سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
دینی
-
سلام خدمت همگی .
تو بخشی از کتاب دینی که گفته چه عواملی باعث شکستن سد جاهلیت میشن . بعضی پاسخ نامه ها نزول تدریجی آیات قرآن رو هم میارن . این کجای کتاب هست یا مال نظام قدیم بوده ؟ -
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to H.O.S.S.E.I.N on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
H.O.S.S.E.I.N
سلام بله منم دیدم اتفاقا ولی چیزی که کتاب اشاره کرده دعوت مکررر قرآن به خرد ورزی و تشویق های دائمی پیامبر جوابشه که توی کتابه -
صفحه ۱۱۴ پاراگراف آخر
-
پرستو بابایی جاش رو توی کتاب میدونم ولی این بخش که گفتم رو خواستم بدونم هست یا نیست
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to H.O.S.S.E.I.N on آخرین ویرایش توسط انجام شده
H.O.S.S.E.I.N
نه نیست -
پرستو بابایی آها ممنون
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to H.O.S.S.E.I.N on آخرین ویرایش توسط انجام شده
H.O.S.S.E.I.N
خواهش می کنم -
پرستو بابایی الان رفتم گشتم . گویا توی کتاب پارسال بوده امسال حذف شده
-
H.O.S.S.E.I.N
ممنونم که گفتین -
H.O.S.S.E.I.N نزول تدیجی حذف کردن ولی کتاب سال های قبل بود
-
-
H.O.S.S.E.I.N صفحه ۱۱۴ هست...
نزول تدریجی قران کریم، دعوت مکرر آیات به دانش و تفکر و تشویق های مدوام پیامبر(ص) سد جاهلیت را شکست -
@Znbs در دینی گفته است:
H.O.S.S.E.I.N صفحه ۱۱۴ هست...
نزول تدریجی قران کریم، دعوت مکرر آیات به دانش و تفکر و تشویق های مدوام پیامبر(ص) سد جاهلیت را شکستکتابتون قدیمی نیست؟!
-
پرستو بابایی بله درسته الان دیدم ۱۴۰۱ هست
هیچ قسمت دیگه ای از کتاب فرق نکرده؟
-
@Znbs
نمی دونم اطلاعی ندارم،بعید می دونم چون چیزی ندیدم