لوله u شکل
-
توی یه سری تستا میومدن 10 سانتی متر مایعی که چگالیش 3 هست و قراره در سمت راست بریزیمو معادل میگرفتن با همون مایعی که از قبل توی لوله وجود داره. یعنی میگن این 10 سانتی متر مایع جدید معادل 5 سانتی متر از همون مایع قبلیه. به عبارتی انگار 5سانتی متر از مایعی که توی لوله داشتیم بهش اضافه کرده باشیم
چطوری به این روش میشه ادامه سوالو حل کرد؟
تجربیا ریاضیا -
I IIAII marked this topic as a question on
-
توی یه سری تستا میومدن 10 سانتی متر مایعی که چگالیش 3 هست و قراره در سمت راست بریزیمو معادل میگرفتن با همون مایعی که از قبل توی لوله وجود داره. یعنی میگن این 10 سانتی متر مایع جدید معادل 5 سانتی متر از همون مایع قبلیه. به عبارتی انگار 5سانتی متر از مایعی که توی لوله داشتیم بهش اضافه کرده باشیم
تجربیا ریاضیا -
سلام اینکه گفته بودید از مایع با چگالی ۳ باید ۱۰ سانتیمتر بریزیم فکر کنم این حل شما رو به مشکل برخورد داده بود چون که از مایع با چگالی ۳ قطعاً بیشتر از ۱۰ سانتیمتر در شاخه سمت راست ریخته میشود زیرا که هنگام ریخته شدن مایع با چگالی ۳ مایع با چگالی ۶ به پایین میرود.
-
اما من با اون روش خواستم برم خیلی سخت می شد
-
تجربیا ریاضیا -
من وارد سوال نشدم ولی بنظرم چیزی که میگید برای زمانیه که قطر لوله ها برابر باشه نه مثه اینجا که نابرابره
-
I IIAII has marked this topic as solved on