مگه میشههه؟
-
Mehrsa 14 در مگه میشههه؟ گفته است:
پس جفتش توانایی لقاح داره.
از لحاظ کتاب درسی این نتیجه گیری برداشت میشه؟
یا از لحاظ علمی میگین؟ -
Reza-H
من از لحاظ چیزایی که توکتاب درسیم نوشتم گفتم نکاتی که دبیرمون گفته بود یا از تست برداشت کردم.
تو جنین شناسی اصلا وارد جزئیاتش نشده اونجا گفته ۴ سلول تولید میشه که یکیش توانایی لقاح داره و اون تخمکه
این شکل اونجاست. اما نکاتی که گفتم از زیست برداشت شده بود طبق روالی که خود اووسیت ثانویه طی میکنه اینورم همینه. -
Reza-H من میتونم بهتون بگم چرا جسم قطبی دوم نمیتونه لقاح بده
ولی حالت دومی که مهرسا جان گفتنو نمیدونم
ببینید محل قرار گیری جسم قطبی دومو
طبق یه جمله انگار قسمت پاراگراف هول صفحه ۱۰۴ میگه در صورتی تقسیم کاستمان کامل می شود که زامه به آن برخورد کند
منظورش از کاستمان که کاستمان ۲ هست
و آن هم یعنی اووسیت ثانویه
پس لازمه ی وجود دومین جسم قطبی برخورد زامه به اووسیت ثانویه است
حالا طبق محل قرار گیری دومین جسم قطبی وقتی زامه به اووسیت برخورد کرد جدار لقاحی دیگه اجازه ی ورود اسپرم دیگه ای رو نمیده پس این جسم قطبی توانایی لقاح نداره -
Reza-H
این نکات رو توکتاب زیستم نوشته بودم. یا از حرف دبیره یا از حرف استاد موقاری یا تست من کلا این سه تا منبعو داشتم حالا نمیدونم امسال طراحا چی در نظر میگیرن -
Mehrsa 14
آها. فکر کردم از منابع دانشگاتون گفتین.
چون کتاب اگه اشتباه نکنم فقط به اون جسم قطبی حاصل از لقاح میگه جسم قطبی دومReza-H
نه از اونجا نبوده. ببخشید متوجه بخش دوم پیامتون نشدم. در کل نمیدونم والا این چیزی بود که بهمون گفته بودن درست و غلطشو نمیدونم یه وقتایی ممکنه کتاب به موارد علمی کاری نداشته باشه و برا ساده تر کردن یه چیزایی رو نگه یا یه جور دیگه بگه -
Narges_
آها. جالب بود. بهش فکر نکرده بودم.
بعید نیست که بعضی معلما به خاطر این میگن لقاح نمیده.
ممنون -
Mehrsa 14 خب آخه نتیجه ی تقسیم میوز میشه نصف شدن کروموزوما
یعنی طبق حرفت باید اولین جسم قطبی میوز کنه که بشه دومین جسم قطبی
اما چرا باید همچین کاری کنه؟ -
Reza-H
نه از اونجا نبوده. ببخشید متوجه بخش دوم پیامتون نشدم. در کل نمیدونم والا این چیزی بود که بهمون گفته بودن درست و غلطشو نمیدونم یه وقتایی ممکنه کتاب به موارد علمی کاری نداشته باشه و برا ساده تر کردن یه چیزایی رو نگه یا یه جور دیگه بگه -
Narges_
ببین انگار ادامه میوزشه اولین جسم قطبی مگه در شرایط کروموزومی مثل اووسیت ثانویه نیستش؟ فقط مقدار سیتوپلاسم و اندازش متفاوته پس اینم میتونه میوزشو ادامه بده -
Reza-H
دقیقا میخواستم الان اینو بگم که به خاطر بازی طراحا و سوالای اینجوری این موارد تو زیست خیلی زیاده اگر شمارشی باشه سوال که چارهای نیست واقعا و امیدوارم نباشه ولی گزینه یابی باشه از بین درست و درست تر یا نمیدونم غلط و غلط تر انتخاب میکنیم. خیلی ذهنتون رو درگیر این موارد که صرفا اذیت کردن بچه هاست نکنید فقط جفت مواردارو مدنظر قرار بدید تا با دیدن سوال بالاخره یه تصمیمی بشه گرفت -
Mehrsa 14 آرههه
پس من این گزینه رو با توجه به اولین جسم قطبی درست میگیرم نه
نتیجه ی تقسیم اووسیت ثانویه
خیلی ممنونم -
Reza-H
دقیقا میخواستم الان اینو بگم که به خاطر بازی طراحا و سوالای اینجوری این موارد تو زیست خیلی زیاده اگر شمارشی باشه سوال که چارهای نیست واقعا و امیدوارم نباشه ولی گزینه یابی باشه از بین درست و درست تر یا نمیدونم غلط و غلط تر انتخاب میکنیم. خیلی ذهنتون رو درگیر این موارد که صرفا اذیت کردن بچه هاست نکنید فقط جفت مواردارو مدنظر قرار بدید تا با دیدن سوال بالاخره یه تصمیمی بشه گرفت -
Reza-H
Mehrsa 14 مهرسا یه سوال
خود اووسیت ثانویه فقط در اثر برخورد اسپرم میوز ۲ رو کامل میکنه
بعد شما گفتی اولین جسم قطبی اما همینطوری میوز ۲ خودشو تکمیل میکنه
یکم تناقض نداره؟ -
Narges_
خواهش میکنم عزیزم بازم حالا تو تستای مختلف ببین و واسه این مسائل مبهم تو همه نظرا گوشه ذهنت باشه
اینم تو کتابم نوشته بودم میفرستم شاید مفید باشه