انرژی شبکه بلور
-
سلام
بچه ها میشه انرژی شبکه بلور این ترکیبارو با دلیل مقایسه کنید.
FeCl2 , FeO , Al2O3 , Ca3P2 , Mg3N2 -
@zahra-m1999
-
@zahra-m1999 باشه
-
سلام راحیل جان نظرمن درمورد سوال اینه اما تاکید می کنم که من این فصل وپارسال خوندم اوایل سالش وتا الان شیمی دو نخوندم با چیزایی که یادمه
Al2O3بعد Mg3N2بعد Ca3P2بعدFeCl2بعدFeO
خب درمورد مقایسه اول بایدمجموع بار یون ها بیشتر باشه درصورت برابری میریم سراغ شعاع کمتر
سه تا اول همه مجموع بار یون هاشون پنج هست میریم سراغ مقایسه شعاع اول اینکه بینMg3N2و Ca3P2چون منیزیم ونیتروژن هر دو شعاشون کوچیک تر انرژی شبکه بلورMg3N2بیشتر ودر اخر برای مقایسهMg3N2با Al2O3شعاع ها ر و مقایسه می کنیم باز که شعاع AlوOکوچیک تر ازMgوNهست -
RAHIL_28 در انرژی شبکه بلور گفته است:
FeCl2 , FeO , Al2O3 , Ca3P2 , Mg3N2
دانش-آموزان-آلاءسلام فکر کنم این میشه
Al2O3
Mg3N2
Ca3P2
FeO
FeCl2
از زیاد به کم ( Al2O3 بیشترین انرژی ) -
سلام راحیل جان نظرمن درمورد سوال اینه اما تاکید می کنم که من این فصل وپارسال خوندم اوایل سالش وتا الان شیمی دو نخوندم با چیزایی که یادمه
خب درمورد مقایسه اول بایدمجموع بار یون ها بیشتر باشه درصورت برابری میریم سراغ شعاع کمتر
سه تا اول همه مجموع بار یون هاشون پنج هست میریم سراغ مقایسه شعاع اول اینکه بینMg3N2و Ca3P2چون منیزیم ونیتروژن هر دو شعاشون کوچیک تر انرژی شبکه بلورMg3N2بیشتر ودر اخر برای مقایسهMg3N2با Al2O3شعاع ها ر و مقایسه می کنیم باز که شعاع AlوOکوچیک تر ازMgوNهست@zahra-m1999 در انرژی شبکه بلور گفته است:
سه تا اول همه مجموع بار یون هاشون پنج هست میریم سراغ مقایسه شعاع اول اینکه بینMg3N2و Ca3P2چون منیزیم ونیتروژن هر دو شعاشون کوچیک تر انرژی شبکه بلورMg3N2بیشتر ودر اخر برای مقایسهMg3N2با Al2O3شعاع ها ر و مقایسه می کنیم باز که شعاع AlوOکوچیک تر ازMgوNهستممنون زهرا جونم