IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
کتاب های همایش نشر دریافت ( عمارلو )
-
سلام جماعت :smiling_face_with_open_mouth:
نظرتون درباره کتاب های همایش عمارلو ( نشر دریافت ) چیه؟
کیا دارن و ازش راضی هستن؟
چون سایت www.gajmarket.com داره کتاب ها رو با 40-50 درصد تخفیف میده وسوسه شدم بگیرمش! ( ادمین باور کن قصدم تبلیغ نیست! )البته من فقط میخوام پیش دانشگاهیش رو بگیرم! چون میدونم وقت نمیکنم برسم هرسه کتاب همایش رو بخونم
بنظرتون ارزش وقت گذاشتن رو داره؟ درکل نظر شما چیه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید -
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to HossEin freedom on آخرین ویرایش توسط انجام شده
HossEin freedom منکه دارم راضیم ازشون ارزش وقت گذاشتن داره از نظر من عــــــــالی
-
HossEin freedom
سلام:)
من داشتمش(!)
اگه اون کتابیه که متن کتابو داره با نکات ِ خودش باید بگم خوبه امـا من کنار گذاشتمش و به جای اون وقتی که واسه نکاتش میذاشتم الان تست میزنم... به نظرم اگه کتاب درسی رو بخونید و تست بزنید بهتره ، الان هم زمان حساسه و ممکنه خدایی نکرده بعد از خوندنش پشیمون بشین و زمانتون رو از دست بدین! -
سلام عزیز.تا حالا چه کتابایی واسه زیست سه سال دبیرستان کار کردی که حالا نوبت عمارلو رسیده؟
-
Drfariborz
سلام
راستش زیست رو با فیلمای یه موسسه ای می خونم ( اسم نمیبرم که تبلیغ نشه ) کتاب هم ای کیو دارم که هنوز نرسیدم بهش دست بزنم! چون دیدن فیلمای آموزشی وقتگیره -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to HossEin freedom on آخرین ویرایش توسط انجام شده
HossEin freedom چهارم هستی؟از کی شروع کردی به مطالعه خصوصا زیست؟
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to HossEin freedom on آخرین ویرایش توسط انجام شده
HossEin freedom اگه الان دور و برت چن تا کتاب تست زیست داری که هنوز نتونستی بخونیشون مطمئن باش همایش دکتر ع هم داره میره که به جزئی از محیط اطرافت تبدیل بشه.
-
HossEin freedom درصد زیستت چنده؟
-
HossEin freedom
خیلی کتاب خوبیه مخصوصا برای جمع بندی -
Drfariborz در کتاب های همایش نشر دریافت ( عمارلو ) گفته است:
HossEin freedom اگه الان دور و برت چن تا کتاب تست زیست داری که هنوز نتونستی بخونیشون مطمئن باش همایش دکتر ع هم داره میره که به جزئی از محیط اطرافت تبدیل بشه.
جوابت خیلی منطقی بود! راستش تا حالا هیچوقت اینطوری قانع نشده بودمم!! :smiling_face_with_open_mouth:
پس فعلاً نمیگیرمش، میذارم برای 1-2 ماه آخر اونوقت ببینم میرسم بخونمش یا نه -
HossEin freedom
سلام من این کتب دارم کتاب های خوبین واسه جمع بندی اما به شرطی که قبل اش مفصل مطالب بلد باشی نه اینکه بخوای روی این کتب بخونی فقطو فقط برای جمع بندی خوبه -
سلام. کسی هست که با هم شراکتی dvd جدید استاد عمارلو رو بخریم؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
Mashlab313 در کتاب های همایش نشر دریافت ( عمارلو ) گفته است:
سلام. کسی هست که با هم شراکتی dvd جدید استاد عمارلو رو بخریم؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
کسی نیست؟ تنهایی بخرم؟ @دانش-آموزان-آلاء