حال بد
-
سلام بچه ها من بازم حال بد شد.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نمیدونم چرا خانمای دینیو جغرافی ادایه استادان شیمیو فیزیکو ریاضیو درمیارنواینقدر خودشونو بالامیبینن.
جغرافیمون منو 5 جلسه پشت سرهم صدا زده 2 تا هم امتحان گرفته . همه رو هم کامل گرفتم. . حالا ک نمره هارو دادن ب من 17 داده
کلی اعتراضو این داستانا اومدم لیستشو دیدم من دو تا یک برا خودش گذاشته . دوتا 4 دوتا 2اصلا واقعا شاخام داشت در میومد . بهش گفتم خانم بخدا منو خیلیی صدا زدی من همه نمره هام کامله شما نزاشتین میگ نههه . همچین چیزی غیر ممکنه . و کلی شاخوشونه میکشه واسه من زنیکه دهاتی. من اصلا چشام در اومده بود ازجا فقط گریه میکردم مگ همچین چیزی ممکنه!!!!!!!!!!
من واقعا نمیدونم این معلما عقده ای و بی سواد از کجا میان .
اینا همشون با سهمیه اومدن -
بیخیال
راه خودتو برو
ب پدرمادربگو توضیح بخوان -
نزار معلما باعث بشن از درسی بدت بیاد ! همیشه یادت باشه که همه درسا مهمن کلا یه دید دیگه بهشون نگاه کن(اینکه او زندگی چه کاربردی دارن و ...) نمیدونم رشتت چیه وای مثلا من عاشق زمین شناسیم درحالیکه بچه های دیگه ازش فرارین !
اصلا واست مهم نباشه که نمره کم گرفتی و اینا من سال پیشم رو با 10 قبول شدم ! چون اینا مهم نیستن کنکور رو خوب بخون فقط بعد که تموم شد رفتی دانشگاه باید اکثر چیزایی که بلدی رو بریزی بیرون !! چون اونجا دوباره بهت یاد میدن.
اما از همه مهمتر من خودم اشتباهی که کردم این بود که با معلم در افتادم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: هرچی گفت بگو چشم شما راست میگی یا نه آخرش واست بد تموم میشه -
amiirabbagh
منو از کلاس انداخت بیرون :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
نمیخوام بگم تو سری خور شو ولی خب یادت باشه به کسی که زورت نمیرسه در نیوفت ! بگو چشم بعد رد شو, یه گوش در یه گوش دروازه !!
میگن یه روز یه خبرنگار میره پیش یه پیرمرده که خیلی عمر کرده میگه: چجوری شما انقد عمر کردید ؟ میگه من با هیشکی بحث نکردم !! خبرنگار میگه مگه میشه ؟ پیرمرده میگه راست میگی نمیشه !!! (یعنی بحث رو کش نده تو راست میگی بیخیاله ما شو
)