هدف برای رشته ریاضی
-
ازت میخوام فقط به علاقت فکر کنی
آدما وقتی علاقه به چیزی داشته باشن میتونن توش پیشرفت کنن و بالنده بشن
آدما از علاقه ایده سازی میکنن خلاقیت به ارمغان میارن
اما برعکسش اگر به چیزی علاقه نداشته باشه براشوو یه روتین روزانه کسل کننده میشه که دوست دارن فقط انجامش بدن چون تا اینجای مسیر رو اومدناشتباه من رو نکن
من بخاطر حرف سه نفر از عزیزانم این کار رو کردم و یکمی پشیمونم
نه اینکه رشتمو دوست نداشته باشم
دوست دارم ولی علاقم یه چیز دیگه بود 🌱🌷 -
@elina_
من واسه ترمودینامیک و کار یکم لنگ میزدم گفتم بشینم ویدیو ببینم یاد بگیرم نشستم دوتا از ویدیوهاشون رو دیدم همونم که بلد بودم یادم رفت😂 -
@elina_
من واسه ترمودینامیک و کار یکم لنگ میزدم گفتم بشینم ویدیو ببینم یاد بگیرم نشستم دوتا از ویدیوهاشون رو دیدم همونم که بلد بودم یادم رفت😂@18a54e8b7bf743
ترمودینامیک کلا همینطوریه . باید یه چند دور بخونی و تست بزنی بیاد دستت
یازدهمم بیای یه همچین چیزیو تو مدار میبینی
ببینی الان چون تو داری میری یازدهم هنوز وقتت کافیه . سعی هر چی مطلب تو درسا هست مفهومی با حوصله بخونیش صرفا حفظ نکنی -
@18a54e8b7bf743
ترمودینامیک کلا همینطوریه . باید یه چند دور بخونی و تست بزنی بیاد دستت
یازدهمم بیای یه همچین چیزیو تو مدار میبینی
ببینی الان چون تو داری میری یازدهم هنوز وقتت کافیه . سعی هر چی مطلب تو درسا هست مفهومی با حوصله بخونیش صرفا حفظ نکنی -
@18a54e8b7bf743
منی که اومدم دوازدهم چند دور ترمودینامیک خوندم میگم سبک ترینه
فرمول کم
حجم کم
مفهومی
ببین من دهم اصلا ترمودینامیک برا خردادم نخوندم چون عین تو مشکل داشتم ولی چند دور خوندم بعدش اومد دستم .
ترمودینامیک تو بین فصلای دهم تست بیشتری تو کنکور داره غالبا هم اسون . -
@18a54e8b7bf743
منی که اومدم دوازدهم چند دور ترمودینامیک خوندم میگم سبک ترینه
فرمول کم
حجم کم
مفهومی
ببین من دهم اصلا ترمودینامیک برا خردادم نخوندم چون عین تو مشکل داشتم ولی چند دور خوندم بعدش اومد دستم .
ترمودینامیک تو بین فصلای دهم تست بیشتری تو کنکور داره غالبا هم اسون . -
Aqua
تلاشم رو میکنم بتونم یاد بگیرم
منبع حل سوالت و تستت برای فیزیک دهم و ترمودینامیک چی بوده؟ -
نهم وقت این سبک سنگین کردنه بود ولی بهش فکر نکن
واقعا کسی نمیتونه بهت کمکت کنه
خودت باید ببینی چی دوست داری
اثرانگشت خودته ، یه آدمی با شخصیت خاص خودت
ولی اگه میدونی رشتت درسته همه چی برای بعد اون تایمی که رتبه ها اومده تا انتخاب رشته ، الان فقط باید بخونی ، غلطم هست تجربی بری زیاد آسیب نمیبینی چون فقط زیست و هندسه فرقشه ولی مابقی رو باید تلاش کنی برسی به رشتت آزمون تغییر رشته یازدهمم هست -
مکانیک درس هاشو میدونستی ؟ انتخاب گرایشش چی ؟ با دانشجو کسی حرف زده بودی ؟ رفتی یه دانشگاه با فارغ تحصیلاش حرف بزنی ؟
از بچگی علاقه داشتی ؟ زیر شاخه ها اینا هم نباشه یه انتخاب احساسی هیجانی بوده فقط ، الان فقط ببین رشتت درست بوده یا نه
اینجوری اصلا حق انتخابی نداری ، مگه بری یه دانشگاه بدرد نخور که رشتتو بری ؟ آخرش همینه ، اگه رشتت درسته اول رتبه اتو درست کن