هدف برای رشته ریاضی
-
@18a54e8b7bf743
منی که اومدم دوازدهم چند دور ترمودینامیک خوندم میگم سبک ترینه
فرمول کم
حجم کم
مفهومی
ببین من دهم اصلا ترمودینامیک برا خردادم نخوندم چون عین تو مشکل داشتم ولی چند دور خوندم بعدش اومد دستم .
ترمودینامیک تو بین فصلای دهم تست بیشتری تو کنکور داره غالبا هم اسون . -
@18a54e8b7bf743
منی که اومدم دوازدهم چند دور ترمودینامیک خوندم میگم سبک ترینه
فرمول کم
حجم کم
مفهومی
ببین من دهم اصلا ترمودینامیک برا خردادم نخوندم چون عین تو مشکل داشتم ولی چند دور خوندم بعدش اومد دستم .
ترمودینامیک تو بین فصلای دهم تست بیشتری تو کنکور داره غالبا هم اسون . -
Aqua
تلاشم رو میکنم بتونم یاد بگیرم
منبع حل سوالت و تستت برای فیزیک دهم و ترمودینامیک چی بوده؟ -
نهم وقت این سبک سنگین کردنه بود ولی بهش فکر نکن
واقعا کسی نمیتونه بهت کمکت کنه
خودت باید ببینی چی دوست داری
اثرانگشت خودته ، یه آدمی با شخصیت خاص خودت
ولی اگه میدونی رشتت درسته همه چی برای بعد اون تایمی که رتبه ها اومده تا انتخاب رشته ، الان فقط باید بخونی ، غلطم هست تجربی بری زیاد آسیب نمیبینی چون فقط زیست و هندسه فرقشه ولی مابقی رو باید تلاش کنی برسی به رشتت آزمون تغییر رشته یازدهمم هست -
مکانیک درس هاشو میدونستی ؟ انتخاب گرایشش چی ؟ با دانشجو کسی حرف زده بودی ؟ رفتی یه دانشگاه با فارغ تحصیلاش حرف بزنی ؟
از بچگی علاقه داشتی ؟ زیر شاخه ها اینا هم نباشه یه انتخاب احساسی هیجانی بوده فقط ، الان فقط ببین رشتت درست بوده یا نه
اینجوری اصلا حق انتخابی نداری ، مگه بری یه دانشگاه بدرد نخور که رشتتو بری ؟ آخرش همینه ، اگه رشتت درسته اول رتبه اتو درست کن -
من رشتم ریاضیه و سال دهمم
ولی هیچ هدفی برای دانشگاهم ندارم نمیدونم چه رشته ای رو دلم میخواد بخونم و حس میکنم هیچکدوم از رشته های ریاضی به دلم نمیشینه
اولش به هدف مکانیک اومدم ریاضی اما وقتی با فیزیک مواجه شدم و دیدم چقدر توش لنگ میزنم کاملا قیدش رو زدم ازش متنفر شدم
حس میکنم دارم انگیزمو از دست میدم…@18a54e8b7bf743 در هدف برای رشته ریاضی گفته است:
چقدر توش لنگ میزنم کاملا قیدش رو زدم ازش متنفر شدم
no ربطی نداره...
سه سال فرصت خوبی برای حل مشکل یه درسه
منم همین بودم با ریاضی! تا آخر سال دهم آرزوی درصد بالا 20 رو داشتم... ولی حل میشه بخونی کم نیاری کشتی بگیری باهش و صبور باشی حل میشه -
من رشتم ریاضیه و سال دهمم
ولی هیچ هدفی برای دانشگاهم ندارم نمیدونم چه رشته ای رو دلم میخواد بخونم و حس میکنم هیچکدوم از رشته های ریاضی به دلم نمیشینه
اولش به هدف مکانیک اومدم ریاضی اما وقتی با فیزیک مواجه شدم و دیدم چقدر توش لنگ میزنم کاملا قیدش رو زدم ازش متنفر شدم
حس میکنم دارم انگیزمو از دست میدم…@18a54e8b7bf743 در هدف برای رشته ریاضی گفته است:
اولش به هدف مکانیک اومدم
پس لطفا اجازه نده یه مشکلی که قابل حله و چن سال بعد فقط خاطره اش میمونه تو رو از این چیزی که بهش می "هدف" سرد کنه
-
مکانیک درس هاشو میدونستی ؟ انتخاب گرایشش چی ؟ با دانشجو کسی حرف زده بودی ؟ رفتی یه دانشگاه با فارغ تحصیلاش حرف بزنی ؟
از بچگی علاقه داشتی ؟ زیر شاخه ها اینا هم نباشه یه انتخاب احساسی هیجانی بوده فقط ، الان فقط ببین رشتت درست بوده یا نه
اینجوری اصلا حق انتخابی نداری ، مگه بری یه دانشگاه بدرد نخور که رشتتو بری ؟ آخرش همینه ، اگه رشتت درسته اول رتبه اتو درست کن -
@18a54e8b7bf743 در هدف برای رشته ریاضی گفته است:
چقدر توش لنگ میزنم کاملا قیدش رو زدم ازش متنفر شدم
no ربطی نداره...
سه سال فرصت خوبی برای حل مشکل یه درسه
منم همین بودم با ریاضی! تا آخر سال دهم آرزوی درصد بالا 20 رو داشتم... ولی حل میشه بخونی کم نیاری کشتی بگیری باهش و صبور باشی حل میشه -
همچی به دبیرش بستگی داره جدی میگم
به عنوان کسی که نمره ترم دو یازدهمش شد ۱۳.۵ و الان درصد بالا میزنه میگم
معلم خوب و اراده قوی تمام ماجراست..