دینی
-
سلام خدمت همگی .
تو بخشی از کتاب دینی که گفته چه عواملی باعث شکستن سد جاهلیت میشن . بعضی پاسخ نامه ها نزول تدریجی آیات قرآن رو هم میارن . این کجای کتاب هست یا مال نظام قدیم بوده ؟ -
-
سلام خدمت همگی .
تو بخشی از کتاب دینی که گفته چه عواملی باعث شکستن سد جاهلیت میشن . بعضی پاسخ نامه ها نزول تدریجی آیات قرآن رو هم میارن . این کجای کتاب هست یا مال نظام قدیم بوده ؟@H-O-S-S-E-I-N
سلام بله منم دیدم اتفاقا ولی چیزی که کتاب اشاره کرده دعوت مکررر قرآن به خرد ورزی و تشویق های دائمی پیامبر جوابشه که توی کتابه -
صفحه ۱۱۴ پاراگراف آخر
-
صفحه ۱۱۴ پاراگراف آخر
پرستو بابایی جاش رو توی کتاب میدونم ولی این بخش که گفتم رو خواستم بدونم هست یا نیست
-
پرستو بابایی جاش رو توی کتاب میدونم ولی این بخش که گفتم رو خواستم بدونم هست یا نیست
@H-O-S-S-E-I-N
نه نیست -
@H-O-S-S-E-I-N
نه نیستپرستو بابایی آها ممنون
-
پرستو بابایی آها ممنون
@H-O-S-S-E-I-N
خواهش می کنم -
@H-O-S-S-E-I-N
نه نیستپرستو بابایی الان رفتم گشتم . گویا توی کتاب پارسال بوده امسال حذف شده
-
پرستو بابایی الان رفتم گشتم . گویا توی کتاب پارسال بوده امسال حذف شده
@H-O-S-S-E-I-N
ممنونم که گفتین -
سلام خدمت همگی .
تو بخشی از کتاب دینی که گفته چه عواملی باعث شکستن سد جاهلیت میشن . بعضی پاسخ نامه ها نزول تدریجی آیات قرآن رو هم میارن . این کجای کتاب هست یا مال نظام قدیم بوده ؟@H-O-S-S-E-I-N نزول تدیجی حذف کردن ولی کتاب سال های قبل بود
-
@H-O-S-S-E-I-N نزول تدیجی حذف کردن ولی کتاب سال های قبل بود
-
سلام خدمت همگی .
تو بخشی از کتاب دینی که گفته چه عواملی باعث شکستن سد جاهلیت میشن . بعضی پاسخ نامه ها نزول تدریجی آیات قرآن رو هم میارن . این کجای کتاب هست یا مال نظام قدیم بوده ؟ -
@H-O-S-S-E-I-N صفحه ۱۱۴ هست...
نزول تدریجی قران کریم، دعوت مکرر آیات به دانش و تفکر و تشویق های مدوام پیامبر(ص) سد جاهلیت را شکست@Znbs در دینی گفته است:
نزول تدریجی قران کریم، دعوت مکرر آیات به دانش و تفکر و تشویق های مدوام پیامبر(ص) سد جاهلیت را شکستکتابتون قدیمی نیست؟!
-
@Znbs در دینی گفته است:
نزول تدریجی قران کریم، دعوت مکرر آیات به دانش و تفکر و تشویق های مدوام پیامبر(ص) سد جاهلیت را شکستکتابتون قدیمی نیست؟!
پرستو بابایی بله درسته الان دیدم ۱۴۰۱ هست
هیچ قسمت دیگه ای از کتاب فرق نکرده؟
-
پرستو بابایی بله درسته الان دیدم ۱۴۰۱ هست
هیچ قسمت دیگه ای از کتاب فرق نکرده؟
@Znbs
نمی دونم اطلاعی ندارم،بعید می دونم چون چیزی ندیدم