هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمک
جسارت نشه ها من با تشبیه کردن خودش با شما بودم -
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جای اینکه بیان سامانه رو درست کنن یا بگن چرا بعد از دو روز هنوز نتونستن کارت ورود به جلسه رو ارائه بدن، میگن «نگران نباشید بچها، فوق فوقش کارت گیرتون نیومد شناسنامه ببرید حوزه»
ای خدااااآیا میگن کدوم حوزه ؟!
پرستو بابایی تا اونجایی که من فهمیدم محل حوزه هم خودشون اطلاع نمیدن و باید دوازدهمیا برن از مدیرشون بپرسن
-
جای اینکه بیان سامانه رو درست کنن یا بگن چرا بعد از دو روز هنوز نتونستن کارت ورود به جلسه رو ارائه بدن، میگن «نگران نباشید بچها، فوق فوقش کارت گیرتون نیومد شناسنامه ببرید حوزه»
ای خدااااجالب اینه حوزه ندونسته شناسنامه میبریم
ari_14 دقیقا
-
پرستو بابایی تا اونجایی که من فهمیدم محل حوزه هم خودشون اطلاع نمیدن و باید دوازدهمیا برن از مدیرشون بپرسن
-
-
ای خدااااجالب اینه حوزه ندونسته شناسنامه میبریم
-
@mr-vinyzo خب تکیلف من ترمیمی چیه الان
-
ای خدااااآیا میگن کدوم حوزه ؟!
پرستو بابایی اره
-
وای دوست دارم بزنمش
-
@f-nalist بخشنامه بخوره تو سرشون الهی
-
@KOSAR-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 گفتن اطلاع میدن
مایی ک فارغ التحصیلیم ارواح عمشون ب کی میخوان اطلاع بدن؟
-
@mr-vinyzo خب من دیگه اونجا محصل نیستم که
-
به خداااا دیگه نمیاااام