شروع کنید با حجم کم می رسید
-
استاد قیومی و کیاسالار هستن به نظرم میتونید از اونا استفاده بکنید
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist خیلی ممنون لطف کردید
-
@Znbs
خواهش میکنم -
برو پیش یه معلم زبان بگو چند جلسه خصوصی برات بذاره ( خودش میدونه چطوری درست بده که ۲۰ بشی )
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط ME0LIKA انجام شده
5+1 استاد قیومیو ثبت نام کن گف قول میدم پا ب پام پیش برید تو اون چن جلسه نمره عالی بگیرین