ثبت نام کنکور سراسری97
-
@afshani عزیزم گزینه سه رو انتخاب کن مرحله بعد ک میری متوجه میشی واقعیتش تا حالا اینطور امتحان نکردم
-
@mohadeseh-m-m مررررررررسی گلم،یه سوال دیگه فرم شماره 2جریانش چیه؟من که کاردانی بودم هم مبخواد؟
@afshani فرم شماره دو چیه کلا فرم نمیخواد
-
مهم برای کنکوری ها
مدارک مورد نیاز ثبت نام در کنکور سراسری97
1⃣ مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی
2⃣ عکس(حتما 3×4 یا 4×6 باشد)
3⃣ دریافت کدهای سوابق تحصیلی
4⃣ اطلاعات شخصی(شماره شناسنامه،شماره سری و سریال شناسنامه،تاریخ تولد،شماره کدملی،کدپستی،ادرس دقیق پستی داوطلب،منطقه شهرداری داوطلب،شماره منزل همراه با کد شهر،معدل کل دوره پیش دانشگاهی،)
5⃣ کد دانش آموزی(بر روی کارنامه درج شده است)
6⃣ کد مناطق و نواحی اخذ دیپلم
7⃣ کد دوازده رقمی ایثارگران(اگر سهميه دارید
-
سلام به دوستان عزیز
یه لینک پایین میزارم از تو سایت سازمان سنجش دانلود کپی کردم
برای ثبت نام به اطلاعاتی اعم از کد محل اخذ دیپلم و... غیره نیاز دارین که اینو براتون گذاشتم ... راستی یه فرم اخر این دفترچه هست اول اونو پرکنید تا موقع ثبت نام دچار مشکل نشین...
زیادم سخت نیست ثبت نامش من اینجا مرحله به مرحله براتون مینویسم تا راحت تر باشه
1)باید کارت اعتباری خریداری کنین که تو همون صفحه ثبت نام بالا سمت راست نوشت
2)بعدش کد تون رو میزنین البته یه تیک تو همون صفحه باید بزنین که برای اونای که پیش دانشگاهی هستن و میخوان کنکور بدن باید تیک ( مدرک پیش دانشگاهی خود را تا تاريخ 31 شهريور 1397 دریافت می کنم ) بزنین و برای فارق التحصیل ها ی دهه نودی هم باید تیک ( دارای مدرک پیش دانشگاهی سال 1391 تا 1396 می باشم ) رو بزنین....
3)بعد از اون باید کد سوابق تحصیلی دیپلم (از مدرسه میگریین )رو داشته باشین میزنین اسمتون با نمره سال دیپلمتون میاد بعد از تایید وارد صفحه بعدی میشین ((برای فارق التحصیل ها هم باید کد سوابق پیش رو هم داشته باشن.))
4) اینجا باید تمام اطلاعاتتون رو دقیق وارد کنین (کد محل اخذ دیپلم و کد محل کنکور و... رو تو لینک پایین هست ولی تو سایت سازمان شنجش داده از اونجا هم میتونیین دانلود کنین (من سفارش میکنم از همونجا دانلود کنین شاید تغییرش بدن ))اگه غلط املایی یا چیزی دیگه بود ببخشین همین از دستم بر می اومد ولی سفارش میکنم ببرین تا کافی نت ثبت نامتون کنه چون نیاز به عکس اسکن شده دارین
اینم لینک
http://www6.sanjesh.org/download/sar97/register/sarasarinewversion.pdf
باارزوی موفقیت -
مهم برای کنکوری ها
مدارک مورد نیاز ثبت نام در کنکور سراسری97
1⃣ مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی
2⃣ عکس(حتما 3×4 یا 4×6 باشد)
3⃣ دریافت کدهای سوابق تحصیلی
4⃣ اطلاعات شخصی(شماره شناسنامه،شماره سری و سریال شناسنامه،تاریخ تولد،شماره کدملی،کدپستی،ادرس دقیق پستی داوطلب،منطقه شهرداری داوطلب،شماره منزل همراه با کد شهر،معدل کل دوره پیش دانشگاهی،)
5⃣ کد دانش آموزی(بر روی کارنامه درج شده است)
6⃣ کد مناطق و نواحی اخذ دیپلم
7⃣ کد دوازده رقمی ایثارگران(اگر سهميه دارید
-
@afshani فرم شماره دو چیه کلا فرم نمیخواد
-
@afshani چیز مهمی نیست والا من تا حالا ازش استفاده ای نکردم
-
@mohadeseh-m-m من ثبت نام کردم خودم امیدوارم درست باشه ثبت نامم خخخخ یه فرمی هست اخر وایسا الان عکسشو می فرستم
@afshani درسته انشاالله ففط چک کن مشخصاتت رو شماره پروندت و کد رهگیریت هم تا کنکور پیش خودت باشه
-
@afshani چیز مهمی نیست والا من تا حالا ازش استفاده ای نکردم
-
@afshani درسته انشاالله ففط چک کن مشخصاتت رو شماره پروندت و کد رهگیریت هم تا کنکور پیش خودت باشه
-
بچه هاااااااا کد سوابق تحصیلی پیش دانش گاهیو نمیده بهم چیکار کنم با مدرسه تماس گرفتم گفت ب ما مربوط نمیشه با سنجش تماس بگیر با شماره هایی ام ک برای سنجشه تماس گرفتم اشغاله دوروزه درخاست پیگیری دادم هنوز رسیدگی نکردن چیکارکنم یکی کمکم کنه ...
-
بچه هاااااااا کد سوابق تحصیلی پیش دانش گاهیو نمیده بهم چیکار کنم با مدرسه تماس گرفتم گفت ب ما مربوط نمیشه با سنجش تماس بگیر با شماره هایی ام ک برای سنجشه تماس گرفتم اشغاله دوروزه درخاست پیگیری دادم هنوز رسیدگی نکردن چیکارکنم یکی کمکم کنه ...
-
-
fatemdr در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
کسی هست خودش تو خونه همه کارای ثبت نامو انجام بده
بیاد راهنمایی کنهآره من خودم پارسال ثبت نام کردم... کاری نداره ک
-
سال 95 نه خودم همه امکاناتشو دارم میخام توی خونه ثبت نام کنم کارت اعتباری ام خریدم ...نمیدونم چیکارکنم..
-
دیگه دارم کلافه میشم توروخدا یکی کمکم کنه
-
سال 95 نه خودم همه امکاناتشو دارم میخام توی خونه ثبت نام کنم کارت اعتباری ام خریدم ...نمیدونم چیکارکنم..