مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
مشکلات ثبت نام کنکور سراسری رو بگید تا به کمک هم حلشون کنیم
-
بیژن شفیعی من گفتم
-
بچه ها اگه سوالی در مورد نحوه ثبت نام و چگونه انجام دادنش دارید و یا مشکلی پیش اومده اینجا بپرسید تا اگه کسی بلد بود کمکتون کنه !
-
اولین سوال خودم دارم !
آقا من پارسال فارغ التحصیل شدم و الان که میخوام کد سوایق تحصیلی پیش دانشگاهی رو بگیرم به مشکل خوردم !
کد دانش آموزش و منطقه درسته سال 3 رو هم پارسال تایید کردم و مشکلی نداره ولی الان پیش رو نمیره ! باید چه کنم ؟؟ -
اولین سوال خودم دارم !
آقا من پارسال فارغ التحصیل شدم و الان که میخوام کد سوایق تحصیلی پیش دانشگاهی رو بگیرم به مشکل خوردم !
کد دانش آموزش و منطقه درسته سال 3 رو هم پارسال تایید کردم و مشکلی نداره ولی الان پیش رو نمیره ! باید چه کنم ؟؟amiirabbagh کد دانش اموزی سوم با پیش فرق داره
درست وارد کردین؟ -
amiirabbagh کد دانش اموزی سوم با پیش فرق داره
درست وارد کردین؟@اسمان-ابی من پارسال همونو وارد کردم البته دیگه آخرای سال تایید نکردم ولی پارسال وقت ثبت نام همین رو زده بودم
-
@اسمان-ابی من پارسال همونو وارد کردم البته دیگه آخرای سال تایید نکردم ولی پارسال وقت ثبت نام همین رو زده بودم
amiirabbagh بله درسته منم واسه ثبت نام پارسالم هر دو رو یکی زدم
ولی کد دانش اموزی پیشم همون کدملیم بدون صفره اینو بزنین شاید درست بشه -
amiirabbagh بله درسته منم واسه ثبت نام پارسالم هر دو رو یکی زدم
ولی کد دانش اموزی پیشم همون کدملیم بدون صفره اینو بزنین شاید درست بشه@اسمان-ابی نه متاسفانه این نبود
-
اولین سوال خودم دارم !
کد دانش آموزش و منطقه درسته سال 3 رو هم پارسال تایید کردم و مشکلی نداره ولی الان پیش رو نمیره ! باید چه کنم ؟؟amiirabbagh
عایا دوباره مدرسه هیچ کدی نمیده بهمون؟:/// -
amiirabbagh
عایا دوباره مدرسه هیچ کدی نمیده بهمون؟:///@dr-saraaa دوره مدرسه ولی چاره نیست باید برم !! مدرسه هم طوریه زنگ میزنی گوشی رو بر میدارن دوباره میزارن سرجاش
-
@dr-saraaa دوره مدرسه ولی چاره نیست باید برم !! مدرسه هم طوریه زنگ میزنی گوشی رو بر میدارن دوباره میزارن سرجاش
amiirabbagh در ثبت نام آزمون سراسری گفته است:
@dr-saraaa دوره مدرسه ولی چاره نیست باید برم !! مدرسه هم طوریه زنگ میزنی گوشی رو بر میدارن دوباره میزارن سرجاش
:)))))
-
سلام
من پارسال پیش دانشگاهی قبول شدم الان برا ثبت نام تو بخش دانش آموز یا فارغ التحصیل نظام قدیم بزنم یا سالی واحدی ترمی واحدی -
بیژن شفیعی من هفت سال پیش ی کنکور الکی دادم و اصنم یادم نیس ت ثبت نام چیکارا کردم الان سهمیه ۵درصد دارم باید ب کجا مراجعه کنم البته شهرمون بنیاد شهید و ایثارگران نداره هاااا؟؟
-
سلام
من پارسال پیش دانشگاهی قبول شدم الان برا ثبت نام تو بخش دانش آموز یا فارغ التحصیل نظام قدیم بزنم یا سالی واحدی ترمی واحدی@mmd-78 فارغ التحصیل ترمی واحدی
-
بیژن شفیعی من هفت سال پیش ی کنکور الکی دادم و اصنم یادم نیس ت ثبت نام چیکارا کردم الان سهمیه ۵درصد دارم باید ب کجا مراجعه کنم البته شهرمون بنیاد شهید و ایثارگران نداره هاااا؟؟
@dr-lila یه سر به سایت http://www.aja.ir بزن
-
سلام علیکم
من الان دانشجو دانشگاه ازاد هستم، بعد کد نظام وظیفمو چی بزنم :| ؟ -
سلام علیکم
من الان دانشجو دانشگاه ازاد هستم، بعد کد نظام وظیفمو چی بزنم :| ؟@dr-bernosi سلام .تا جایی که من اطلاع دارم کد 12
-
سلام علیکم
من الان دانشجو دانشگاه ازاد هستم، بعد کد نظام وظیفمو چی بزنم :| ؟ -
@dr-bernosi سلام .تا جایی که من اطلاع دارم کد 12
بیژن شفیعی در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
@dr-bernosi سلام .تا جایی که من اطلاع دارم کد 12
یکی میگه 3 شما 12 چیکار کنم :|