یه پشت کنکوری بیاد لطفا
- 
من هرچقدر کد دانش اموزی و کد منطقه میزنم بصورت صحیح هم وارد میکنم ولی کد سوابق تحصیلی پیشمو بهم نمیده چیکارکنم خیلی نگرانم  
- 
من هرچقدر کد دانش اموزی و کد منطقه میزنم بصورت صحیح هم وارد میکنم ولی کد سوابق تحصیلی پیشمو بهم نمیده چیکارکنم خیلی نگرانم  @dr-sogand-77 اگه اولین بارته کنکور میدی که برای پیش دانشگاهیو خرداد میدن 
- 
نه اولین بارم نیست پشت کنکوری ام  
- 
@dr-sogand-77 برای منم نمیاد دیگه سوالمو ببین اخه 
- 
fatemdr توی یه سایتی خوندم نوشته بود شاید اطلاعات اموزش پرورش بروز نشده اگه ام کد سوابق پیشتونو وارد نکیند مشکلی نیست چون سهمش پنج درصده و بعدا اموزش پرورش سوابق پیش دانشگاهیو به سازمان سنجش ارسال میکنه... نمیدونم این حرفشون صحیح یانه ؟ 
- 
من از استاد افشار شنیدم که گفتن ممکنه تغییر کرده باشه دوباره برین چک کنین 
- 
@r-maryam مشکل تغییرش نیست مشکل اینکه اصلا بالا نمیاد برامون... 
- 
من دقیقا دیروز رفتم کد رو گرفتم مثل پارسال بود 
- 
مدرسه ی ما که کد وابق پیش همه کد ملی مونه میخوای شماهم امتحان کن 
- 
@r-maryam از رو همون کارنامه پارسال مثلا کد دانش اموزیو وارد کنم؟ 
- 
@zz-1377 برای منم کد ملیمه ولی اصلا وقتی اطلاعاتمو وارد میکنم میگه کد ددانش اموزی یا کد منطقه اشتباهه ولی درصورتی که صحیحههه... 
- 
fatemdr سلام اگه مطمئنید که درست وارد میکنید به صفحه درخواست رسیدگی برید منم همین مشکل رو داشتم نیم ساعته برام درستش کردند(کد دانش آموزی سوم و پیش فرقی ندارن) 
- 
واسه نظام وظیفه کدوم رو بزنم؟ 
 پارسال کنکور اولم بود
- 
واسه نظام وظیفه کدوم رو بزنم؟ 
 پارسال کنکور اولم بود@ahmad-mola سال چند پیش دانشگاهی رو گرفتید؟ 
- 
@ahmad-mola سال چند پیش دانشگاهی رو گرفتید؟ بیژن شفیعی در یه پشت کنکوری بیاد لطفا گفته است: @ahmad-mola سال چند پیش دانشگاهی رو گرفتید؟ پارسال پیش دانشگاهی بودم 
- 
بیژن شفیعی در یه پشت کنکوری بیاد لطفا گفته است: @ahmad-mola سال چند پیش دانشگاهی رو گرفتید؟ پارسال پیش دانشگاهی بودم @ahmad-mola اگه کنکور 96 کنکور اولتون بوده و 97 دومیش (انشاالله آخریش)کد 5 رو بزن 
- 
@ahmad-mola اگه کنکور 96 کنکور اولتون بوده و 97 دومیش (انشاالله آخریش)کد 5 رو بزن بیژن شفیعی در یه پشت کنکوری بیاد لطفا گفته است: @ahmad-mola اگه کنکور 96 کنکور اولتون بوده و 97 دومیش (انشاالله آخریش)کد 5 رو بزن ممنون  
 مطمئنید دیگه؟
- 
بیژن شفیعی در یه پشت کنکوری بیاد لطفا گفته است: @ahmad-mola اگه کنکور 96 کنکور اولتون بوده و 97 دومیش (انشاالله آخریش)کد 5 رو بزن ممنون  
 مطمئنید دیگه؟@ahmad-mola نه ببخشید اشتباه کردم شما فارغ التحصیل به حساب میاین پس میشه کد 6:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
- 
@ahmad-mola نه ببخشید اشتباه کردم شما فارغ التحصیل به حساب میاین پس میشه کد 6:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: بیژن شفیعی در یه پشت کنکوری بیاد لطفا گفته است: @ahmad-mola نه ببخشید اشتباه کردم شما فارغ التحصیل به حساب میاین پس میشه کد 6:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:      
 بزنم 6 دیگه؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:

️
️

️
️