هدف برای رشته ریاضی
-
@elina_
دارم خیلی تلاشم رو میکنم ولی بازم فکر اینکه هیچ هدفی ندارم میزنه تو ذوقم
اصلا انگار به هیچکدوم از رشته های دانشگاهی ریاضی علاقه ندارم و هیچکدوم رو نمیخوام فقط دارم درجا میزنم -
@18a54e8b7bf743 غصه نخور هنوز دهمی اگه از الان پا پس بکشی که اصلا به دوازدهم نمیرسی .همینکه الان اینجایی و این تاپیکو زدی یعنی درس خوندن برات خیلی مهمه و دنبال پیشرفتی ...به این فکر کن که همکلاسی هایی داری که اونام این مشکل تورو دارن ولی به فکرش نیستن و براشون ارزشم نداره و اینکه تو هنو دهم رو شروع نکردی و درس نگرفتی؟؟؟
-
@18a54e8b7bf743 در هدف برای رشته ریاضی گفته است:
@elina_
دارم خیلی تلاشم رو میکنم ولی بازم فکر اینکه هیچ هدفی ندارم میزنه تو ذوقم
اصلا انگار به هیچکدوم از رشته های دانشگاهی ریاضی علاقه ندارم و هیچکدوم رو نمیخوام فقط دارم درجا میزنمهمون دهم دیدم با هندسه جور در نمیام دیگه نخوندمش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
کلید انگیزت و علاقت به رشته های ریاضی فیزیک دست فقط یه استاد تو کنکوره
استاد امیرمیرحسینی
فونداسیونش فکر کنم باشه تو ماز که بتونی ببینی
اگه با اون شخصیت و صحبتاش حال بکنی یعنی ساخته شدی برای این رشته وگرنه نه
یعنی ایشون ویترین یک آدم حرفه ای فیزیکدان ریاضی بلد با دیسیپلین با اشراف رو مباحث رشته ریاضیه -
@18a54e8b7bf743 در هدف برای رشته ریاضی گفته است:
مشاور مدرسمون میخواد همه رو مهندس کامپیوتر کنه
یه معلم علوم داشتیم کلاس نهم همه رو گفت تا 12 ام باهاتونم میخوام دکترتون کنم ...نه خودش تا دوازدهم باهامون و اینکه از اون کلاس فقط سه نفر رفتن تجربی دو نفرم رفتن ریاضی 20 نفرم رفتن انسانی ...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
ازت میخوام فقط به علاقت فکر کنی
آدما وقتی علاقه به چیزی داشته باشن میتونن توش پیشرفت کنن و بالنده بشن
آدما از علاقه ایده سازی میکنن خلاقیت به ارمغان میارن
اما برعکسش اگر به چیزی علاقه نداشته باشه براشوو یه روتین روزانه کسل کننده میشه که دوست دارن فقط انجامش بدن چون تا اینجای مسیر رو اومدناشتباه من رو نکن
من بخاطر حرف سه نفر از عزیزانم این کار رو کردم و یکمی پشیمونم
نه اینکه رشتمو دوست نداشته باشم
دوست دارم ولی علاقم یه چیز دیگه بود 🌱🌷 -
@elina_
من واسه ترمودینامیک و کار یکم لنگ میزدم گفتم بشینم ویدیو ببینم یاد بگیرم نشستم دوتا از ویدیوهاشون رو دیدم همونم که بلد بودم یادم رفت😂 -
@elina_
من واسه ترمودینامیک و کار یکم لنگ میزدم گفتم بشینم ویدیو ببینم یاد بگیرم نشستم دوتا از ویدیوهاشون رو دیدم همونم که بلد بودم یادم رفت😂@18a54e8b7bf743
ترمودینامیک کلا همینطوریه . باید یه چند دور بخونی و تست بزنی بیاد دستت
یازدهمم بیای یه همچین چیزیو تو مدار میبینی
ببینی الان چون تو داری میری یازدهم هنوز وقتت کافیه . سعی هر چی مطلب تو درسا هست مفهومی با حوصله بخونیش صرفا حفظ نکنی -
@18a54e8b7bf743
ترمودینامیک کلا همینطوریه . باید یه چند دور بخونی و تست بزنی بیاد دستت
یازدهمم بیای یه همچین چیزیو تو مدار میبینی
ببینی الان چون تو داری میری یازدهم هنوز وقتت کافیه . سعی هر چی مطلب تو درسا هست مفهومی با حوصله بخونیش صرفا حفظ نکنی -
@18a54e8b7bf743
منی که اومدم دوازدهم چند دور ترمودینامیک خوندم میگم سبک ترینه
فرمول کم
حجم کم
مفهومی
ببین من دهم اصلا ترمودینامیک برا خردادم نخوندم چون عین تو مشکل داشتم ولی چند دور خوندم بعدش اومد دستم .
ترمودینامیک تو بین فصلای دهم تست بیشتری تو کنکور داره غالبا هم اسون . -
@18a54e8b7bf743
منی که اومدم دوازدهم چند دور ترمودینامیک خوندم میگم سبک ترینه
فرمول کم
حجم کم
مفهومی
ببین من دهم اصلا ترمودینامیک برا خردادم نخوندم چون عین تو مشکل داشتم ولی چند دور خوندم بعدش اومد دستم .
ترمودینامیک تو بین فصلای دهم تست بیشتری تو کنکور داره غالبا هم اسون .