کشف ارتباط
-
Hi guys چطورین؟
این یه سوال رو لطف می کنید جواب بدید:)؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط SiliS انجام شده
الف 3
ب1
ج2؟
-
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الف ۴
ب ۱
ج ۳ -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 در کشف ارتباط گفته است:
دو تا نظر متفاوت شد برا الف ب:)))
استدلالتون رو هم لطف می کنید بگید؟الف و جیم
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الف به نظرم میشه ۳
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ج میشه ۴
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 اگه یادت باشه وقتی بحث مشارکت مردم شده بود داخل کتاب در مورد قانون مداری اینا بود داخل اون بخش
قسمت جیم هم کلیسا اگه حکومتش درست و حسابی بود که حکومت اروپا دچار تحول نمیشد بخاطر اون از بین رفت حکومتش -
Anzw 18 اگه یادت باشه وقتی بحث مشارکت مردم شده بود داخل کتاب در مورد قانون مداری اینا بود داخل اون بخش
قسمت جیم هم کلیسا اگه حکومتش درست و حسابی بود که حکومت اروپا دچار تحول نمیشد بخاطر اون از بین رفت حکومتش -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط Pr.Gh.ir انجام شده
الف ۳ میشه ، صفحه ۱۳۳ بخش مشارک مردم در تشکیل حکومت دقیقا بهش اشاره کرده
و ج هم ۴
دقیقا اونم صفحه ۱۳۳
خب .. دو تا پاسخ غلط با اعتماد به نفس کامل
من از همینجا خداحافظی میکنم -
@mk-mahdi خب اینجا نمیشه گفت که اگ مردم خودشون حکوت تشکیل بدن حکومت های استبدادی میرن کنار؟
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18 در کشف ارتباط گفته است:
@mk-mahdi خب اینجا نمیشه گفت که اگ مردم خودشون حکوت تشکیل بدن حکومت های استبدادی میرن کنار؟
نظر منم همینه
مشارکت مردم در تشکیل حکومت و نه توجه به قانون -
خب پس حله مرسی آزتون
پرستو بابایی
@mk-mahdi -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قاطی کردم
️
-
الف ۳ میشه ، صفحه ۱۳۳ بخش مشارک مردم در تشکیل حکومت دقیقا بهش اشاره کرده
و ج هم ۴
دقیقا اونم صفحه ۱۳۳
خب .. دو تا پاسخ غلط با اعتماد به نفس کامل
من از همینجا خداحافظی میکنمنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mk-mahdi
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس نتیجه گیری نهایی
الف ؛۳
ب؛۱
ج؛۴
حله ؟ -
پس نتیجه گیری نهایی
الف ؛۳
ب؛۱
ج؛۴
حله ؟نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی اره
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمونه سوال تالیفی بود یا نهایی ؟
و اگه نهایی بود چه سالی ؟