نظرتون در مورد این گزاره فکر کم ساده؟🤔
-
@_-Reza-_
نه خود کتاب گفته که هورمون های تیروئیدی دو نوع هستند t3 و t4پ.ن : اما من هم گزاره حداقل یک هورمون رو درست میگیرم اما فکنم اگه طراح تاکید کنه فقط و قطعا حداقل یک باید اشتباه بگیریم
parsa_tabaei اره من حواسم نبود 🌷
-
Narges_
والا تاجایی که میدونم نوع هورموناش یکی هستن و به جفتشون باهم هورمون تیروئیدی اطلاق میشه... مطمئنی پاسخنامه گفته دو نوع ؟ اگه بشه یه عکس از پاسخنامشم نشون بدی عالی میشه :))✨ -
@_-Reza-_
نه خود کتاب گفته که هورمون های تیروئیدی دو نوع هستند t3 و t4پ.ن : اما من هم گزاره حداقل یک هورمون رو درست میگیرم اما فکنم اگه طراح تاکید کنه فقط و قطعا حداقل یک باید اشتباه بگیریم
parsa_tabaei ممنونم نظرتون رو گفتین:dizzy:
-
Narges_ نه نه من اشتباه میکردم یه نوعه
-
parsa_tabaei ممنونم نظرتون رو گفتین:dizzy:
Narges_ خواهش میکنم
parsa_tabaei در نظرتون در مورد این گزاره فکر کم ساده؟🤔 گفته است:
اما من هم گزاره حداقل یک هورمون رو درست میگیرم
استدلالم از بیشتر بدانید هست چون کتاب گفته t4 در مجاورت سلول ها به t3 تبدیل میشه
درسته بیشتر بدانید هست و تو متن کتاب گفته نشده اما طراح کنکور که نمیاد به یه غلط علمی تاکید کنه صرفا چون کتاب بد گفته -
@f-nalist ممنون میشم شما هم نظرتونو بگین
کلا میخواستم کسایی نظرشونو بدن که با دید طراحا بیشتر آشنا هستن
چون مثلا من خودم به شخصه با حداقل یه دونه درست میگیرم
یعنی خودم باشم این گزاره رو درست میگیرمNarges_
راستش من نظر واحدی ندارم چون در متن کتاب چیزی نگفته و هر چی بگم اشتباه میشه
ولی از لحاظ علمی بگیم قطعا تی سه و تی چهار دو نوع هستند و اسماشون تو برگه آزمایش اگه دیده باشین
تیروکسین و تری یدوتیرونین هستش که هر دوشون میگیم اثر میکنند -
Narges_
راستش من نظر واحدی ندارم چون در متن کتاب چیزی نگفته و هر چی بگم اشتباه میشه
ولی از لحاظ علمی بگیم قطعا تی سه و تی چهار دو نوع هستند و اسماشون تو برگه آزمایش اگه دیده باشین
تیروکسین و تری یدوتیرونین هستش که هر دوشون میگیم اثر میکنند -
N Narges_ marked this topic as a question on
-
N Narges_ has marked this topic as solved on
-
Anzw 18 jahad_121 پرستو بابایی @هویججج
یه خطایی رخ داده من از همه معذرت میخوام🤧🤍
گزاره تو حالت جدیددر بدن انسان، هر غده ای که پیک های شیمیایی را در نهایت به جریان خون وارد می کند به طور حتم حداقل تحت تاثیر یک نوع هورمون ترشح شده در بدن قرار میگیرد.
حالا لطفا مجدد نظرتون رو بگین که درسته یا غلط؟ -
Narges_
سلام به نظر من این گزاره درسته چون که هورمون های تیروئیدی رو همه سلولا اثر دارن. تازه انسولین هم میشه در نظر گرفت. چون گفتم حداقل پس یعنی یک یا بیشتر
که درسته و وارد بحث های دیگش نمیشیم