نظرتون در مورد این گزاره فکر کم ساده؟🤔
-
Narges_
راستش من نظر واحدی ندارم چون در متن کتاب چیزی نگفته و هر چی بگم اشتباه میشه
ولی از لحاظ علمی بگیم قطعا تی سه و تی چهار دو نوع هستند و اسماشون تو برگه آزمایش اگه دیده باشین
تیروکسین و تری یدوتیرونین هستش که هر دوشون میگیم اثر میکنند -
Narges_
درست
T3,T4 -
-
Narges_ در نظرتون در مورد این گزاره فکر کم ساده؟🤔 گفته است:
حتم تحت تاثیر یک
نه ممکنه بیشتر هم باشه
مثلا هم انسولین هم هورمونهای تیروئیدی -
به نظرم اگر گفته بود حداقل تحت تاثیر 1 هورمون درست می شد
ولی خب می تونه باشه که بیشتر از 1 باشه -
-
پرستو بابایی اینم هست بستگی به دید طراح سواله داره که بخواد خیلی ریز بشه یا کلی نظرش باشه روی همون t3 t4
-
Narges_
درست
T3,T4پرستو بابایی خب اینا ۲ تا هستن نه یکی
تو گزاره گفته حداقل یکی و به نظرم خدم با توجه به متن کلی گزاره درسته....
من جوابشو به صورت استنباطی میخوام
اصلا جواب ندارم براش😶😂 -
پرستو بابایی خب اینا ۲ تا هستن نه یکی
تو گزاره گفته حداقل یکی و به نظرم خدم با توجه به متن کلی گزاره درسته....
من جوابشو به صورت استنباطی میخوام
اصلا جواب ندارم براش😶😂 -
Anzw 18 jahad_121 پرستو بابایی هویججج
یه خطایی رخ داده من از همه معذرت میخوام🤧🤍
گزاره تو حالت جدیددر بدن انسان، هر غده ای که پیک های شیمیایی را در نهایت به جریان خون وارد می کند به طور حتم حداقل تحت تاثیر یک نوع هورمون ترشح شده در بدن قرار میگیرد.
حالا لطفا مجدد نظرتون رو بگین که درسته یا غلط؟ -
پرستو بابایی آره آره حداقل
-
گزاره تو حالت جدیددر بدن انسان، هر غده ای که پیک های شیمیایی را در نهایت به جریان خون وارد می کند به طور حتم حداقل تحت تاثیر یک نوع هورمون ترشح شده در بدن قرار میگیرد.
-
-
@_-Reza-_ راستش متوجه نشدم چی گفتی:grinning_face_with_sweat:
ولی خب اینجا اصلا نگفته بود طرف سالمه گفته در بدن هر انسانNarges_ در نظرتون در مورد این گزاره فکر کم ساده؟🤔 گفته است:
ولی خب اینجا اصلا نگفته بود طرف سالمه گفته در بدن هر انسان[audio/sc9NlQ_LOy8FV-WoWNUm8iPZ.aac]
-
Narges_ در نظرتون در مورد این گزاره فکر کم ساده؟🤔 گفته است:
ولی خب اینجا اصلا نگفته بود طرف سالمه گفته در بدن هر انسان[audio/sc9NlQ_LOy8FV-WoWNUm8iPZ.aac]
@_-Reza-_ خیلی ممنون
در واقع خود تستی که تو کتاب کارم بود متن گزارش این بود:
در بدن انسان، هر غده ای که پیک های شیمایی را مستقیما به جریان خون وارد می کند، به طور حتم تحت تاثیر حداقل یک نوع هورمون ترشح شده در بدن قرار می گیرد.
که خب چون گفته پیک های شیمیایی مستقیما وارد جریان خون میشه غلطه.
اما واسه هورمون های تیروئیدی کتاب تستم گفتههمه ی یاخته های بدن تحت تاثیر هورمون های تیروئیدی(T3وT4)قرار می گیرند. یعنی حداقل دو نوع هورمون!:sneezing_face: :face_with_tears_of_joy:
تنها کاری که من کردم این بود یه کاری کنم بخش اول گزاره درست شه
تا بیایم در مورد بقیش حرف بزنیم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
بازم نظرتو حالا که دو نوع هورمون شد لطفا بگو -
@_-Reza-_ خیلی ممنون
در واقع خود تستی که تو کتاب کارم بود متن گزارش این بود:
در بدن انسان، هر غده ای که پیک های شیمایی را مستقیما به جریان خون وارد می کند، به طور حتم تحت تاثیر حداقل یک نوع هورمون ترشح شده در بدن قرار می گیرد.
که خب چون گفته پیک های شیمیایی مستقیما وارد جریان خون میشه غلطه.
اما واسه هورمون های تیروئیدی کتاب تستم گفتههمه ی یاخته های بدن تحت تاثیر هورمون های تیروئیدی(T3وT4)قرار می گیرند. یعنی حداقل دو نوع هورمون!:sneezing_face: :face_with_tears_of_joy:
تنها کاری که من کردم این بود یه کاری کنم بخش اول گزاره درست شه
تا بیایم در مورد بقیش حرف بزنیم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
بازم نظرتو حالا که دو نوع هورمون شد لطفا بگوNarges_
والا تاجایی که میدونم نوع هورموناش یکی هستن و به جفتشون باهم هورمون تیروئیدی اطلاق میشه... مطمئنی پاسخنامه گفته دو نوع ؟ اگه بشه یه عکس از پاسخنامشم نشون بدی عالی میشه :))✨ -
Narges_
والا تاجایی که میدونم نوع هورموناش یکی هستن و به جفتشون باهم هورمون تیروئیدی اطلاق میشه... مطمئنی پاسخنامه گفته دو نوع ؟ اگه بشه یه عکس از پاسخنامشم نشون بدی عالی میشه :))✨@_-Reza-_
نه خود کتاب گفته که هورمون های تیروئیدی دو نوع هستند t3 و t4پ.ن : اما من هم گزاره حداقل یک هورمون رو درست میگیرم اما فکنم اگه طراح تاکید کنه فقط و قطعا حداقل یک باید اشتباه بگیریم