ماتریس
-
@ریاضیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
liy2099
بچه ها اگه میشه اینو حل کنید .Aqua از سمت چپ وارون ماتریس سمت چپ ایکس رو ضرب میکنید وسمت راست ایکس هم همینطور وارونشو ضرب میکنید تا هرچی اطراف ایکسه نابود بشه اونور تساوی هم همینطور (توضرب ماتریس ها کدوم سمت ضرب کردن مهمه)
بعد یه ضرب ماتریسی سه تایی ساده -
Aqua از سمت چپ وارون ماتریس سمت چپ ایکس رو ضرب میکنید وسمت راست ایکس هم همینطور وارونشو ضرب میکنید تا هرچی اطراف ایکسه نابود بشه اونور تساوی هم همینطور (توضرب ماتریس ها کدوم سمت ضرب کردن مهمه)
بعد یه ضرب ماتریسی سه تایی سادهbeef79d71dd26a
خودم همینو انجام میدم تو محاسبات چیزی که در میاد تو گزینه نیست -
beef79d71dd26a
خودم همینو انجام میدم تو محاسبات چیزی که در میاد تو گزینه نیستAqua خب ماتریس ها اشتباه محاسباتی زیادی دارن
-
تست کنکوره درسته؟!
-
تست کنکوره درسته؟!
beef79d71dd26a
اره -
جوابتو بفرس
-
جوابتو بفرس
beef79d71dd26a
گوشی دستم نیس عکس بدم -
اوکی
-
داخل کنکور امسالم یه تست ماتریس بود یه قسمتش این مدلی بود کلا به مشکل میخورم ، خوب بلد نیستم این تیپ ماتریسارو...@ریاضیا Kourosh Mousavi -
Aqua از سمت چپ وارون ماتریس سمت چپ ایکس رو ضرب میکنید وسمت راست ایکس هم همینطور وارونشو ضرب میکنید تا هرچی اطراف ایکسه نابود بشه اونور تساوی هم همینطور (توضرب ماتریس ها کدوم سمت ضرب کردن مهمه)
بعد یه ضرب ماتریسی سه تایی سادهbeef79d71dd26a میتونی حل کنی بفرستی
-
داخل کنکور امسالم یه تست ماتریس بود یه قسمتش این مدلی بود کلا به مشکل میخورم ، خوب بلد نیستم این تیپ ماتریسارو...@ریاضیا Kourosh Mousavi@mk-mahdi چکار کردید خدایی
رشتتون ریاضیه؟! -
@mk-mahdi چکار کردید خدایی
رشتتون ریاضیه؟!beef79d71dd26a خودم نوشتم بلد نیستم..!
ولی ماتریس های معلوم رو ضرب کردم اگه در ماتریس سومی هم ضرب بشه باید بشه حاصل ضرب سه تا ماتریس دو در دو... -
Aqua گ۳ درسته؟
-
@ریاضیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
liy2099
بچه ها اگه میشه اینو حل کنید .سلام. توی این نوع سوال ها باید X رو تنها کنیم اونم با ضرب کردن وارون ماتریس هایی که در چپ و راستش قرار دارند اونم به ترتیب چون ضرب ماتریس ها در حالت عادی جابجایی نداره. و بعدش با یک سری جبرساده ماتریسی طرف هستیم که به سادگی جواب بدست میاد ولی خب مثل همیشه توی این سادگی مواظب باشید که منفی مثبت ها گولتون نزنن