مگه میشههه؟
-
Mehrsa 14
آها. فکر کردم از منابع دانشگاتون گفتین.
چون کتاب اگه اشتباه نکنم فقط به اون جسم قطبی حاصل از لقاح میگه جسم قطبی دومReza-H
نه از اونجا نبوده. ببخشید متوجه بخش دوم پیامتون نشدم. در کل نمیدونم والا این چیزی بود که بهمون گفته بودن درست و غلطشو نمیدونم یه وقتایی ممکنه کتاب به موارد علمی کاری نداشته باشه و برا ساده تر کردن یه چیزایی رو نگه یا یه جور دیگه بگه -
Narges_
آها. جالب بود. بهش فکر نکرده بودم.
بعید نیست که بعضی معلما به خاطر این میگن لقاح نمیده.
ممنون -
Mehrsa 14 خب آخه نتیجه ی تقسیم میوز میشه نصف شدن کروموزوما
یعنی طبق حرفت باید اولین جسم قطبی میوز کنه که بشه دومین جسم قطبی
اما چرا باید همچین کاری کنه؟ -
Reza-H
نه از اونجا نبوده. ببخشید متوجه بخش دوم پیامتون نشدم. در کل نمیدونم والا این چیزی بود که بهمون گفته بودن درست و غلطشو نمیدونم یه وقتایی ممکنه کتاب به موارد علمی کاری نداشته باشه و برا ساده تر کردن یه چیزایی رو نگه یا یه جور دیگه بگه -
Narges_
ببین انگار ادامه میوزشه اولین جسم قطبی مگه در شرایط کروموزومی مثل اووسیت ثانویه نیستش؟ فقط مقدار سیتوپلاسم و اندازش متفاوته پس اینم میتونه میوزشو ادامه بده -
Reza-H
دقیقا میخواستم الان اینو بگم که به خاطر بازی طراحا و سوالای اینجوری این موارد تو زیست خیلی زیاده اگر شمارشی باشه سوال که چارهای نیست واقعا و امیدوارم نباشه ولی گزینه یابی باشه از بین درست و درست تر یا نمیدونم غلط و غلط تر انتخاب میکنیم. خیلی ذهنتون رو درگیر این موارد که صرفا اذیت کردن بچه هاست نکنید فقط جفت مواردارو مدنظر قرار بدید تا با دیدن سوال بالاخره یه تصمیمی بشه گرفت -
Mehrsa 14 آرههه
پس من این گزینه رو با توجه به اولین جسم قطبی درست میگیرم نه
نتیجه ی تقسیم اووسیت ثانویه
خیلی ممنونم -
Reza-H
دقیقا میخواستم الان اینو بگم که به خاطر بازی طراحا و سوالای اینجوری این موارد تو زیست خیلی زیاده اگر شمارشی باشه سوال که چارهای نیست واقعا و امیدوارم نباشه ولی گزینه یابی باشه از بین درست و درست تر یا نمیدونم غلط و غلط تر انتخاب میکنیم. خیلی ذهنتون رو درگیر این موارد که صرفا اذیت کردن بچه هاست نکنید فقط جفت مواردارو مدنظر قرار بدید تا با دیدن سوال بالاخره یه تصمیمی بشه گرفت -
Reza-H
Mehrsa 14 مهرسا یه سوال
خود اووسیت ثانویه فقط در اثر برخورد اسپرم میوز ۲ رو کامل میکنه
بعد شما گفتی اولین جسم قطبی اما همینطوری میوز ۲ خودشو تکمیل میکنه
یکم تناقض نداره؟ -
Narges_
خواهش میکنم عزیزم بازم حالا تو تستای مختلف ببین و واسه این مسائل مبهم تو همه نظرا گوشه ذهنت باشه
اینم تو کتابم نوشته بودم میفرستم شاید مفید باشه -
Narges_
نه اونم در اثر برخورد اسپرمه نه همینجوری. این عکس که پایین فرستادمو ببین حالتاشو نوشتم منظورم با برخورده -
Mehrsa 14 انگار برخوردش ۲ تا دومین به وجود بیاره
حالا هر کدوم اونا(دومین ها) یا یکیشون بازم توانایی لقاح دارن
درسته؟ -
Narges_
آره انگار که اینجوریه بنظرم
راستی خود خیلی سبز چه توجیهی تو پاسخنامه آورده برای همانندش فقط همین نوشته که میشه؟