پدیده بودن خدا؟!
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای سوال ۱۹ ؛عبارت صحیحه ولی سوال من اینه
چرا ؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهم -
-
چرا ؟
@دوازدهمنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
اگه خود پدید آورنده تو هم پدیده آورنده داشته باشه که خالق و پدیدآورنده اصلی دنیا نیست که خودش وجودش از یکی دیگه است -
پرستو بابایی
اگه خود پدید آورنده تو هم پدیده آورنده داشته باشه که خالق و پدیدآورنده اصلی دنیا نیست که خودش وجودش از یکی دیگه استدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mk-mahdi
دقیقا نظر منم همینه! -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
آره اینو می دونم ولی قسمت دوم سوالو بخون ،میگه نیاز به پدیده ای داره که ذاتا موجود باشه .
خب ما می دونیم پدیده ها وجودشون از خودشون نیست -
Anzw 18
آره اینو می دونم ولی قسمت دوم سوالو بخون ،میگه نیاز به پدیده ای داره که ذاتا موجود باشه .
خب ما می دونیم پدیده ها وجودشون از خودشون نیستپرستو بابایی اها اره
پس غلطه دیگه -
چرا ؟
@دوازدهمدانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی بنظرم غلطه خدا اصلا پدیده نیست و لفظ پدیده درست نیست
-
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای خودت پیچیده اش نکن
پدیده ای که وجودش از خودش باشه میشه پدیداورنده
درسته خدا پدیده نیست ولی اصلاحا اینجوری میشه