ماتریس
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ریاضیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
liy2099
بچه ها اگه میشه اینو حل کنید . -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mk-mahdi یه نگا بنداز به این
-
liy2099
بچه ها اگه میشه اینو حل کنید .دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua از سمت چپ وارون ماتریس سمت چپ ایکس رو ضرب میکنید وسمت راست ایکس هم همینطور وارونشو ضرب میکنید تا هرچی اطراف ایکسه نابود بشه اونور تساوی هم همینطور (توضرب ماتریس ها کدوم سمت ضرب کردن مهمه)
بعد یه ضرب ماتریسی سه تایی ساده -
Aqua از سمت چپ وارون ماتریس سمت چپ ایکس رو ضرب میکنید وسمت راست ایکس هم همینطور وارونشو ضرب میکنید تا هرچی اطراف ایکسه نابود بشه اونور تساوی هم همینطور (توضرب ماتریس ها کدوم سمت ضرب کردن مهمه)
بعد یه ضرب ماتریسی سه تایی سادهنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbeef79d71dd26a
خودم همینو انجام میدم تو محاسبات چیزی که در میاد تو گزینه نیست -
beef79d71dd26a
خودم همینو انجام میدم تو محاسبات چیزی که در میاد تو گزینه نیستدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua خب ماتریس ها اشتباه محاسباتی زیادی دارن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تست کنکوره درسته؟!
-
تست کنکوره درسته؟!
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbeef79d71dd26a
اره -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوابتو بفرس
-
جوابتو بفرس
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbeef79d71dd26a
گوشی دستم نیس عکس بدم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوکی
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داخل کنکور امسالم یه تست ماتریس بود یه قسمتش این مدلی بود کلا به مشکل میخورم ، خوب بلد نیستم این تیپ ماتریسارو...@ریاضیا Kourosh Mousavi -
داخل کنکور امسالم یه تست ماتریس بود یه قسمتش این مدلی بود کلا به مشکل میخورم ، خوب بلد نیستم این تیپ ماتریسارو...@ریاضیا Kourosh Mousaviنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mk-mahdi
مرسی . اره این سوال پاسخ تشریحیش هم اشتباه کرده من خودمم کلا هر کاری میکنم در نمیاد . -
Aqua از سمت چپ وارون ماتریس سمت چپ ایکس رو ضرب میکنید وسمت راست ایکس هم همینطور وارونشو ضرب میکنید تا هرچی اطراف ایکسه نابود بشه اونور تساوی هم همینطور (توضرب ماتریس ها کدوم سمت ضرب کردن مهمه)
بعد یه ضرب ماتریسی سه تایی سادهنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbeef79d71dd26a میتونی حل کنی بفرستی
-
داخل کنکور امسالم یه تست ماتریس بود یه قسمتش این مدلی بود کلا به مشکل میخورم ، خوب بلد نیستم این تیپ ماتریسارو...@ریاضیا Kourosh Mousaviدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mk-mahdi چکار کردید خدایی
رشتتون ریاضیه؟! -
@mk-mahdi چکار کردید خدایی
رشتتون ریاضیه؟!نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbeef79d71dd26a خودم نوشتم بلد نیستم..!
ولی ماتریس های معلوم رو ضرب کردم اگه در ماتریس سومی هم ضرب بشه باید بشه حاصل ضرب سه تا ماتریس دو در دو... -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شده
روش حلم اوکیه .قسمت اخر محاسباتش عددهاش تو گزینه در نمیاد
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua گ۳ درسته؟
-
liy2099
بچه ها اگه میشه اینو حل کنید .دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط Alireza_bm انجام شدهسلام. توی این نوع سوال ها باید X رو تنها کنیم اونم با ضرب کردن وارون ماتریس هایی که در چپ و راستش قرار دارند اونم به ترتیب چون ضرب ماتریس ها در حالت عادی جابجایی نداره. و بعدش با یک سری جبرساده ماتریسی طرف هستیم که به سادگی جواب بدست میاد ولی خب مثل همیشه توی این سادگی مواظب باشید که منفی مثبت ها گولتون نزنن